Forum » Loža » N26 ali Revolut ter digitalni racuni
N26 ali Revolut ter digitalni racuni
SmeskoSnezak ::
Kaj bi izbrali in zakaj? Mogoce oboje? Razen PayPala, so kaksni drugi virtualni racuni, ki jih ljudje uporabljajo? Stripe , TransferWise se najde kot konkurenca... sprasujem za kolega, ki zeli preiti iz starih bancnih storitev na cist digitalno.
@ Pusti soncu v srce... @
frke ::
Odpri račun na Revolut, N26, paypal... Če ti ne ustreza, ga zapreš. Zaenkrat brez stroškov poslovanja in zaprtja.
V Sloveniji ti banke tudi za zaprtje bančnega računa izstavijo račun. Barabe.
V Sloveniji ti banke tudi za zaprtje bančnega računa izstavijo račun. Barabe.
SmeskoSnezak ::
Kolega pravi, da so mu vsi odsvetovali PayPal za mednarodne stranke. Jaz nimam nic od nastetega, zaenkrat.
@ Pusti soncu v srce... @
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: SmeskoSnezak ()
Mare2 ::
SmeskoSnezak je izjavil:
Kolega pravi, da so mu vsi odsvetovali PayPal za mednarodne stranke. Jaz nimam nic od nastetega, zaenkrat.
PayPal rabiš, če kaj iz Kitajske nabavljaš. Ta varuje pred goljufivimi prodajalci, ki prodajajo robo, ki so jo nabavili na odpadu.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mare2 ()
Nemmo ::
Jaz sem z Revolutom zelo zadovoljen. Zaenkrat nobenih problemov, kartica dela povsod kjer sem jo rabil.
Nemmo ::
PgSurfer ::
No Revolut ti sicer lahko vklopi IBAN račun, ni pa to pravi bančni račun, saj Ravelut (še) ni banka.
Razlika ni ravno velika, je pa vseeno (npr. medbančan garancija vlog do 100.000). ;)
Razlika ni ravno velika, je pa vseeno (npr. medbančan garancija vlog do 100.000). ;)
PgSurfer ::
Nobenih sprememb v zadnjem času. Novembra so zaprosili za bančno licenco v Litvi (!), kaj več pa meni ni znano.
Mogoče je kdo kaj bolj na tekočem?
Mogoče je kdo kaj bolj na tekočem?
Osprey ::
Je z N26 možno plačevati položnice oziroma UPN naloge za telefon, komunalo, elektriko... itd?
Osprey ::
Imam N26, mi lahko poveš kako se to naredi v aplikaciji? Ker ne najdem. In kake so provizije za to?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Osprey ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | mBills v praksi (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Loža | 134026 (11428) | ideep |
» | Najugodnejša predplačniška MasterCard (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 117356 (45277) | Andro457 |
» | Paypal preko osebnega računa & SPOddelek: Pomoč in nasveti | 4657 (3920) | shintaro |
» | PayPal - Top up pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 5473 (4800) | opeter |