Forum » Strojna oprema » eMMC stanje
eMMC stanje

CyberPunk ::
Se da nekako videti, v kakšnem stanju je emmc "disk" na Win tablicah - torej koliko je znucan ipd.? Za SSDje lahko pogledaš s kakšnim toolom, npr. DiskInfo, emmcjev pa ta ne prikaže.

hojnikb ::
nope, eMMC je tako kot sd kartica; brez namenskih toolov nemorš dobit nobenih informacij iz kontrolerja.
#brezpodpisa

CyberPunk ::
Skratka crkne ko crkne?
V bistvu me je malo šokiralo, ko sem na eni mašini s SSD videl, koliko pokuri cachiranje Google Earth - zadnjič sem nekaj raziskoval ene petnajst minut, pa je total host writes narasel za ene 50 GB.
(Potem je najbrž najbolje, da na win tablici google earth sploh ne uporabljam...)
V bistvu me je malo šokiralo, ko sem na eni mašini s SSD videl, koliko pokuri cachiranje Google Earth - zadnjič sem nekaj raziskoval ene petnajst minut, pa je total host writes narasel za ene 50 GB.

hojnikb ::
writei te naj ne skrbijo, ker to je še zadnja stvar ,zarad katere bo stvar crknala.
#brezpodpisa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri e-bralnik? (strani: 1 2 3 4 … 17 18 19 20 )Oddelek: Kaj kupiti | 162499 (1780) | estons |
» | Samsung Note 10.1 N8000, menjava EMMC čipa-pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 933 (729) | model1a |
» | Tablica Lenovo Yoga z vgrajenim projektorjemOddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 6167 (4671) | Malajlo |
» | Tablica ali Mini računalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 1914 (1522) | mat11 |
» | Tablični računalnik Windows?Oddelek: Loža | 1680 (1532) | Robi :P |