Forum » Programska oprema » programska oprema za notranje oblikovanje
programska oprema za notranje oblikovanje
didi11 ::
Pozdravjeni,
zanima me če kdo ve katere programe uporabljajo notranji oblikovalci za svoje delo? Torej program za risanje interierja.
Jaz zdaj delam v Autocad 2015 ampak se mi zdi da ni najbolj praktičen,ali samo ne poznam vseh "haklcev".
Kakšen predlog?
Archicad vem,ampak je kar težek program za naučiti,tečaji pa so samo za študente arhitekture,kar pa sam nisem..
zanima me če kdo ve katere programe uporabljajo notranji oblikovalci za svoje delo? Torej program za risanje interierja.
Jaz zdaj delam v Autocad 2015 ampak se mi zdi da ni najbolj praktičen,ali samo ne poznam vseh "haklcev".
Kakšen predlog?
Archicad vem,ampak je kar težek program za naučiti,tečaji pa so samo za študente arhitekture,kar pa sam nisem..
#000000 ::
skechup ti je majka za to, dokaj enostaven za naučit osnov, za dalje pa treba neki časa vložit da se naučiš, pluginov da te kap, renderjev kr nekaj, če ga profi arhitekti po svetu uporabljajo kot primarno orodje, potem ni švoh.
didi11 ::
ja,samo pri skrekani verziji mi ne deluje layout,jaz pa tisto nujno rabim za načrt,prerez,detajle...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 3D modeliranjeOddelek: Programska oprema | 2128 (985) | BivšiUser2 |
» | Program za modeliranje hišeOddelek: Programska oprema | 5447 (3797) | soncek12 |
» | HP načrtuje ARM netbooke, odpuščaOddelek: Novice / Android | 4412 (2821) | hamax |
» | Programersko gradivo za začetnikeOddelek: Programiranje | 5916 (4611) | bmandl |
» | Program za izdelavo ohišjaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1410 (1096) | bluefish |