» »

50 letni fotri

50 letni fotri

Temo vidijo: vsi
««
16 / 27
»»

tikitoki ::

[D]emon je izjavil:

> Prej bo ena huda vojna ali pa kar virus, ki bo človreštvo počistil za kakšne 3 milijarde.

Ali pa kombinacija obojega. Konec koncev bolezen vedno blizu sledi vojni. Je tudi pokojni Hawking rekel, da ima clovestvo morda 100 let, da se pobere na kak drug planet.

Ja, le zakaj bi ljudje odrasli in spoznali, da je omejitev stepanja otrok nujna in se dolgo bivali na tem planetu.

BTW, niti najmanjsih sans ni, da bi se v bliznji prihodnosti preselili na katerkoli drug planet. Se do Marsa nismo prisli. Skok do zvezd pa je azenkrat v domeni znanstvene fantastike.

Invictus ::

WhiteAngel je izjavil:

Revscina je bila, ampak ker so bile socialne razlike majhne (oz. so jih skrivali, ker se o tem ni smelo govoriti), se ni nihce pritozeval. Danes so razlike vecje in posledicno tudi fovsija in "obcutek" revscine. Drzava pa je neprimerno bolj socialna. Dezurni jamraci bodo pa vedno..

V socializmu visoko postavljeni osebki niso imeli velikih plač, so pa imeli veliko službenih ugodnosti do katerih navadna raja ni mogla.

Saj se je vedelo kaj, ampak je to bilo bolj javna tajna...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

[D]emon ::

tikitoki je izjavil:

V isti povedi bi ti arbitrarno doloceni skupini ljudi omejil pravice do starsevstva (Evgenika rules!) in branil pravico ostalih, ki vodi do unicenja okolja:). Way to go!

To je bil samo najbolj absurden primer, ki mi je v danem trenutku padel na pamet, da pokazem kako aboten je tak nacin razmisljanja.

Mimogrede, za okolje naj te ne skrbi. Zna vec kot dovolj dobro poskrbeti zase.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: [D]emon ()

gruntfürmich ::

jype je izjavil:

gruntfürmich je izjavil:

ja, tako to gre če ni tiranije od regresivne levice...
Aha, OK. Bom povedal revežem, da si ti rekel, da so itak sami krivi, da so se rodili na revni kmetiji in da naj volijo regresivno levico, da te demokratično kaznuje za tvoje ideološko nabijanje.

Ne verjamem da boste začeli govoriti resnico. Raje boste še naprej s prstom kazali na pridne in uspešne
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Zgodovina sprememb…

• odbrisal: Mavrik ()

jype ::

gruntfürmich je izjavil:

Ne verjamem da boste začeli govoriti resnico. Raje boste še naprej s prstom kazali na pridne in uspešne
Resnico? Resnica je trivialna: Bogati si niso sami izbrali, da se bodo rodili bogati, revni pa ne, da se bodo rodili revni. Tako se je zgodilo in prav je, da nikogar ne pustimo v bedi, ker nas to stane zelo malo. Nekateri ste narobe naučeni, da mora vsak poskrbeti zase, ker vam nikoli ni bilo treba skrbeti zase v razmerah, ko ne morete poskrbeti zase. Če bi morali, bi mnenje spremenili v trenutku.

Revolucija je ves čas blizu.

Zgodovina sprememb…

• odbrisal: Mavrik ()

maco-maco ::

Meni se zdi blazno zanimivo, da smo nekateri ''komunisti'' že v penziji, plebejci se pa še vedno borite za obstanek. Bedniki nesposobni.
Kaj?

opeter ::

jype je izjavil:

To seveda ni naključje - otrokom je treba po pravici povedat, kam vodi potrošniška družba.

Kam vodi? Mad Max?
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Ijus ::

kaj pa če v matrico? 8-O

tikitoki ::

[D]emon je izjavil:

tikitoki je izjavil:

V isti povedi bi ti arbitrarno doloceni skupini ljudi omejil pravice do starsevstva (Evgenika rules!) in branil pravico ostalih, ki vodi do unicenja okolja:). Way to go!

