Forum » Omrežja in internet » Bittorent ->burst!
Bittorent ->burst!
jaxi ::
Sebus
js uporabljam burst! Predvsem me zanima, a obstaja kak lažji način za ponovni zagon torrenta, kot pa da vsakokrat kopiram torrente iz Tmp Internet Files mape, ker je to pač zamudno...
A je to pri katerem drugem clientu bolje urejeno??
Pa še eno tehnično... zakaj mi pri uporabi bursta moj kabelski internet začne po polževo nalagat internetne strani?? ko pa uporabljam kazza z neomejenim številom uploadov pa normalno dela?
js uporabljam burst! Predvsem me zanima, a obstaja kak lažji način za ponovni zagon torrenta, kot pa da vsakokrat kopiram torrente iz Tmp Internet Files mape, ker je to pač zamudno...
A je to pri katerem drugem clientu bolje urejeno??
Pa še eno tehnično... zakaj mi pri uporabi bursta moj kabelski internet začne po polževo nalagat internetne strani?? ko pa uporabljam kazza z neomejenim številom uploadov pa normalno dela?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Brez pojasnila izbrisali 70000 blogovOddelek: Novice / Zasebnost | 4515 (3612) | noraguta |
» | Težava z mrežno kartico (PCI wireless)Oddelek: Strojna oprema | 1273 (1168) | Spajky |
» | testiranje SSD pogonovOddelek: Strojna oprema | 3272 (2480) | Jst |
⊘ | Torrent download mi zmrzne po parih minutah :(Oddelek: Omrežja in internet | 2219 (2013) | CaqKa |
» | bittorrent se ne da odpretOddelek: Omrežja in internet | 856 (780) | cortez |