Forum » Pomoč in nasveti » Razer Deathadder 3500 problem
Razer Deathadder 3500 problem
cen1 ::
Torej kar naenkrat v trenutku mi W7 vrže opozorilo da USB naprava ne deluje pravilno in Deathadder neha delovati (med normalnim delom), sveti samo še kolešček ampak to je najbrž zaradi napajanja..
Mal sem pogooglal in miš je zgleda fuč.. je imel še kdo isti problem in ali mu ga je uspelo odpravit? Kaka ideja koliko bi stal servis?
Od 60€ vredne miši pač nisem pričakoval da crkne po letu in pol.. .
Mal sem pogooglal in miš je zgleda fuč.. je imel še kdo isti problem in ali mu ga je uspelo odpravit? Kaka ideja koliko bi stal servis?
Od 60€ vredne miši pač nisem pričakoval da crkne po letu in pol.. .
- spremenilo: cen1 ()
dronyx ::
Razer je precenjena firma. Miši stanejo v povprečju vsaj 50% preveč, oz. so toliko dražje kot od konkurence. Recimo sem gledal nadomestek za mojo Logitech MX500. Model Imperator je zelo podobna miš, ki pa stane prek 70 €. Logitechov G400, ki je očitno naslednik MX500 pa dobiš za 30 €! Mogoče se pač modro ne sveti v temi, ampak to je celo prednost, ker Razer miš se sveti, tudi ko ugasneš računalnik. Meni je neverjetno, kako je Razer uspel narediti tako famo in kako uspeva po taki ceni prodajati povsem povprečne izdelke.
cen1 ::
No ja.. saj jo ne kupiš zaradi tega ker sveti v temi. Dejansko je miš odlična, lepo mi paše v roko, lepe nastavitve, lepa vodljivost, senzor, v bistvu mi je bilo čisto vse všeč na miši, RAZEN seveda tega da je sedaj adijo -.-'
MonkeyHead ::
Rodocomp d.o.o.
Gortina 143
2366 Muta
tel: 02 88 79 201
e-mail: servis@rodocomp.si
Sem pokliči pa vpraši. Nimajo razerji 2 leti garancije?
EDIT: 24m garancija je pokliči in se zmeni.
Gortina 143
2366 Muta
tel: 02 88 79 201
e-mail: servis@rodocomp.si
Sem pokliči pa vpraši. Nimajo razerji 2 leti garancije?
EDIT: 24m garancija je pokliči in se zmeni.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MonkeyHead ()
ZaphodBB ::
Razer je precenjena firma. Miši stanejo v povprečju vsaj 50% preveč, oz. so toliko dražje kot od konkurence. Recimo sem gledal nadomestek za mojo Logitech MX500. Model Imperator je zelo podobna miš, ki pa stane prek 70 €. Logitechov G400, ki je očitno naslednik MX500 pa dobiš za 30 €! Mogoče se pač modro ne sveti v temi, ampak to je celo prednost, ker Razer miš se sveti, tudi ko ugasneš računalnik. Meni je neverjetno, kako je Razer uspel narediti tako famo in kako uspeva po taki ceni prodajati povsem povprečne izdelke.
Razer enka mi je crknil po dobrem letu. Sem dejal kurc gleda tako shit kvaliteto za tak denar. Po mesecu iskanja sem ugotovil, da mi nobena druga miš ni všeč in kupil DeathAdder 3500. Po dveh letih začenja kazat povsem iste simptome kot prva (stikala za gumbe izgubijo občutljivost).
Sedaj nimam več problema, ker vem katero miš bom kupil.
Binnied ::
Mene zanima ali imate vsi razerjevi uporabniki deathadderja 3500 sledeče neprijetnosti z ropotanjem koleščka?
Moja miška mi povzroča ravno te probleme in me zanima če bi z reklamacijo prišla spet na isti problem..
Čeprav je to miš za 50e se vse skupaj sliši zelo ceneno.
Edit: Popravljen link
Moja miška mi povzroča ravno te probleme in me zanima če bi z reklamacijo prišla spet na isti problem..
Čeprav je to miš za 50e se vse skupaj sliši zelo ceneno.
Edit: Popravljen link
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Binnied ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | katero miško?? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 39603 (31675) | ShowDown |
» | Katero gaming miško kupiti (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 15814 (14795) | Domobrancek |
» | Mnenja glede teh mišk (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 20027 (17789) | jazbec |
» | Nakup nove miške (Nasvet - logitech mx revolution, marathon 705, razer imperator)Oddelek: Kaj kupiti | 4576 (4038) | Dzeba |
» | Izbira miškeOddelek: Strojna oprema | 4568 (4056) | medek |