Forum » Programiranje » VCAL (ICS) problemcek
VCAL (ICS) problemcek
antonija ::
Pozdravljeni
Bi mi kdo znal pomagati pri naslednji dilemi:
Rad bi imel ICS file za ponavljajoc dogodek, ki se bo zacel zadnji dan v mesecu, trajal 4 dni (do 3. dneva v naslednjem mesecu), vsak dan med trajanjem eventa ob 12ih sprozil vizuelni alarm, hkrati pa naj se za vsako ponovitev eventa ustvari tudi task (VTODO), ki bo povezan s posameznim eventom.
Do zdaj sem prisel do tegale:
Zdaj bi pa rad dodal se
Koncni cilj je, da z uvozom ICS file-a v Synology Calendar potem zadevo syncam z DAVDroidom na andorida, in imam evente v koledarju skupaj z alarmi in taski.
Mi lahko kdo napise/da link do primera, kako se to naredi in kaj vse mora biti (minimalno) definirano za uspesen VTODO?
Bi mi kdo znal pomagati pri naslednji dilemi:
Rad bi imel ICS file za ponavljajoc dogodek, ki se bo zacel zadnji dan v mesecu, trajal 4 dni (do 3. dneva v naslednjem mesecu), vsak dan med trajanjem eventa ob 12ih sprozil vizuelni alarm, hkrati pa naj se za vsako ponovitev eventa ustvari tudi task (VTODO), ki bo povezan s posameznim eventom.
Do zdaj sem prisel do tegale:
BEGIN:VCALENDAR VERSION:2.0 BEGIN:VEVENT SUMMARY:Opis dogodka DESCRIPTION:Podrobnosti o dogodku DTSTART;VALUE=DATE:20171231 DURATION:P4D RRULE:FREQ=MONTHLY;COUNT=12;BYMONTHDAY=-1 BEGIN:VALARM ACTION:DISPLAY DESCRIPTION:Opis alarma TRIGGER;VALUE=DATE-TIME:20171231T120000Z REPEAT:4 DURATION:P1D END:VALARM END:VEVENT END:VCALENDAR
Zdaj bi pa rad dodal se
VTODOki bo
RELATED-TOzgornjemu
VEVENTVTODO naj se zacne hkrati z VEVENT, traja naj tocno toliko kot VEVENT. Ampak nikjer ne najdem primera kako naj bi to izgledalo. Vem da bo treba eventu dati se
UIDs katerimi se VEVENT in VTODO povezeta, ampak potem je treba dolociti se relationship (parent, child, sibling), pa verjetno se kar nekaj stvari ki jih se nisem pogruntal.
Koncni cilj je, da z uvozom ICS file-a v Synology Calendar potem zadevo syncam z DAVDroidom na andorida, in imam evente v koledarju skupaj z alarmi in taski.
Mi lahko kdo napise/da link do primera, kako se to naredi in kaj vse mora biti (minimalno) definirano za uspesen VTODO?
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težava Microsoft-Windows-Kernel-Power (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8126 (5136) | Anney |
» | [VB] datagridviewOddelek: Programiranje | 1929 (1312) | korenje3 |
» | Wordpress - izpis postov glede na datumOddelek: Izdelava spletišč | 788 (736) | JayKay |
» | [WPF] Vrednost Textbox kot "angle" v AxisAngleRotation3DOddelek: Programiranje | 777 (712) | saule |
» | [c++] standardni c++ in dogodki(events)Oddelek: Programiranje | 1736 (1561) | yeti |