Forum » Omrežja in internet » mirc + firefox
mirc + firefox
MrX ::
hmm....kr naenkrat mi firefox noče več odpirat linkov v mircu, ampak to dela IE . kako nej nastavim da bi mi spet normaln odpru page firefox? a obstaja kašna skripta za to?
CaqKa ::
v firefoxu nastavi default browser.. zgleda da se ti je med časom spet nazaj spremenil na IE
MrX ::
jp, prav si mel sam vseeno tud potem ni delal, tud po restartu. sm pol najdu en program v katerem štimaš default browser in zdej je ql.
PARTyZAN ::
Če uporabljaš mIRC nad verzijo 6.03 potem bi ti moglo linke odpirat v default browserju...
[BISI] ::
meni ni vec jasno, kaj se dogaja s skriptami na slo-techu... se zadnjic poskusim. To bi moralo delovati v mircu. Sprozi Remote (ALT+R) in vpisi:
Pot do Firefoxa je navedena kot primer, zato jo spremeni, ce ne namescas, tja, kamor to dela masa. ;>
on ^*:hotlink:*//*.*:*: { }
on *:hotlink:*//*.*:*: { run C:\Program Files\Firefox\Firefox.exe $1 }
on ^*:hotlink:*www.*:*: { }
on *:hotlink:*www.*:*: { run C:\Program Files\Firefox\Firefox.exe $1 }
Pot do Firefoxa je navedena kot primer, zato jo spremeni, ce ne namescas, tja, kamor to dela masa. ;>
And then I saw her face... Mozilla Firefox
Zgodovina sprememb…
- spremenil: [BISI] ()
jackorsen88 ::
mene pa zanima kak jaz poveže kvirc z firefoxom, ker mi noče odpret kvirca ko stisnem na packet napieše mi:
"Firefox doesn't know how to open this adress, beacuse the protocol (irc) is not associated with any program"
Hvala
"Firefox doesn't know how to open this adress, beacuse the protocol (irc) is not associated with any program"
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Š čim temeljito pretestirate PC?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1221 (886) | fosil |
» | mozila se ne odpreOddelek: Pomoč in nasveti | 1165 (1093) | OK.d |
» | Net program za avtomatsko obiskovanje straniOddelek: Programska oprema | 1642 (1159) | ChiefThunder |
» | [FF] menjava profilovOddelek: Programska oprema | 1232 (1130) | veteran |
» | Odpiranje linkov v mIRC-uOddelek: Omrežja in internet | 923 (795) | BaRtMaN |