» »

Kako zbrisati Virus?

Kako zbrisati Virus?

SanAndreas ::

Imam problem, vsakič ko pridem v Windows XP, se mi vedno pojavi opozorilo, ne vem kaj storiti, da se mi virus ne pojavi več KLIK

Lepo prosim za pomoč, hvala!
SanAndreas je doma iz Rimske Galaksije ima srebrn NLP :)

bobby ::

izklopi system restore, restart compa, preskeniraj comp, in potem zopet restart. v teoriji bi virus moral izginiti,...

poročaj,..
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.

SanAndreas ::

Sem probal kot praviš, je problem v safe mode, ko sem zagnal NOD32 se je prikazalo, da ne more odpreti, nekaj v zvezi s kernel ?!
Problem ostaja isto tudi zdaj. Kako bi se dalo odpravit?
SanAndreas je doma iz Rimske Galaksije ima srebrn NLP :)

misek ::

Poglej malo Trojan Win32/Qhost.

Mare2 ::

NOD32 je en jajc. V SAFE MODE večinoma ne dela.

Rešitev je AVIRA ANTIVIR. Seveda v safe mode.

:)

Denny ::

Živjo.

fajn sem zaj* stvar. Dobil sem trojanca v file-u userinit.exe. Nikakor ga nisem mogel izbrisat v normal mode, ke rje pač windows ga uporabljal. Potem sem še po navodilih (ko ti odpre spletno stran- analizo) norton antivirusa, kako izbrisati ta virus v tem fajlu. Šel sem v safe mode, še prej sem izklopil restore point, dal scan, po navodilih delete in to ej to. Lepo izbrisano, samo sedaj imam problem pri zagonu v win. Pridem do okna win, kjer nič ne vidim, saj ta fajl dela:

userinit.exe is a key process in the Windows operating system. On boot-up it manages the different start up sequences needed, such as establishing network connection and starting up the Windows shell. This program is important for the stable and secure running of your computer and should not be terminated
.

potem ko klikem npr. ctrl+alt+del, dam novo opravilo, pa recimo explorer, pa se zalaufa komplet ikonce itd.

kako lahko to popravim?

Saj imam tudi img. ghost pa to, samo sem precej programov naknadno naložil in mi res se ne da vse ponovno nalagat itd.

farko ::

Če bi bral forum bi zadevo rešil brez da bi ponovno odpiral novo temo.
farko

Mare2 ::

farko, ta izjava ni resnična. Prosim, obvladaj se.

bluefish ::

kako lahko to popravim?

Poskusi z uporabo Win Repair s pomočjo namestitvenega CD-ja, ki ga zaženeš ob zagonu računalnika in slediš postopku.

Denny ::

kako lahko to popravim?

Poskusi z uporabo Win Repair s pomočjo namestitvenega CD-ja, ki ga zaženeš ob zagonu računalnika in slediš postopku.

živjo.

ni se mi dalo zajebavat, pa sem kar isti dan z ghost restoral file userinit.exe in dela BP.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Problem z odpiranjem spletnih strani, setup datotekami...

Oddelek: Pomoč in nasveti
253433 (3222) Tac20
»

NUJNO- preurejal REIGSTRY, noče več v WINDOWS

8769 (649) 333333
»

Pomoč pri odstranjevanju trojancov

141348 (991) cyber_killer
»

Pomoč! Urgentno - sistem okužen, sesuva se na 10 - 20 min BSOD