Forum » Pomoč in nasveti » Cisco EPC3928S slaba hitrost preko wifi
Cisco EPC3928S slaba hitrost preko wifi
clip ::
Pozdravljeni
Imam zgoraj omenjeni modem od Telemacha in zadnje čase opažam, da je hitrost interneta preko wifi precej slaba.
Preko kabla je hitrost skoraj kot deklarirana, torej 150/5 preko wifi pa le do 32/4
Kaj menite o tem ? Imam namreč Chromecast in Mi box 3 in mi slabo deluje.
Restartal sem vse kar se da, ampak nič boljše.
Hvala
Imam zgoraj omenjeni modem od Telemacha in zadnje čase opažam, da je hitrost interneta preko wifi precej slaba.
Preko kabla je hitrost skoraj kot deklarirana, torej 150/5 preko wifi pa le do 32/4
Kaj menite o tem ? Imam namreč Chromecast in Mi box 3 in mi slabo deluje.
Restartal sem vse kar se da, ampak nič boljše.
Hvala
Pozdrav od Clipa
Kakšno maksimalno hitrot si pa dosegel preko wifija do sedaj?
Hm, ne spomnim se, ker so vse naprave delovale ok.
Pozdrav od Clipa
Han ::
Ti Ciscoti so splošno znani po slabem WiFi. Naj ti ga Telesmeh zamenja za navadnega Ciscota (EPC3208 ali 3212), na katerega priklopi spodoben router, npr. ASUS RT-AC58U.
MadMen ::
Kakšno maksimalno hitrot si pa dosegel preko wifija do sedaj?
Hm, ne spomnim se, ker so vse naprave delovale ok.
Da se ne spuščava v detajle, če je problem v modemu/routerju, poskušaj tov. resetirati le tega, drugače bi pa ti svetoval da si nabaviš kakšen kvaliteten router.
Če router dam na tovarniške nastavitve, potrebujem kakšno geslo al kaj od Telemacha ?
Pozdrav od Clipa
MadMen ::
Ne, SSID(ime omrežja) je napisan na nalepki na modemu/routerju, prav tako geslo (pre-shared key oz. s/n)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | povečana hitrost iz 10/1 na 100/5 problem routerOddelek: Omrežja in internet | 4921 (3180) | Xserces |
» | n 150Mbps ~5MBps (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 6128 (4728) | b3D_950 |
» | Težave z wifiOddelek: Omrežja in internet | 618 (499) | d4vid |
» | PCI ali USB mrežna kartica?Oddelek: Pomoč in nasveti | 5295 (4853) | Gerhardt |
» | Siol??Oddelek: Omrežja in internet | 2081 (1548) | zzitop |