Forum » Mobilne tehnologije » Huawei Mate 10 Pro - kamera AI
Huawei Mate 10 Pro - kamera AI
Base-T ::
Zanima me, če komu po zadnji posodobitvi omenjenega telefona kamera še vedno deluje ok?
Moja nova verzija je sedaj BLA-L29 8.0.0.127, prej mislim, da je bila na koncu 115.
Meni namreč ta slavni inteligentni fotoaparat namreč ne prepoznava več motivov, kot jih je pred posodobitvijo (Video).
Moja nova verzija je sedaj BLA-L29 8.0.0.127, prej mislim, da je bila na koncu 115.
Meni namreč ta slavni inteligentni fotoaparat namreč ne prepoznava več motivov, kot jih je pred posodobitvijo (Video).
care20 ::
mene pa zanima kdaj pride novi update ven...
obvestila so katastrofa,recimo po kaksnih 10 sec sele napise zgreseni klic ali sms itd...
obvestila so katastrofa,recimo po kaksnih 10 sec sele napise zgreseni klic ali sms itd...
next3steps ::
jusv ::
Končno sta Lite in Pro v akciji, pri Telemachu... razmišljam, da bi vzel.. kaj pravite?
Pametne smo podnevi z lučjo iskali!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telemach mobilno omrezje, kako ste zadovoljni? (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 32530 (5876) | link_up |
» | Android 6 zgolj na odstotku naprav (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 20699 (15346) | Vajenc |
» | nov super-android telefonOddelek: Mobilne tehnologije | 7486 (6181) | partisguy |
» | Simobil nateguni da kar glava pečeOddelek: Mobilne tehnologije | 9544 (7377) | Izaso |
» | Ljubezenski SMS-i na napačno številkoOddelek: Loža | 5504 (4324) | pujsek_ |