Forum » Operacijski sistemi » Win 10 in geslo za zaklenjeni zaslona
Win 10 in geslo za zaklenjeni zaslona
ljubo11 ::
V Win 10 imam pri MS-u uporabniški račun. Za zagon Win imam urejeno tako, da mi ni potrebno vnašati gesla, se mi je pa zadnje začelo dogajati, da ga moram za izhod iz zaklenjenega zaslona.
Ker nimam nikakršne potrebe po vnašanju gesel, me zanima, kako uredim še to, da mi ne bo potrebno vnašati gesla pri izhod iz zaklenjega zaslona oziro ma njegovega ohranjevalnika.
Hvala vsem za prijazen in uporaben odgovor
Ljubo
Ker nimam nikakršne potrebe po vnašanju gesel, me zanima, kako uredim še to, da mi ne bo potrebno vnašati gesla pri izhod iz zaklenjega zaslona oziro ma njegovega ohranjevalnika.
Hvala vsem za prijazen in uporaben odgovor
Ljubo
Hvala za poizkus pomoči.
Pa tole ne pomaga. Sam že imam nastavljeno tako, da mi naj ne bi pokazalo logon screen-a (v okencu nimam kljukice)!
Zlo se skriva nekje drugje, samo kje?
LP
Ljubo
Pa tole ne pomaga. Sam že imam nastavljeno tako, da mi naj ne bi pokazalo logon screen-a (v okencu nimam kljukice)!
Zlo se skriva nekje drugje, samo kje?
LP
Ljubo
"https://windows.gadgethacks.com/how-to/..." - Hvala za pomoč. Na tej
povezavi sta dve metodi. In druga - sprememba v registru - je pomagala.
Morda še ko mu prav pride.
LP
Ljubo
povezavi sta dve metodi. In druga - sprememba v registru - je pomagala.
Morda še ko mu prav pride.
LP
Ljubo
Se opravičujem.
Dan po spremembi registra in v dobri veri, da deluje, vidim, da ne. Spet moram vnašati geslo za izhod iz ohranjevalnika zaslona.
Lahko pomaga le še Bog?
LP
Ljubo
Dan po spremembi registra in v dobri veri, da deluje, vidim, da ne. Spet moram vnašati geslo za izhod iz ohranjevalnika zaslona.
Lahko pomaga le še Bog?
LP
Ljubo
PacificBlue ::
Ajd bo pomagal božiček:)
Klikni windows 10 start meni in vtipkaj Netplwiz. Pod users imas moznost odkljukati možnost Users must enter a user name nad password to use this computer.Ko bos odkljukal in kliknil na apply te bo vprašalo za trenutni password. Dvakrat ga vneses in si zakljucil s tem.
Klikni windows 10 start meni in vtipkaj Netplwiz. Pod users imas moznost odkljukati možnost Users must enter a user name nad password to use this computer.Ko bos odkljukal in kliknil na apply te bo vprašalo za trenutni password. Dvakrat ga vneses in si zakljucil s tem.
I’m out.
:3
:3
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PacificBlue ()
Žal tudi to ne deluje. Imam že tako urejeno (ni kljukice) ves čas.
Torej tudi Božiček ni pomagal. Morda res Bog ali pa Vsemgočni MS!
LP
Ljubo
Torej tudi Božiček ni pomagal. Morda res Bog ali pa Vsemgočni MS!
LP
Ljubo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google play - nakup igre za otrokaOddelek: Mobilne tehnologije | 1758 (1312) | RC37 |
» | Geslo za po spanju ne dela več - win 8.1 64b (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 6249 (5401) | jedateruk |
» | My Book 2 TB USB 3 mrknilOddelek: Strojna oprema | 912 (684) | ljubo11 |
» | Windows Phone po novem podpira štirijedrnikeOddelek: Novice / Windows Mobile | 9998 (7766) | LitralSM |
» | omrežno geslo za win98Oddelek: Omrežja in internet | 1396 (1296) | ricola78 |