Forum » Pomoč in nasveti » normal vs safe mode problem
normal vs safe mode problem
A_A ::
Pozdravljeni.
Imam sledeč problem na WIN 7. V Safe mode deluje vse normalno, medtem ko v normal mode se mi ne izvajajo določeni programi, brskalniki mi ne delajo (se odpre, ampak potem se ne zgodi nič (blank page)). Npr. ko sem želel SOphos pregledovanje zagnati v normal mode je napisalo da nimam dovolj prostora na disku (čeprav ga je še 20GB in v safe mode sem potem pregledal normalno). Tudi Win defender ni našel ničesar. Raziskovalec in diski delujejo normalno. Je že mel kdo imel kakšno podobno težavo? vrjetn clean install najboljša opcija?
Imam sledeč problem na WIN 7. V Safe mode deluje vse normalno, medtem ko v normal mode se mi ne izvajajo določeni programi, brskalniki mi ne delajo (se odpre, ampak potem se ne zgodi nič (blank page)). Npr. ko sem želel SOphos pregledovanje zagnati v normal mode je napisalo da nimam dovolj prostora na disku (čeprav ga je še 20GB in v safe mode sem potem pregledal normalno). Tudi Win defender ni našel ničesar. Raziskovalec in diski delujejo normalno. Je že mel kdo imel kakšno podobno težavo? vrjetn clean install najboljša opcija?
Yacked2 ::
Mogoce preglej z antimalwareybtesovim programom, v safe mode ce gre.
Korak naprej ni vedno ustrezen...sploh če si na robu prepada!
A_A ::
sem pa ni bilo nič. najbolj smešno mi je, da mi določene programe ne odpira..mogoče disk? sam po drugi strani mi pa wifi tudi noče povezati... zanimiva situacija :( :)
Yacked2 ::
Probej kakšen Ubuntu bootat iz USBja pa probej kok tam dela.
Korak naprej ni vedno ustrezen...sploh če si na robu prepada!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prehod iz Win2000 na Win XPOddelek: Operacijski sistemi | 2214 (1539) | chrush |
» | Kako zbrisati Virus?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2331 (1967) | Denny |
» | problem z glavnim geslomOddelek: Pomoč in nasveti | 3331 (3024) | StratOS |
» | loading xpjevOddelek: Operacijski sistemi | 981 (904) | domzi |
» | WIN XP se ne zazeneOddelek: Operacijski sistemi | 1023 (939) | darkolord |