Forum » Pomoč in nasveti » Logitech g903 tezava
Logitech g903 tezava
Skyman ::
Zdravo!
Pred dnevi sem dobil v roke gamersko misko znamke logitech g903,in sicer gre za nenavadno tezavo premikajoc se levi "gumb" ter spusca cudne zvoke kot da je nekaj neptritrjeno oz nekaj ni pritrjeno,fiksno desni "gumb" je normal in nobenih zvokov ne spusca.Ima mogoce kdo od lastnikov logitech g903 podobno tezavo?
Pred dnevi sem dobil v roke gamersko misko znamke logitech g903,in sicer gre za nenavadno tezavo premikajoc se levi "gumb" ter spusca cudne zvoke kot da je nekaj neptritrjeno oz nekaj ni pritrjeno,fiksno desni "gumb" je normal in nobenih zvokov ne spusca.Ima mogoce kdo od lastnikov logitech g903 podobno tezavo?
shintaro ::
mogoče kakšen košček/smeti vmes gumba in stikala.. spihaj z kompresorjem? možno, ampak malo verjetno.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: shintaro ()
Skyman ::
Dejansko je zadeva nova,tako da nebi smelo biti nobenih kosckov smeti,bil se pa pred dnevi v BB v BTC kjer je zadeva razstavlena,in je dejansko bolsa od moje glede na to da jo vsak v roke prime in se "igra" z njo,sta dejansko oba gumba v boljsem stanju kot moja oba ki sta par "dni"stara.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Skyman ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katera miška? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 69232 (7932) | yayo |
» | Top gaming miška (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Kaj kupiti | 98799 (55695) | Kr_Edn |
» | Razer Deathadder 3500 problemOddelek: Pomoč in nasveti | 829 (679) | mgermo |
» | katero miško?? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 39457 (31529) | ShowDown |
» | Katero Logitech miško kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 3137 (2332) | Sandi1987 |