Forum » Pomoč in nasveti » Kaspersky in Win 10
Kaspersky in Win 10
SmeskoSnezak ::
http://tinypic.com/r/10532mb/9
Vec racunalnikov, a samo en ali dva imata to tezavo. Zakaj Win10 to pocne? A se je kaj zgodilo z registrom? Kako lahko Kaspersky in Win 10 sodelujeta ?
@ Pusti soncu v srce... @
- spremenilo: SmeskoSnezak ()
ST-777 ::
Imam Kaspersky in Win 10, vendar nisem opazil, da bi bila kakšna težava. Ko odprem program Kaspersky vidim napis, da je moj računalnik zaščiten.
Vprasanje:A Windows Defender Center se "izkljuci"? Glej sliko, ki sn jo dal... Ali pa je zelen? Mogoce das screenshot, kako izgleda Defender center pri tebi?
ngc2392 ::
jaz imam win10 pro 1709 in kis2018. defender je lepo izklopljen. in nič ne teži...
United We Stand, Divided We Fall
Hvala. Kaj pa je KIS? Kaksna je razlika med KIS in KES? (prepozna ura, odpravlamo se spat)
ngc2392 ::
kis=kaspersky internet security. antivirus z dodatno zaščito...
United We Stand, Divided We Fall
ST-777 ::
SmeskoSnezak je izjavil:
Mogoce das screenshot, kako izgleda Defender center pri tebi?Tako je pri meni:
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ST-777 ()
butec ::
Ima kdo težavo pri uporabi certifikatov če je nameščen KIS.
Okna za izbiro certifikata sploh ne ponudi. Ko odstranim KIS deluje normalno...
Okna za izbiro certifikata sploh ne ponudi. Ko odstranim KIS deluje normalno...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: butec ()
Pinturicchio ::
Jaz bi rad mel podobno, ST-777. A ne vemo, kaj se zgodilo, da nam pokaze error 577 , ko se poskusa zagnati tisti AntiVirus Center. (windows could not start defender service on local computer, erorr 577 windows cannot verify the digital signature...). Radi bi imeli, da Windows Defender Center deluje z KESom. Je kdo imel podobno izkusnjo in jo resil?
crniangeo ::
SmeskoSnezak je izjavil:
Jaz bi rad mel podobno, ST-777. A ne vemo, kaj se zgodilo, da nam pokaze error 577 , ko se poskusa zagnati tisti AntiVirus Center. (windows could not start defender service on local computer, erorr 577 windows cannot verify the digital signature...). Radi bi imeli, da Windows Defender Center deluje z KESom. Je kdo imel podobno izkusnjo in jo resil?
poglej če ni kakšen ms popravek sesul defenderja. probaj z posodobitvami preko neta in ne wsusa.
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.
Aha, rocno namestiti posodobitve na racunalniku torej? Ne razumem, kaj mislis s "ms popravek sesul defenderja".
Kaspersky Endpoint Security 10 for Windows Service Pack 2 Maintenance Release 1
Se je opazil , da je izsel ravno sedaj v Januarju. Bo se namestilo tole, pa da vidimo.
Se je opazil , da je izsel ravno sedaj v Januarju. Bo se namestilo tole, pa da vidimo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Microsoftov protivirusnik prihaja tudi na macOSOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 7280 (5817) | AštiriL |
» | windows securityOddelek: Programska oprema | 520 (391) | dvihtelic |
» | antivirus-avast ali kateri drugiOddelek: Pomoč in nasveti | 4462 (3040) | hdx |
» | Kateri ne-bloatware antivirus za Windows 7?Oddelek: Programska oprema | 5784 (4712) | sisemen |
» | CPU 100% ne vidim rešitev... (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 9703 (7555) | m0LN4r |