» »

Sodelovanje v nakupu Računalnikov za Mining

Sodelovanje v nakupu Računalnikov za Mining

chungaXI ::

Pozdravljeni!

Sem našel spodobne naprave za rudarjenje in sicer nove in iz Kitajske. Proizvajalec je legit, naprave so zelo podobne in skoraj 2x cenejše kot pri slovenskemu Mlacomu. Najbolj podoben sistem je modul 2 ( https://www.mlacom.si/crypto-mining-sis... ), ampak recimo pri mlacomu stane 5350eur, medtem ko tukaj je cena cca. 3300 eur. Glede na ceno elektrike in stroškov se mi zdi nakup več kot vreden.

Problem je, da lahko naročiš minimalno 28 naprav zaradi logistike transporta. S prijatelji bi lahko vzeli približno 10-12 naprav in iščemo ljudi, ki bi dodali še za teh 16-18. Naročilo bi se oddalo, naprave bi bile pripravljene konec Februarja.

Mogoče je tudi sodelovanje v smislu pomoči, da vam pomagamo naprave usposobit in jih lahko potem sami uporabljate po vaši volji.

Lep pozdrav!

kontakt: cryptochunga@gmail.com
  • odbrisal: Mavrik ()

Machete ::

Linki?
Ne vem zakaj si jih sami ne sestavite?? Za enak denar sestaviš iz Nemčije, tu pa odkrivate nove svilnate poti in ste še kratki 60k eur.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Machete ()

zee ::

Pozabil si še na stroške pošiljanja in DDV. Dvomim, da se splača.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

chungaXI ::

Machete je izjavil:

Linki?
Ne vem zakaj si jih sami ne sestavite?? Za enak denar sestaviš iz Nemčije, tu pa odkrivate nove svilnate poti in ste še kratki 60k eur.

Na mail mi napiši pa ti pošljem zadevo za vpogled.

Najbolje bi bilo, da ti pošljem in sam vidiš razliko. Smo že nekaj sami sestavljali in bi še naprej, vendar smo pri računanju videli, da je ta varianta nekak najboljša in pa čisto nova je.
Lahko mi tudi ti prosim daš linke iz Nemčije in me res zanima, če se da za isti denar dobiti isto zmogljivost.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pomoč pri nakupu računalnika

Oddelek: Pomoč in nasveti
121041 (682) DarwiN
»

Računalniške trgovine, kjer ti sestavijo izbrane komponente

Oddelek: Kaj kupiti
428047 (6554) zagi555555
»

Prvič bom sestavil računalnik

283138 (2318) BorutK-73
»

naj alternativa za iMaca

Oddelek: Strojna oprema
223943 (2714) SmeskoSnezak

je ta oglas za računalnik nategancija? (strani: 1 2 )

938317 (6357) tjaz051

Več podobnih tem