To je bil samo najbolj absurden primer, ki mi je v danem trenutku padel na pamet, da pokazem kako aboten je tak nacin razmisljanja.

Ocitno ne ves o cem govoris. National geographic trdi, da je ze 75 posto zemlje degradirane. Bom prej verjel, k tebi.

Btw. Ne skrbi me za okolje, to bo tu se dolgo po nasem izumrtju. Clovek pa ima velike moznosti izumrtja v roku baslednjega stoletja.
Le zakaj bi serijske stepalce otrok to skrbelo, tko gre sam za njihovo pravico do razmnozevanja. Potomc nima glasu.

Dopolnilo: obdelovalne povrsine.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tikitoki ()

[D]emon ::

Ah cloveska aroganca res nima meja. Narava ti mimogrede pokaze da nisi niti "z" od zmazka na tej mali nepomembni krogli v vesolju. In konec koncev, od kje ideja, da je izumrtje cloveske vrste slaba stvar ?
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.

WhiteAngel ::

tikitoki je izjavil:

[D]emon je izjavil:

tikitoki je izjavil:

Ocitno ne ves o cem govoris. National geographic trdi, da je ze 75 posto zemlje degradirane. Bom prej verjel, k tebi.

To je laz. Ze samo odstotek porascenosti z gozdovi je vecji od 25%.

kuall ::

fm13 je izjavil:

D3m je izjavil:

Sem mislil, da boš ti začel?

OK. Pred časom smo v službi načeli to debato, ker je eno kolegico, ki ima enega mulca in (za zdaj) ne načrtuje naslednjega, znervirala neka teta, v smislu "kaj čakaš, bo mulc razvajen, pa zdolgočasen, pa ne bo se vključil v družbo, ...".
Takrat sem malo poguglal in našel precej tekstov na to temo, ki so trdili nasprotno.
Tudi s kolegi smo se večinoma strinjali, da imajo na razvoj otroka precej večji vpliv starši in okolica, kot samo dejstvo, da nimajo sorojencev.

En copy/paste na brzino:

Consider the data: in hundreds of studies during the past decades exploring 16 character traits — including leadership, maturity, extroversion, social participation, popularity, generosity, cooperativeness, flexibility, emotional stability, contentment — only children scored just as well as children with siblings. And endless research shows that only children are, in fact, no more self-involved than anyone else. It turns out brutal sibling rivalry isn’t necessary to beat the ego out of us; peers and classmates do the job.

Nor are only children lonelier. Toni Falbo at the University of Texas and her colleague Denise Polit are among the many researchers who have explored the question of whether only children are lonelier than those who have siblings. Their findings suggest that solitude is not synonymous with loneliness and often strengthens character. As one psychotherapist explained to me, only children tend to have stronger primary relationships with themselves. And nothing provides better armor against loneliness.

An Ohio State survey of more than 13,000 children found that only children had as many friends as anyone else; many of the only children I interviewed had cherished and nurtured friendships that they often regarded with a familial sense of permanence and loyalty.

Res je.
Če boš naštepal otroke in jih prepustil same sebi, da se bodo vzgajali en drugega ne bo preveč v redu.
Bolje je imeti enega in se njemu na polno posvetiti.
Samo to je važno, koliko pozornosti je deležen otrok od nekoga, od katerega se lahko uči kvalitetnih stvari. Od bratov in sester se ne boš mogel dost naučit, ker so še neke vrste retardiranci tako kot ti.

Mato989 ::

bambam20 je izjavil:

Problem je, ker revni niso zmožni vzdrževat otroke in potem jokajo in so na bremenih davkoplačevalskega denarja in subvencij. Če nimaš denarja ne morš met otrok. Otrok bi moral biti luksuz. V prihodnosti pa tako ne bo več možno prosto rojevanje oz. bodo otroke delali v genski tovarni, kjer si ga bodo lahko premožni naročili.

