» »

Tomorrowland 2018, Boom - Belgija

Tomorrowland 2018, Boom - Belgija

exe65xl ::

Hey,

Po vseh pripravah ter raziskavah še vedno nisem uspel do kart za Tomorrowland 2018. Pre-sale se je končal danes (27.01) in sicer so karte pošle po nekaj več kot 25 minutah :|
Sicer je drugi teden še worldwide sale ampak so šanse zelo nizke...

Mogoče je kdo tukaj ali pa kdo koga pozna (ki je karte dobil/-a v top20 from your country) ali pa je karte dobil in bi jih rad prodal ?
Odkupim takoj ! + Dodam bonus !

Lp,
  • spremenilo: exe65xl ()

orkan ::

Tisti ki jo je dobil, ti je nebo prodal ? pa vsaj takrat ko sn jaz bil na TL, je bilo tako da je itak nisi mogel prodat naprej, ker je bila karta na ime. In se ga ni dalo spreminjat. Sicer pa jaz če bi jo imel, ti je nebi prodal niti za duplo ceno ? ker TL je prava norišnica in je za doživet, vsaj enkrat.
Lp Orkan!!

SmeskoSnezak ::

Tomorrowland je brezvezno komercialno napekovanje... prvih nekaj let je bil zakon, sedaj pa sploh nima vec kvalitete. Vse se zgubilo v lovu za denarjem. Najdi rajsi kak pravi rave party, pa se cena bo bolj normalna za "koncert". ;)
@ Pusti soncu v srce... @

Alien123 ::

Smeskosnezak daj ne govori ce ne ves

SmeskoSnezak ::

Vem, vem... se predobro vem. Primerjaj vsaj sezname DJ-jev skozi leta.
@ Pusti soncu v srce... @

orkan ::

Kolko pa je prvih nekaj let? Mislim tiste ko je blo zakon?
Lp Orkan!!

Smurf ::

Temu se rece nostalgija, cisto pri vsakem eventu ti bodo tisti, ki so bili prej, govorili kako je bilo vcasih boljse :). Pa v bistvu ne samo eventu ampak prakticno pri vsaki zadevi.

V resnici je tomorrowland ze prakticno od zacetka precej komercialna zadeva, kar se ne pomeni nujno slabo.

jizzer ::

Wow, nisem se zavedal da je taka jeba dobit karte. Vem da sem 2 leti nazaj gledal okoli marca za nakup, pa so takrat neke opcije še ble, ampak kasneje nismo šli. Je bila pa ideja spet letos ali pa drugo leto in očitno bo bolj to zadnje :) lahko kdo šera kake izkušnje iz tega? Kake opcije nastanitve ste izbrali, itn.

exe65xl ::

Kot sem domneval tudi preko worldwide sale-a karte nisem dobil. Ampak sem jo dobil preko Viagogo + camping :D.

@orkan: saj sem zapisal če jo je kdo dobil od top 20 in your country kjer lahko kupiš 4 karte ;)

@jizzer: sem ravno pogledal nazaj na viagogo in so karte še relativno poceni (okoli 550€ z ddv). Zapisali so da nekje v juliju dobimo .pdf kjer karto natisnemo ter v Belgiji skupaj z njo predložimo še osebno ter prejmemo zapestnico.

Weekend 1 !

shadeX ::

exe65xl je izjavil:

Kot sem domneval tudi preko worldwide sale-a karte nisem dobil. Ampak sem jo dobil preko Viagogo + camping :D.



Good luck

Pomoč refund Viagogo (predstava je aprila 2018)

exe65xl ::

@shadeX: hvala za link (in opozorilo). Vem v kaj sem se spuščal :)

orkan ::

Karte za TL kupit kjer drugje kot pa pri uradni strani je zelo tvegano. Poleg tega je veliko napizdancije in ponaredkov. Ti pa garantiram da s neoriginalno karto nebos dobil zapestnice, niti možnost vhoda v festival. Glede tega ful komplicirajo, isto če naredis kako sranje not, ti najprej zapestnico vzamejo šele nato vprašajo kaj si naredil. Videl na lastne oči.
Drugače pa je TL zakon, predvsem celoten ambient ter izbira odrov, leta 2013 jih je bilo 13. Cena? Takrat sem plačal za karto in camp ter prevoz bus (nikoli več!) cca 600€. S tem da zgoraj rabiš še vsaj 400€+ za neki normalen party. Cene pijače in hrane so kr nabite, dobis pa pijačo in hrano na vsakem koraku skoraj. Najbol se splača it v lokalno trgovino zjutraj že, ker popoldan je izropana. Tam nakupis pijačo in si jo lahko vzames v camp, edini pogoj je da ni v steklenicah. Mi smo kar pred vhodom pretočli v plastenke, steklenice pa pustili varnostnikom. Na sam festival pa nemoreš nest pijače ali hrane. Te na vhodu konkretno pretipajo. Isto ko greš not v festival, pa potem ven, mora med izhodom in ponovnim vhodom preteč mislim da 2,3ure da ti zapestnica spet velja. Ko sem šel enkrat not, nisem mogel, ker se nisem "odjavil" ko sem šel prej ven. Pa je priskočil takoj en varnostnik (beri: Gorila) :) ter me takoj zvlekel v en šotor pred drugega varnostnika, ki mi je nastavil zapestnico nazaj. Vse je potekalo čisto brez besed, stric me je dobesedno zgrabil in zvlekel v šotor, uredil zadevo, me postavil nazaj pred mašino za vhod, odprla so se vrata, me lopnil po hrbtu in rekel now you can party :)
Lp Orkan!!

RatedR ::

Če ne dobiš za Tomorrowland priporočam Ultra festival, je najbolj primerljiv.

qwertyy ::

Čez en mesec gremo z družbo na Exit festival v Novem Sadu. Je že kdo bil tam, izkušnje?

koyotee ::

qwertyy je izjavil:

Čez en mesec gremo z družbo na Exit festival v Novem Sadu. Je že kdo bil tam, izkušnje?


Ja, dragocenih stvari ne puščaj v kampu, ker ti jih bodo ukradli. Bodi pripravljen, da vdihneš veliko prahu, ker bodo tla postala peščena po prvih dveh dneh. Bodi blizu šankov s pijačo, drugače boš polovico polil, ko jo boš nosil.
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

Kaboom ::

Probajte še kaj BalatonSound https://en.balatonsound.com/

Prva tri leta smo se z družbo prosto pripeljali v Zamardi, sprehodili skozi par ulic in izbrali prosto bajto in jo rentali. Potem smo še kakšno leto šli nazaj prednajavljeno k isti hiši - za 6 oseb, velik vrt, žar, €600 za 6/7 noči

Festival je super organiziran, vse urejeno, cene nizke - malo igračkanja s forinti. Velik + je kopanje ob poletnih lepih dneh, poležavanje na plaži pred festivalom... Jap - nostalgija.

Priporočam.
Če se zatakne - pritisni močneje. Če se zlomi - bil je skrajni čas za nakup novega.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Kam na koncert? (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Sedem umetnosti
212141285 (525) Kurzweil
»

Nova Rock 2014

Oddelek: Sedem umetnosti
61149 (897) RollBar BTC
»

Rock in metal festivali po Sloveniji in tujini

Oddelek: Sedem umetnosti
193783 (3187) DOOM_er
»

Festival Brutal Assault 2013 (Jaromer, Češka)

Oddelek: Sedem umetnosti
212872 (2077) Kurzweil
»

Nova rock 2012

Oddelek: Loža
303372 (2299) c3p0

Več podobnih tem