Forum » Slo-Tech » Slike na Slo-Tech forumu
Slike na Slo-Tech forumu
Boki_ ::
Pri Slo-Tech forumu me moti dodajanje slik, saj mora biti le ta na spletu. Lahko bi uredili d bi sliko dal kot attachment pri mail-u. A ne bi bilo to v redu?
I'm back
- premaknil iz Pomoč in nasveti: Predator ()
Sergio ::
To pomeni, da bi lahko kdorkoli od uporabnikov dal katerokoli svojo sliko na naš strežnik brez našega vedenja o tem.
To načeloma ni v redu, saj mora Avtoriziranec (forum admin), če želi tvoje slike prenesti na naš strežnik, to eksplicitno želeti.
Če bi vsakemu uporabniku dovolili, da bi svoje slike uploadal na naš strežnik, bi se znalo dogoditi, da bi ljudje to uporabljali kot svoj "zastonjski upload servis", kar bi znalo biti slabo...
To načeloma ni v redu, saj mora Avtoriziranec (forum admin), če želi tvoje slike prenesti na naš strežnik, to eksplicitno želeti.
Če bi vsakemu uporabniku dovolili, da bi svoje slike uploadal na naš strežnik, bi se znalo dogoditi, da bi ljudje to uporabljali kot svoj "zastonjski upload servis", kar bi znalo biti slabo...
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
Boki_ ::
Ampak sliko bi lahko dodal v temo. Naprimer jaz odprem temo o vodnem hlajenju, na računalniku sem v nekem programu skonstruiral blok, sedaj pa ga dam na net v to temo. V takem stilu sem to mislil.
I'm back
darh ::
Za enkrat si najdi na nekem strežniku prostor, kamor boš posnel slike. Pojdi v Slo-Techov forum, kreiraj temo (odgovor) in uporabi "knofek" za dodajanje slik (zgoraj desno, 6. po vrsti). V dialogec ki se ti bo odpru skopiraš pot do slike, ki jo želiš objaviti na forumu. Če se bo moderatorjem zdela primerna in bo v pomož pri nadaljni diskusiji, ti bodo slike prenesli na slo-techov strežnik.
Excuses are useless! Results are priceless!
perci ::
Registriraš se na geocitiesu, volji ipd, dobiš zastonj nekaj mega placa na serverju, da pa uploadaš slike gor, uporabiš kak FTP program.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | shrani.si (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 10876 (2631) | njyngs |
» | Programi za izdelavo spletiščOddelek: Izdelava spletišč | 1536 (1226) | darh |
» | Slike na forumu ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1757 (1700) | Spajky |
» | Slike na forumu.Oddelek: Slo-Tech | 1097 (870) | alesrosina |
» | Kako do zastonjske domeneOddelek: Izdelava spletišč | 3178 (2811) | rihtanet |