Seveda... zato bi moral bit kriterij da lahko imaš otroka ENAK kriteriju za 30 letni kredit...

Razumem, da to rad ves čas ponavljaš, ampak jaz nikdar nisem trdil, da imam 800 bitcoinov.

Seveda nisi tega nikoli trdil, kar pa ne pomeni da nimaš... mi je všeč tvoj političen odgovor =)
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

next3steps ::

In to ti trdiš, ti, ki si jokal zaradi nizke plače onih za tekočim trakom.

Zgodovina sprememb…

Mato989 ::

next3steps je izjavil:

In to ti trdiš, ti, ki si jokal zaradi nizke plače onih za tekočim trakom.

Nobene povezave...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

SimplyMiha ::

Otroka niti pogledat ne smeš več, ne da bi se kdo drl "ZLORABA!".

Vazelin ::

Evo opišem današnjo izkušnjo: naredil sem fake account na badoo/twoo in sem malo posearchal sezname žensk over 30.

Dejansko je neverjetno kako pade kvaliteta če iščeš 20-30 ali 30-40 :/ V drugi starostni skupini je like vsaka četrta do peta takšna, s katero bi hotel kaj imeti, pa nisem ravno noro zahtevek moški, vseeno se držim določenih standardov. Če pa že pa ima petse. Nisem tudi vedel da tako veliko poročenih/v zvezi žensk išče prijateljstvo preko teh apliakcij. Zgleda je 30+ čas, ko človek spozna marsikaj in tudi partner/otroci očitno veliko ljudem ne prinašajo več veselja.

Sem za foro prestavil na Kiev. Kako veliko število ljubkih ukrajink WUB. Ravno sedaj gledam 35 letno Oksano. Damn shes hot :) Najraje bi kaki napisal, če bi želela živeti v EU v centru Ljubljane - sam bolj subtilno, nočem izpasti nek sugar daddy ali da padam na golddigerke :P Nodi, zgleda bo res treba v Ukrajino po žensko ;) Pri nas enostavno ni izbire več :/

Dokaj depresivna scena overall. :/

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

Kako cute so te ukrajinke/ruskinje, še krepko čez 30 :)

Zgodovina sprememb…

Če sem čisto pošten me je strah naslednjega:
Globoko v sebi se bojim vezati, saj to pomeni konec enega načina življenja, popoln reset bi se reklo (doma žensko in otroci recimo). Konec takšnega življenja, kot ga človek pozna. Verjetno podzavestno prelagam odločitev na enkrat v prihodnosti. Pri tem se tolažim z recimo primeri kot je trener Miamija, ki je verjetno doživel vse kar se je doživeti dalo, sedaj pri 50ih pa z žensko (valda dosti mlajši) pričakuje prvega otroka. Like lejte, videl in sprobal sem vse, sedaj se dajmo umiriti in postati resni! V bistvu mu je malce strah, ker ne vem, če bom čez par let sploh še sposoben prilagajanja. Verjetno je res najbolje da delaš tako kot večina in sicer pravilo vse ob svojem času. Se mi zdi da pri moških je malce lažje vse skupaj saj smo "kooperativni" tudi čez 40a leta, medtem ko ima ženska težavo že s plodnostjo.

Verjetno na koncu dneva res drži, da je najboljši ordinary life in ne neko pehanje za višjimi cilji/ideali.

Vazelin je izjavil:

ordinary life
Kaj pa je to?

jype je izjavil:

Vazelin je izjavil:

ordinary life
Kaj pa je to?

naštepati otroke, ob večerih gledati poročila, enkrat letno v Savudrijo v kamp, nedeljo župca, in tko do pozne starosti/smrti (rutina forever).

Preprosto mora biti nekaj več tam zunaj :D

Zgodovina sprememb…

Vazelin je izjavil:

naštepati otroke, ob večerih gledati poročila, enkrat letno v Savudrijo v kamp, nedeljo župca, in tko do pozne starosti/smrti (rutina forever).
Zdaj precej bolje razumem, zakaj toliko žensk pusti partnerja, ko otroci odrastejo (in čemu jih toliko ne zdrži niti do takrat).

