Forum » Pomoč in nasveti » Težava: Telemachov modem Ubee in switch Asus RTN12+
Težava: Telemachov modem Ubee in switch Asus RTN12+
marcel14 ::
Pozdravljeni, prosil bi če mi lahko pomagate glede ene težave...in sicer imam Telemachov modem Ubee in na njega vezano stikalo na Asus rtn12 ki oddaja wifi omrežje. Problem je ta da se na switch poveže preveč naprav in sicer od 6 do 8...in posledično prihaja do nizke hitrosti,prekinitve itd...in zej me zanima kakšna bi bila rešitev, ker tudi ne pride v poštev,da bi dal Ubee modem v bridge mode in da bi internetno sejo delal router, ker se nekdo povezuje na omrežje ki jo oddaja modem Ubee. Zanima me če ima kdo kakšen nasvet kako bi povezal modem in router da bi zadeva delala brez težav. Hvala za odgovore!
gig ::
NA Telemach javi da imaš težave in ti bodo Ubee zamenjal za Ciscotov modem. Ta je brez routerja in wifi - samo modem! Če ti je prej delalo, ti bo po zamenjavi modema spet.
marcel14 ::
To ne pride v poštev, ker more biti Ubee modem nastavljen modem kot router, ker se nekdo povezuje na to omrežje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | A1 Kombo M (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Omrežja in internet | 83072 (25477) | Tilen |
» | Nov ruter namesto Asus RT-N16Oddelek: Kaj kupiti | 1692 (1404) | BStard |
» | Utorrent prepočasen download (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 9588 (8509) | MrStein |
» | A1 - tv komunikator priklopljen na router (bridge način) - pomočOddelek: Omrežja in internet | 7267 (5223) | morosito |
» | A1 vs TelekomOddelek: Omrežja in internet | 2687 (1983) | quadro933 |