Forum » Problemi človeštva » Kako boš pa kriptiral šolstvo
Kako boš pa kriptiral šolstvo
jozekuch ::
Spoštovani,
zmanjšanju stroškov in modernizaciji
t.i. racionalizaciji torej
so podvržena vsa področja življenja.
Ker me je danes v Mapi foruma bitcoin sogovornik vprašal, kako bi jaz "kriptiral šolstvo",
sem vprašanje prenesel na ustrezen forum in se potrudil z odgovorom.
A odgovor, podprt z življenjsko zgodbo, nekaterim očitno ni bil všeč.
Opazil sem, da je celoten post izbrisal kar nekdo, ki je pred tem predlagal izbris.
Se pravi nekdo je samemu sebi predlagal, da izbriše moj post. S predlogom se je potem strinjal in izbrisal. Bitcoin-generacija! Tako se to ne dela!
Na krvavo centraliziranem forumu bi nekateri radi pridigali decentralizacijo in ne samo to!
Pri šolanju v mojem socialnem okolju govorimo o cca 15% uspešnih učiteljih/profesorjih. Ostalo je muka za zaposlene in uporabnike.
Zato je po nekem sistemu (ob intenzivnem sodelovanju klubov bivših dijakov/študentov) potrebno poiskati/identificirati te učitelje in profesorje in jim preko spleta »dati« celotno slovensko populacijo v obdelavo.
Za normalno (vzgojno) izobraževalno delo je potreben red, ki ga morajo vzpostaviti ustrezni poklicni profili.
Za odgovore na vprašanja tistih, ki kljub »cvetu« profesorjev ne-bi mogli slediti »elektronski tabli« je potrebno prav tako organizirati podporo.
Če bi pa Jack Ma rad preskočil poštevanko z risanjem, glasbo in timskim delom, pa naj to kar oznanja pri sebi doma.
Z »repom in glavo« želim pojasniti tudi sledeče: »obiranje kumaric ni najhuje kar je doletelo moje t.i. profesorje in učitelje«
Razumem težak poklic, ki ga opravljajo šolniki. Praviloma jih podpiram in držim nazaj »mularijo«.
Za svoje otroke nisem v šoli visel neprestano.
A tiste dvakrat sem pa naredil velik halo na vse ali nič.
V gimnaziji sem bil odličnjak, a sem kljub temu moral enkrat med uro oditi in zaloputniti z vrati, ko je rusofilka dala na vago Balantiča in Tita.
Na faksu sem bil priden, a sivo eminenco faksa sem v prvem letniku vendarle moral zapreti v kabinet, dokler mi ni dal termina za izpit in ni poklical policije, kot je sicer grozil.
Zadovoljni zdaj administratorji z repom in glavo?
Dob'r dan, Jože
zmanjšanju stroškov in modernizaciji
t.i. racionalizaciji torej
so podvržena vsa področja življenja.
Ker me je danes v Mapi foruma bitcoin sogovornik vprašal, kako bi jaz "kriptiral šolstvo",
sem vprašanje prenesel na ustrezen forum in se potrudil z odgovorom.
A odgovor, podprt z življenjsko zgodbo, nekaterim očitno ni bil všeč.
Opazil sem, da je celoten post izbrisal kar nekdo, ki je pred tem predlagal izbris.
Se pravi nekdo je samemu sebi predlagal, da izbriše moj post. S predlogom se je potem strinjal in izbrisal. Bitcoin-generacija! Tako se to ne dela!
Na krvavo centraliziranem forumu bi nekateri radi pridigali decentralizacijo in ne samo to!
Pri šolanju v mojem socialnem okolju govorimo o cca 15% uspešnih učiteljih/profesorjih. Ostalo je muka za zaposlene in uporabnike.
Zato je po nekem sistemu (ob intenzivnem sodelovanju klubov bivših dijakov/študentov) potrebno poiskati/identificirati te učitelje in profesorje in jim preko spleta »dati« celotno slovensko populacijo v obdelavo.
Za normalno (vzgojno) izobraževalno delo je potreben red, ki ga morajo vzpostaviti ustrezni poklicni profili.
Za odgovore na vprašanja tistih, ki kljub »cvetu« profesorjev ne-bi mogli slediti »elektronski tabli« je potrebno prav tako organizirati podporo.
Če bi pa Jack Ma rad preskočil poštevanko z risanjem, glasbo in timskim delom, pa naj to kar oznanja pri sebi doma.
Z »repom in glavo« želim pojasniti tudi sledeče: »obiranje kumaric ni najhuje kar je doletelo moje t.i. profesorje in učitelje«
Razumem težak poklic, ki ga opravljajo šolniki. Praviloma jih podpiram in držim nazaj »mularijo«.
Za svoje otroke nisem v šoli visel neprestano.
A tiste dvakrat sem pa naredil velik halo na vse ali nič.
V gimnaziji sem bil odličnjak, a sem kljub temu moral enkrat med uro oditi in zaloputniti z vrati, ko je rusofilka dala na vago Balantiča in Tita.
Na faksu sem bil priden, a sivo eminenco faksa sem v prvem letniku vendarle moral zapreti v kabinet, dokler mi ni dal termina za izpit in ni poklical policije, kot je sicer grozil.
Zadovoljni zdaj administratorji z repom in glavo?
Dob'r dan, Jože
MaRe
- predlagalo izbris: jest10 ()
next3steps ::
Upam, da si izbral vsaj Balantiča. Ker Tito je zraven njegove armade v času osvoboditve Slovenije veljal za sovražnika številka 1. No, velja še danes pri tistih, ki so se dejansko borili.
zee ::
1. Ne, ker naslov nima prav nobene veze z vsebino.
2. Ne, obilo besed in nobene vsebine.
2. Ne, obilo besed in nobene vsebine.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prepis iz gimnazije na računalniško šolo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 21693 (19697) | Smurf |
» | FMF - Pedagoška (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 14781 (10019) | lebdim |
» | Pošiljka iz ŠpanijeOddelek: Loža | 3459 (2604) | mat xxl |
» | Milena Miklavčič blog- Ali je ta ženska na drogah?Oddelek: Loža | 3704 (3282) | nanpots |
» | Obdržim štipendijo?Oddelek: Šola | 4101 (3159) | Invictus |