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

Aquafriend ::

pa povej svoj recept, jype, bodocim narascajem :).

da bomo lohk srecni

Zgodovina sprememb…

IL_DIAVOLO ::

Spravi se grafe risat!

Komot: Iskreno se pogovorite o tem, kakšno življenje si dejansko želite, potem pa delajte na tem. Ne partnerju govort, da je edini na svetu in podobne neumnosti. Če hočete trojčka, potem to povejte, če ga nočete, pa tudi. Če se ne strinjate, sklenite kompromis ali pa poiščite partnerja, katerega želje manj odstopajo od vaših. Easy!

krneki0001 ::

jype je izjavil:

Vazelin je izjavil:

Zdaj precej bolje razumem, zakaj toliko žensk pusti partnerja, ko otroci odrastejo (in čemu jih toliko ne zdrži niti do takrat).

:)) :)) :))

krneki0001 ::

Vazelin je izjavil:

jype je izjavil:

Vazelin je izjavil:

ordinary life
Kaj pa je to?

Ne vem kako si lahko tako monotono življenje predstavljaš, ko pa imaš danes ogromno možnosti?

Midva mogoče pol ure na mesec TV gledava. Preprosto je tok drugih boljših stvari za počet, da ne moreš TV gledat, ker je to bedarija. Recimo planiranje roadtripa je mnogo bolj zanimivo. Pa ob večerih namesto poročil se otroku pravljice bere ali pripoveduje, je ta čas 100% bolje izkoriščen, kot pa poslušanje slovenskega jamranje. Kje so potem sprehodi, igranje in ukvarjanje z otrokom, pikniki, žurke,...?

Roadtripi so zanimivi in avanturistični. Mi smo vsi zato (skupni interes). Potem pa kupiš star avto, ga pošraufaš, da veš pri čem si, žena notri uredi avto, zložiš stvari v prtljažnik, na streho šotor zmontiraš in se odpeljete na 10.000km dolg roadtrip. Na roadtripu se pa potem sproti odločaš sli boš šel po planirani poti ali pa te bo malo zaneslo še kam drugam. In si potem vsako leto izberemo eno državo, pa jo prevozimo in si ogledamo znamenitosti (tiste, ki nam paše, ne tiste, ki bi ti jih vodič iz avtobusa kazal).

PrihajaNodi ::

Vazelin je izjavil:

Če sem čisto pošten me je strah naslednjega:
Globoko v sebi se bojim vezati, saj to pomeni konec enega načina življenja, popoln reset bi se reklo (doma žensko in otroci recimo). Konec takšnega življenja, kot ga človek pozna. Verjetno podzavestno prelagam odločitev na enkrat v prihodnosti. Pri tem se tolažim z recimo primeri kot je trener Miamija, ki je verjetno doživel vse kar se je doživeti dalo, sedaj pri 50ih pa z žensko (valda dosti mlajši) pričakuje prvega otroka. Like lejte, videl in sprobal sem vse, sedaj se dajmo umiriti in postati resni! V bistvu mu je malce strah, ker ne vem, če bom čez par let sploh še sposoben prilagajanja. Verjetno je res najbolje da delaš tako kot večina in sicer pravilo vse ob svojem času. Se mi zdi da pri moških je malce lažje vse skupaj saj smo "kooperativni" tudi čez 40a leta, medtem ko ima ženska težavo že s plodnostjo.

Verjetno na koncu dneva res drži, da je najboljši ordinary life in ne neko pehanje za višjimi cilji/ideali.

Oprosti ampak glej realno ti povem:

- star si +30
- bogat nisi
- izkusenj z babami nimas
- si obuban
- zelis otroke, druzba pa vrsi se vecji pritisk.

No go. Samo ena stvar ti bo polepsala zivljenje.

