» »

Katero zvočno priporočate za creative 6.1

Katero zvočno priporočate za creative 6.1

planetparty ::

Katero zvočno priporočate za creative 6.1?

Nagibam se za hercules fortissimo III (ne vem če sem dobro napisal)

Dajte no, pohitite z odgovori, ker jutri hočem kupiti, pa ne vem kaj:\

Matek ::

Ja creative, audigy II recimo.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

sash ::

odvisno od tega kolk boš investiral v zvočno >:D
--------------------
Think different...
TOROiD Group

monster-x ::

Če maš zadost dnarja pol Audigy2, drgač pa kak fortissimo3. Drugih izbir praktično ni.:D
There comes a point when a dream becomes reality and reality becomes a dream.

cof_3 ::

Audigy II majo pr Mlacomu v akciji za nekaj več kot 22K SIT, sicer za OEM varianto.
Če te nakup pr Mlacomu ne moti oz. če majo še kje OEM (jst nism zasledu), naj bi to blo to.

Ja sem glih opazil na Mlacomovem ceniku, da majo Audigy 2 OEM za 22500 z DDV-tak piše.

In kaj se zgodi ko zovem?
1. Dvigne ona bedna tajnica, ali karkoli je že, pa me veže na prodajo in mi prodajalec pove da na zalogi nimajo niti ene zvočne kartice. Jaz se pa sprašujem kako to da je potem akcije, če pa nič nimajo? Ja preveri in reče, da je ta cena 22500 je brez davka. Ok, sem si mislil pa odložil, preverim njihovo stran pa piše, da je cena z davkom.
2. kličem drugič in dvigne telefon spet ta tajnica, me veže, pri tečlefonu je bil zdaj neki drugi prodajalec pa ga povprašam po akciji in audigyju in mi pove da je to audigy 1 sem si mislil ti idiot če pa ma ceno enka okrog 20000 ali pa še manj. Potem pa mi pove da naj pokličem čez 10 min da preverijo če je to res v akciji.

Pa to človek ne more verjeti!8-O Prodajajo stvar za katero ne vejo, če je na zalogi, če je v akciji....:\

Zgodovina sprememb…

Na srečo so mi le hoteli prodati Audigy 2 za 22.500 :D

A je OEM (piše v ceniku) al retail verzija?

OEM je, pa koga jebejo oni dodatnbe cd-ji pa pisana škatla, saj bi itak vse pol vrgel stran;)
Važna je vsebina, ne pa izgled...

Ne sej je kul če je OEM, itak kar rabiš dobiš na njihovi internet strani. Vprašal sem samo zato ker do zdej nism vedu (nikjer zasledu), da se jo da dobit tudi OEM...

Edino kar sem dobil v škatli (da prav ste prebrali, v škatli) dobil je bil cd z gonilniko in kartica, katera me je presenetila s svojo velikostjo (velika je skoraj kot Radeon 9500).

Aja škatla je bila mimogrede od nekega modema:D

Takoj ko sem na kartico priključil zvočnike Creative 6.1 me je presenetil še neslišani dober zvok, moram rečti, da me je vse skupaj presenetilo:)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

katero zvočno kartico (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
796637 (5104) strumf666
»

soundstorm vs. audigy 2 ZS

Oddelek: Strojna oprema
462275 (1452) igor0203
»