Forum » Mobilne tehnologije » Menjava baterije - Nexus 6p
Menjava baterije - Nexus 6p
sumoborac ::
Iščem servis, ki bi mi zamenjal baterijo na Nexus 6p. Nikjer ne najdem zadev niti v ponudbi. Ve kdo kje bi se to dalo urediti?
Pa seveda, da ne rabim telefona pustit ceu tedn pri njih (uradni servis mi se zdej ni javil nazaj koliko casa rabijo, da jo zamenjajo )
Sam nebi tega počel, mam prevelke in preveč nerodne prste
Pa seveda, da ne rabim telefona pustit ceu tedn pri njih (uradni servis mi se zdej ni javil nazaj koliko casa rabijo, da jo zamenjajo )
Sam nebi tega počel, mam prevelke in preveč nerodne prste
Prid sm al pa tm ostan...
sumoborac ::
Teleray sm klicu ze ene 6x da bi sploh zvedu ce znajo/majo baterijo. Nikol ne uspem dobit odgovora.
Na crickek.si sm zdele poklical, pravijo naj prinesem baterijo pa bojo zamenjal. Sem narocil baterijo, pa da vidimo kaj bo :D
Na crickek.si sm zdele poklical, pravijo naj prinesem baterijo pa bojo zamenjal. Sem narocil baterijo, pa da vidimo kaj bo :D
Prid sm al pa tm ostan...
nsa_ag3nt ::
Ali jo zamenjaš sam:
https://www.youtube.com/results?search_...
Mobi industrija z "nezamenljivimi" baterijami ustvarja nova delovna mesta in zaslužek, če bo šlo tako naprej čez 5 let niti sim karice ne boš več mogel sam vstaviti ."
https://www.youtube.com/results?search_...
Mobi industrija z "nezamenljivimi" baterijami ustvarja nova delovna mesta in zaslužek, če bo šlo tako naprej čez 5 let niti sim karice ne boš več mogel sam vstaviti ."
umexteacher ::
Niso nezamenljive, le malo bol skrite. Ni pokrovčka ampak je ta zalepljen z dvostranskim lepilom, ki popusti ko ga greješ dobrih 5minut na dobrih 60 stopinj (nekje tudi na 80C)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zavrnitev garancije zaradi počenega zaslona (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 19578 (8963) | slon |
» | Na garancijskem popravilu poškodovali telefonOddelek: Loža | 2504 (1625) | Gagatronix |
» | Novi HTC-jev prvak je 10 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 18960 (16204) | MrNighthawk |
» | Nexus 6 skupaj držijo vijakiOddelek: Novice / Android | 10027 (6474) | Mavrik |