Forum » Kaj kupiti » Nakup: računalnik z vodo
Nakup: računalnik z vodo
manja20 ::
Zivjo fantje!
Imam fanta in vedno ko pridem na obisk je na internetu na tej strani, zato sem tudi rekla da bom šla tudi jaz sem.
On ima čez 14 dni rojstni dan in imam en problemček. Vedno nekaj sitnari, da bo naredil nekaj z računalnikom. Kolikor sem jaz to razumela, bo hladil določenestvari. No, nazadnje ko je bluzil, sem ujela nekaj pojmov:
-"pumpa"
-ventilator - da piha na vodo
-komora za vodo za na vroče dele računalnika
Zdej pa bi mu rada kupila nekaj od tega kot dodatek k darilu. A je kaj od tega pod 10 tisoč tolarjev in kje lahko dobim da bo moj srcek zadovoljen.
Hvala za odgovore
Imam fanta in vedno ko pridem na obisk je na internetu na tej strani, zato sem tudi rekla da bom šla tudi jaz sem.
On ima čez 14 dni rojstni dan in imam en problemček. Vedno nekaj sitnari, da bo naredil nekaj z računalnikom. Kolikor sem jaz to razumela, bo hladil določenestvari. No, nazadnje ko je bluzil, sem ujela nekaj pojmov:
-"pumpa"
-ventilator - da piha na vodo
-komora za vodo za na vroče dele računalnika
Zdej pa bi mu rada kupila nekaj od tega kot dodatek k darilu. A je kaj od tega pod 10 tisoč tolarjev in kje lahko dobim da bo moj srcek zadovoljen.
Hvala za odgovore
- spremenila: manja20 ()
pele-on ::
Pomojem je najbolše če mu kupiš pumpo.Pa pozanimaj se če je že nima pa upej da tega ne bo vidu.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: pele-on ()
overman ::
Mislim da mu pod 10000 lahko kupis vodno pumpo-v cool-pc imajo dobre pumpe-zelo dobra je hydrol setz 30-8200 sit ce se ne motim. Mislim da bo s t pumpo zelo zadovoljen, ce pa bi rada kaj cenejsega pa mu kupi hydrol setz 20-6000 pa nekaj sit.
Tic ::
Ja, predlagam cenejšo varianto, jo imam jaz in je super. Raje mu kupi kak svetleč ventilator zraven ... to je kul
Drgace pa lepo.. punca več na Slo-techu
Ko bi meni kdorkoli kupil kaj takega za rojstni dan
Drgace pa lepo.. punca več na Slo-techu
Ko bi meni kdorkoli kupil kaj takega za rojstni dan
persona civitas ;>
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tic ()
TribesMan ::
Ja jest tud glih zdele kupujem zadeve za vodno hlajenje, pa ti lahko povem cene za stvari ki jih rabiš:
- pumpa je nekje od 5.000 za osnovno do 10.000 za dobro
-tista komora se drugače imenuje "vodni blok" košta nekje od 10.000 do 15.000, tu notri se hladi recimo procesor in se segreva voda
-radiator (ohladi ogreto vodo) se dobi na avtoodpadih za male dnarje okoli 2.000 sam to je zelo umazano delo (ne priporočam da mu kupiš to nej se kr sam pomatra)
-cevi da vseskupaj povežeš so nekje 2.000
-ventilator ki piha skozi radiator pride tud nekje 2.000
Vseskupaj se da kupit recimo v spletni trgovini recimo Cool PC. Vse dobiš po hitri pošti domov ponavadi že naslednji dan. Priporačam da če mu že misliš kaj kupit nabaviš pumpo, v dotični trgovini jo dobiš za 8.200SIT, sam to glej da si je ne bo že sam prej kupil, ali pa da bo na koncu vse skupaj v vodo padlo in bo projekt propadel, kar se zgodi velikokrat.
Veselo hlajenje.
LP
TribesMan
- pumpa je nekje od 5.000 za osnovno do 10.000 za dobro
-tista komora se drugače imenuje "vodni blok" košta nekje od 10.000 do 15.000, tu notri se hladi recimo procesor in se segreva voda
-radiator (ohladi ogreto vodo) se dobi na avtoodpadih za male dnarje okoli 2.000 sam to je zelo umazano delo (ne priporočam da mu kupiš to nej se kr sam pomatra)
-cevi da vseskupaj povežeš so nekje 2.000
-ventilator ki piha skozi radiator pride tud nekje 2.000
Vseskupaj se da kupit recimo v spletni trgovini recimo Cool PC. Vse dobiš po hitri pošti domov ponavadi že naslednji dan. Priporačam da če mu že misliš kaj kupit nabaviš pumpo, v dotični trgovini jo dobiš za 8.200SIT, sam to glej da si je ne bo že sam prej kupil, ali pa da bo na koncu vse skupaj v vodo padlo in bo projekt propadel, kar se zgodi velikokrat.
Veselo hlajenje.
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
freejack ::
Damn, ko bi se moja punca kaj takega spomnila.
P. S. Če se med vama ne obnese, pošlji kako zasebno sporočilo
P. S. Če se med vama ne obnese, pošlji kako zasebno sporočilo
Zgodovina sprememb…
- polepsal: Tomi ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ene par vprasam glede vodnega!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1471 (995) | HyperKiller |
» | Test črpalk Maxi-Jet MJ 750, Hydor LS 20 in Hydor LS 30 (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 9165 (6877) | Jackass |
» | Kaksne oblike vodnega obstajajo?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1238 (934) | WinsuckeR |
» | Vodni komplet - Kit kerega se v SLO splača kupitOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1447 (1027) | T0RN4D0 |
» | Vprasanje o vodni crpalkiOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1212 (938) | Tic |