» »

Prenosnik se ne prizge razen ce je podhlajen

Prenosnik se ne prizge razen ce je podhlajen

Charlieee77 ::

Imam prenosnik ki se ne prizge, ko je na sobni temperaturi. Ce bi ga imel zdaj 10 min zunaj bi se prizgal ampak ko bi par minut bil przgani in se ogrel binsenugasnil, najverjetneje zatpradi toplote. Zanima me ali ima kdo kaksno idejo kaj bi lahko bilo narobe ali bi se problem dal resiti. Najvecjinproblem je da imam na disku kar nekaj stavrinin jih ne morem prenesti na usb kajti ko ko zacne prenasati ali kaj delati se takoj isklopi. Hvala za odgovor

smacker ::

Disk lahko vzameš ven in priklopiš v PC (je običn sata disk not). Ko rešiš podatke, lahko čaraš naprej ;)

MIHAc27 ::

Kdaj je bil prenosnik kaj spihan? Ventilator se vrti? Če daš roko na reže pri ventilatorju, se mora čutit, da piha.
Če to je, potem je mogoče ušel plin iz hladilnih cevi in bo hladilnik za menjat. Lahko je tudi z grafiko kaj, in bi bil potreben reball osnovne plošče.

Charlieee77 ::

Vse je mozno ampak bolj stavim na graficno prenosnik, je star 9 let sicer, in je dal skoz kar nekaj casa za igranje cod 2 in se kaksnih igric.. Cudno mi je ker ce nebi ventilator bil dober bi se vsaj pri normalni temp vzgal...

Zgodovina sprememb…

TheBlueOne ::

Ce je navadni disk, zna biti, da gre olezajenje diska proti koncu. Jaz sem ze reseval podatke tako, da sem dal pokvarjen disk v zmrzovalnik in na koncu uspel dobiti iz njega podatke.

Kako pravi smacker, resi podatke takoj ko je mozno, se posebej, ker zna biti, da ti zafrkava disk.

Ce se kaj pregreva pa instaliraj HWmonitor in glej ce kje raste temperatura nad normalno.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zaslon laptopa se ne prizge

Oddelek: Pomoč in nasveti
284022 (2527) solatko
»

Prenosnik dela počasi

Oddelek: Pomoč in nasveti
454887 (4155) solatko
»