Machete ::

Heroin?
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Vazelin je izjavil:

nekaj več je hobi. tega počneš kolikor dopuščajo možnosti glede drugih obveznosti.
rutina pa je nekaj super, kamor se zatečeš ko želiš oddih; par ur na dan

jype je izjavil:

Vazelin je izjavil:

torej razumeš da ima večina žensk nerealna pričakovanja tako do sebe kot do drugih, večina moških pa se zaveda da je rutina z občasnimi popestritvami realen domet njihovega življenja?
močno dvomim da dojameš...

Zgodovina sprememb…

Tudi ukrainke te ne bodo gledale. Majo raje bogate nemce, angleze. Ti resno mislis da bodo kar prisle v tvoj objem? Pa saj si itjevec z invictusovo placo daj malo uporabi glavo.

FireSnake ::

Da, bi.
TAKOJ!

Ti ne potuješ veliko, ane?
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

torej razumeš da ima večina žensk nerealna pričakovanja tako do sebe kot do drugih, večina moških pa se zaveda da je rutina z občasnimi popestritvami realen domet njihovega življenja?
močno dvomim da dojameš...

Pusti ti Jureta. On ni kredibilen za dajanje nasvetov.

FireSnake je izjavil:

Da, bi.
TAKOJ!

Ti ne potuješ veliko, ane?

Prvo kar bo naredila ti bo pobrala EUR iz racuna nato pa spizdila v boljse zivljenje v Evropo. Islamske zenske imajo bistveno vec moralnih nacel.

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

Tudi ukrainke te ne bodo gledale. Majo raje bogate nemce, angleze. Ti resno mislis da bodo kar prisle v tvoj objem? Pa saj si itjevec z invictusovo placo daj malo uporabi glavo.

Prosim, če me ne vlečeš v vsak tvoj butast komentar...

Pa nehaj se že skrivat pod mamino kiklo...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Invictus ()

Dobro Jutro Invictus. Kako smo? Saj pa se sam vedno hvalis, jaz pa sem te povzel kot rimskega boga Fabulinusa, ki tala modrost na st. nam plebsom.

PrihajaNodi je izjavil:

Prvo kar bo naredila ti bo pobrala EUR iz racuna nato pa spizdila v boljse zivljenje v Evropo. Islamske zenske imajo bistveno vec moralnih nacel.

Še enkrat: ti ne potuješ veliko, ane?

Nehaj svoje blodnje prodajati kot sveto resnico, prosim.
Po tvojih izjavah je več kot očitno, da dlje od hrvatije nisi videl.

PrihajaNodi je izjavil:

Dobro Jutro Invictus. Kako smo? Saj pa se sam vedno hvalis, jaz pa sem te povzel kot rimskega boga Fabulinusa, ki tala modrost na st. nam plebsom.

Očitno se te modrosti slabo primejo... Preveč mamico sprašuješ...

Invictus je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Očitno se te modrosti slabo primejo... Preveč mamico sprašuješ...

Tvoja argument z zalitvami ge oznaci za sibkega. Kaj je narobe ce zivis ori mami do 40 ali 50 ega leta?

FireSnake je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Še enkrat: ti ne potuješ veliko, ane?

Nehaj svoje blodnje prodajati kot sveto resnico, prosim.
Po tvojih izjavah je več kot očitno, da dlje od hrvatije nisi videl.

Sem bil parkrat v Odesi, mestu Chernivitsi na jugu Ukraine, dal skozi celo Moldavijo...mislim da kar vem kaj pisem. Prva stvar ki bi te ovirala je te sam jezik in komunikacija. Kaj sele da ti bo prisla domov in kuhala. Good luck with that.

Zgodovina sprememb…

Tvoji komentarji so odgovor na tvoje vprašanje ;).

Invictus je izjavil:

Tvoji komentarji so odgovor na tvoje vprašanje ;).

Ce vi gospod vsevedni tako pravite bo ze drzalo.

PrihajaNodi je izjavil:

Sem bil parkrat v Odesi, mestu Chernivitsi na jugu Ukraine, dal skozi celo Moldavijo...mislim da kar vem kaj pisem. Prva stvar ki bi te ovirala je te sam jezik in komunikacija. Kaj sele da ti bo prisla domov in kuhala. Good luck with that.

