Forum » Strojna oprema » eMMC stanje
eMMC stanje
CyberPunk ::
Se da nekako videti, v kakšnem stanju je emmc "disk" na Win tablicah - torej koliko je znucan ipd.? Za SSDje lahko pogledaš s kakšnim toolom, npr. DiskInfo, emmcjev pa ta ne prikaže.
hojnikb ::
nope, eMMC je tako kot sd kartica; brez namenskih toolov nemorš dobit nobenih informacij iz kontrolerja.
#brezpodpisa
CyberPunk ::
Skratka crkne ko crkne?
V bistvu me je malo šokiralo, ko sem na eni mašini s SSD videl, koliko pokuri cachiranje Google Earth - zadnjič sem nekaj raziskoval ene petnajst minut, pa je total host writes narasel za ene 50 GB. (Potem je najbrž najbolje, da na win tablici google earth sploh ne uporabljam...)
V bistvu me je malo šokiralo, ko sem na eni mašini s SSD videl, koliko pokuri cachiranje Google Earth - zadnjič sem nekaj raziskoval ene petnajst minut, pa je total host writes narasel za ene 50 GB. (Potem je najbrž najbolje, da na win tablici google earth sploh ne uporabljam...)
hojnikb ::
writei te naj ne skrbijo, ker to je še zadnja stvar ,zarad katere bo stvar crknala.
#brezpodpisa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri e-bralnik? (strani: 1 2 3 4 … 16 17 18 19 )Oddelek: Kaj kupiti | 144732 (1026) | Wolfie |
» | Samsung Note 10.1 N8000, menjava EMMC čipa-pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 870 (666) | model1a |
» | Tablica Lenovo Yoga z vgrajenim projektorjemOddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 5953 (4457) | Malajlo |
» | Tablica ali Mini računalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 1856 (1464) | mat11 |
» | Tablični računalnik Windows?Oddelek: Loža | 1626 (1478) | Robi :P |