Forum » Pomoč in nasveti » Kako zakleniti Chrome?
Kako zakleniti Chrome?
Bellzmet ::
Zdravo,
nekaj časa nazaj sem imel brskalnik Chrome zaklenjen - se pravi, ko sem ga hotel odpreti sem moral vpisati geslo (za odprtje Chroma, ne za google account). Sedaj te opcije ne najdem več?
nekaj časa nazaj sem imel brskalnik Chrome zaklenjen - se pravi, ko sem ga hotel odpreti sem moral vpisati geslo (za odprtje Chroma, ne za google account). Sedaj te opcije ne najdem več?
Morda pa ne.
Chrome vtičnik iz 1. linka je neuporaben, ker se ga z lahkoto zaobide.
V Chromu pa ni več opcije "Exit and childlock".
Chrome vtičnik iz 1. linka je neuporaben, ker se ga z lahkoto zaobide.
V Chromu pa ni več opcije "Exit and childlock".
jero_no1 ::
Čist preveč cajta imam se ukvarjat s takimi troli kot si ti :)
Niti ena variante očitno nisi sam preguglal preden si objavu to temo, ali se motim?
Niti ena variante očitno nisi sam preguglal preden si objavu to temo, ali se motim?
filip007 ::
Saj lahko uporabljaš Firefox in nastavitev izbris zgodovine brskanja po izhodu.
Trevor Philips Industries
@jero_no1: hehe vse sem prej pogooglal zato samo LOL na tvoje poste. Ne vem zakaj pišeš v temo, če je edino kar znaš, da search linke na google.com pošiljaš. Da bi pa vsaj poizkušal kaj pametnega svetovat pa ne.
filip007: namen je, da je celoten Chrome zaščiten z geslom (ali vsaj določen uporabnik), ne skrivanje/brisanje zgodovine in podobno.
filip007: namen je, da je celoten Chrome zaščiten z geslom (ali vsaj določen uporabnik), ne skrivanje/brisanje zgodovine in podobno.
filip007 ::
Jaz ne shranjujem gesla v brskalniku za spletne strani, za zaznamke mi je pa itak vseeno.
Trevor Philips Industries
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vdor v android tablicoOddelek: Pomoč in nasveti | 7782 (6477) | All |
» | browser: glavno geslo za vsa ostala geslaOddelek: Pomoč in nasveti | 2081 (1927) | potepuh |
» | Izšla Opera 11.50 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 26885 (20760) | primar |
» | Firefox 4 izšel (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 72931 (62096) | opeter |
» | Google Chrome (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 14986 (9209) | Tr0n |