No, ko sem se nehal krohotat sem šele lahko začel pisati: in zaradi zgoraj navedenega si ekspert za multi kulti ženitve/parčkanje?

Sodiš samo po sebi: če si ti trd za jezike to ne posplošuj na druge (o ostalem ne bi, ker ni vredno).

Kot drugo pa, so ti rekli že drugi: najprej se odlepi od maminega seska in začni živeti, da boš dobil realen pogled na svet.

In šele nato boš pravi naslov za deljenje nasvetov.

Zgodovina sprememb…

Kaj je narobe z maminim seskom? Jaz bom kasneje skrbel za starce!

Če/ko se boš odklopil, boš videl.

Tega ti ne moremo razložiti. Enako, kot rečeš otroku: ne se ga napit. In kaj naredi?

Nekatere stvari moraš preizkusiti sam.

Pa sej sem živel že na svojem. Kaj bi zdaj rad povedal?

SmeskoSnezak ::

Clovek ki gleda "ordinary life", se pa res mora prvo nauciti potovati po svetu in spoznati ta nas prelepi svet. Jaz prebiram od par kolegov, ki potujejo, njihove zgodbe, dogodivscine, sporte ki jih sprobavajo. Kakor zaklucim studij, zacnem podobno.

Svet je vecji od nasih malih vasic in zastarelih, zakompleksanih starcev, pa motenih mladcev.

Kolikor je sportov, krajev, itd. Sam da se prava zenska, ki misli in zeli podobno, najde, pa bo to dosti lepsi. Sportanje, pohajkovanje, gledanje soncnih zahodov in vzhodov, pogovarjanje in vzgajanje otrokov v odprtem duhu z iskrico radovednosti, itd.
@ Pusti soncu v srce... @

SmeskoSnezak je izjavil:

Clovek ki gleda "ordinary life", se pa res mora prvo nauciti potovati po svetu in spoznati ta nas prelepi svet. Jaz prebiram od par kolegov, ki potujejo, njihove zgodbe, dogodivscine, sporte ki jih sprobavajo. Kakor zaklucim studij, zacnem podobno.

Svet je vecji od nasih malih vasic in zastarelih, zakompleksanih starcev, pa motenih mladcev.

Kolikor je sportov, krajev, itd. Sam da se prava zenska, ki misli in zeli podobno, najde, pa bo to dosti lepsi. Sportanje, pohajkovanje, gledanje soncnih zahodov in vzhodov, pogovarjanje in vzgajanje otrokov v odprtem duhu z iskrico radovednosti, itd.

in potem se zbudiš v realnost...
in ugotoviš da ne rabiš potovati da si odprtega duha in posvečen in razgledan - pravzaprav popotovanje nima veze s tem, in da čeprav nekateri veliko potujejo in so dali cel svet skozi so še vedno butasti, bedaki in zaplankani ter še alkoholiki po vrhu...
morda te bo presenetilo, ampak pri nekaterih (sam ocenjujem da kar pri veliki večini oz vseh) popotovanje ne prinese razsvetljenja!

kingsix ::

Točno tako.. Za razsvetljenje je treba vzet LSD ali DMT... Še bolje pa oboje. Kaka potovanja, stari.

Machete ::

Lahko vzameš te mamile na potovanju? Se razsvetlenje sesšteje?
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Mislim, da se je tema iz 50 letnih fotrov spremenila v 40 letne dojence :))...

http://bos.zrc-sazu.si/cgi/a03.exe?expr...

kingsix ::

Machete je izjavil:

Lahko vzameš te mamile na potovanju? Se razsvetlenje sesšteje?

Da, se.

Ampak potem je možno, da prideš do prevelikega razsvetljenja in posteneš posledično vegan. Jaz ne upam tvegat.
««
16 / 27
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Ljubezen (Vprasanje) (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15227412 (22336) BigWhale

Več podobnih tem