Forum » Omrežja in internet » Omejevanje DL s strani A1?
Omejevanje DL s strani A1?
Storm ::
Uporabljam Tixati, nikoli nisem imel problemov z DL in tudi ga nikoli nisem omejeval, zdaj pa imam že kak teden ali dva problem, ker mi se DL avtomatsko limitira (ustavi) na 200K B/s, sicer je potegnil do 2MB.
Na A1 pravijo, da ni nič narobe in se zgovarjali na HD kanale na TV. Ampak meni se to dogaja, tudi če TV Boxa izklopim iz ruterja.
Zanimivo je, da mi Bandwidthtest pokaže 6mb DL. Bi lahko na Tixati se kakorkoli omejevalo, jaz incoming zagotovo ne omejujem, omejujem pa outgoing na 40kb
je imel kdo podobne težave?
Na A1 pravijo, da ni nič narobe in se zgovarjali na HD kanale na TV. Ampak meni se to dogaja, tudi če TV Boxa izklopim iz ruterja.
Zanimivo je, da mi Bandwidthtest pokaže 6mb DL. Bi lahko na Tixati se kakorkoli omejevalo, jaz incoming zagotovo ne omejujem, omejujem pa outgoing na 40kb
Markec The Great
- spremenil: Storm ()
D3m ::
Uporabljam Tixati, nikoli nisem imel problemov z DL in tudi ga nikoli nisem omejeval, zdaj pa imam že kak teden ali dva problem, ker mi se DL avtomatsko limitira (ustavi) na 200K B/s, sicer je potegnil do 2MB.
V Tixatiju pod Bandwidth poglej, če nimaš vklopljen Limit incoming na 200KB/s.
|HP EliteBook|R5 6650U|
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | uTorrent za win 8.1Oddelek: Operacijski sistemi | 939 (760) | BorutK-73 |
» | povezava 100/10Oddelek: Omrežja in internet | 2957 (2265) | Pesimist |
» | Utorrent (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 14057 (9612) | Brainstorm |
» | uTorrnet težavaOddelek: Pomoč in nasveti | 1917 (1661) | Ang3lo |
» | Psystar spet izgubil proti Applu, Mac OS X ostaja omejen na mace (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Industrijska lastnina | 23913 (20582) | HeMan |