Forum » Omrežja in internet » Odpiranje linkov v mIRC-u
Odpiranje linkov v mIRC-u
McHusch ::
mIRC ima grdo navado, da linke vedno odpira v Internet Explorerju, ne glede na to, da nastavimo za privzet brskalnik Opero, Mozillo ... Če IE-ja ne uporabljate in vas ta malenkosti moti, jo lahko popravite, tako da v mIRC Editorju na zavihku Remote (ob zagonu mIRC-a kliknite Alt+R) vpišete spodnje vrstice (pazite na presledke):
Za Opero:
on ^*:hotlink:*//*.*:*: { }
on *:hotlink:*//*.*:*: { run C:\Program Files\Opera7\opera.exe $1 }
on ^*:hotlink:*www.*:*: { }
on *:hotlink:*www.*:*: { run C:\Program Files\Opera7\opera.exe $1 }
Za Mozillo:
on *:hotlink:*//*.*:*: { run C:\Program Files\MozillaFirebird\MozillaFirebird.exe $1 }
on *:hotlink:*www.*:*: { run C:\Program Files\MozillaFirebird\MozillaFirebird.exe $1 }
Za Opero:
on *:hotlink:*//*.*:*: { run C:\Program Files\Opera7\opera.exe $1 }
on *:hotlink:*www.*:*: { run C:\Program Files\Opera7\opera.exe $1 }
Za Mozillo:
on *:hotlink:*//*.*:*: { run C:\Program Files\MozillaFirebird\MozillaFirebird.exe $1 }
on *:hotlink:*www.*:*: { run C:\Program Files\MozillaFirebird\MozillaFirebird.exe $1 }
DMouse ::
Še mojih 5%:
Skripta mi topic izpiše v narekovajih in mi zato linkov v topicu ni pravilno parsalo. Če ma še kdo ta problem lahko $1 nadomesti z $remove($1,')
Skripta mi topic izpiše v narekovajih in mi zato linkov v topicu ni pravilno parsalo. Če ma še kdo ta problem lahko $1 nadomesti z $remove($1,')
BaRtMaN ::
Sicer mi je nekako že uspelo, da mi linke odpira v Operi, ampak je tole dobr za prihodnje reinstalacije.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | opera in konczola(cmd)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1447 (1295) | gigi33 |
» | mirc + firefoxOddelek: Omrežja in internet | 1097 (899) | jackorsen88 |
» | Za glodanje: nek čuden virus ie/mirc virusOddelek: Omrežja in internet | 3396 (2507) | Predator |
» | System : Brez katerih programov si ga ne morete zamisliti !Oddelek: Programska oprema | 2811 (2231) | tigrr |
» | Mozilla Firebird 0.6!Oddelek: Novice / Brskalniki | 2800 (2800) | root987 |