» »

Sicario 2: Soldado

Sicario 2: Soldado

oo7 ::

Film izide 29 junija 2018

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt5052474/


Sicario 2: Soldado Teaser Trailer #1 (2018)



‘Sicario 2: Soldado’ Trailer: Josh Brolin and Benicio del Toro Are Back in the “More Severe” Sequel
http://www.slashfilm.com/sicario-2-trai...


Sicario was one of 2015's best films, a tense thriller that turned a ruthless and critical eye at the drug war between the United States and Mexico, grounded by Emily Blunt's idealistic young FBI agent, Kate Macy. Sicario 2: Soldado moves to tell a continuation of that story, but without the defining features that made Sicario so great. But hey, at least Josh Brolin and Benicio del Toro are back.

The first trailer for the Sicario sequel, clunkily titled Sicario 2: Soldado, reintroduces Brolin's compromised FBI agent Matt Graver and his wary ally Alejandro, the revenge-driven former cartel member, as they are tasked with kidnapping a kingpin's daughter.


Prvi del je bil dober. Drugi del brez Emily Blunt.
  • spremenil: oo7 ()

oo7 ::

Trailer je sicer dober čeprav zgleda bolj akcijski kot prvi film. Je pa režiser drugi prvi Sicario film je režiseral Denis Villeneuve zdaj pa Italjan Stefano Sollima znan po TV seriji Gammora.

Tr0n ::

Brez Denis Villeneuve in Emily Blunt? Uff, tezka bo.

oo7 ::

SICARIO: Day of the Soldado - Official Trailer

IL_DIAVOLO ::

Že prvi je bil kar nekaj, ta bo še verjetno bolj mimo.

Han ::

Huh?!? Prvi je bil odličen! Daleč od krneki...

oo7 ::

Sicario 2: Day of the Soldado Trailer #2

oo7 ::

youPlonker ::

62%? A to je potemtakem za RT film v rangu Ocean`s 8 (67%)? No comment.

Zame dvojka boljsa kot enka. Film je kompleten in z izjemo zadnje scene meni skoraj brez napak. Predvsem pase po dolgem casu gledat en ameriski akcijski film brez ponavljajocih se patriotskih antiteroristicnih sloganov in tipicne predvidljive zgodbe. Temu filmu res dol visi kaj je prav in kaj narobe, ne olepsuje nobeno izmed strani. Odlicno posnet, ponovi vzdusje enke, na trenutke pocasno dogajanje te res posrka notr.

Po vsem sodru, ki se danes vrti v kino, cloveka res preseneti (no, vsaj mene je), da se film s taksno vsebino se lahko pojavi v kino dvoranah v 2018. Ampak je pa tudi res, da ko sem ga sel jaz gledat, smo bili v Koloseju v dvorani zgolj stirje ... :)) tako da vec kot ocitno je ze zdaj jasno, da gre za spregledan film, ki ne bo prejel nobenih nagrad in ne bo zasluzil bajnih vsot.

Tr0n ::

Oba Sicario 2 in Oceans 8 sta zelo pod-povrecna.

Dalec od prve mojstrovine Denis Villeneuve-ja.

A. Smith ::

Sicario 2 se mi ni zdel podpovprečen, res pa je, da ne prinaša ničesar posebno novega. Še vedno obdeluje subverzivne in (tudi po ZDA zakonodaji) nelegalne načine, na katere se ZDA vtika v tuje zadeve.

Edina razlika (SPOILER AHEAD!) je v tem, da se Alejandro usmili deklice in se poda po tranzitni liniji, za katero je poprej delal da se jo izkorenini.
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis

oo7 ::

Men je bil kar dober film.



SPOILER !!!


SPOILER!!!!

Zakaj je Benicio na koncu filma tistega fanta, ki ga je ustrelil vprašal če hoče postati Sicario? V prvem delu je brez problema ubil tudi mlajše od tega fanta, ki ga je ustrelil ampak njemu se je pa ponudil kot mentor ?

flbroker ::

Uh Komaj cakam da pogledam tole, sploh nisem vedel da je drugi del prisel ven. Upam samo da ne bo tista kurba noter ki je skoz nekaj jamrala in se jokala.

Timurlenk ::

Groza. Isti scenarist kot za 1., ki je imel smisel. Tukaj pa zgleda, kot da bi nek bumbar pogledal 1. in skušal narediti nekaj podobnega, ne da bi razumel, kaj je original naredilo vélik. Brezvezno streljanje vseh proti vsem (cie, policije, gangsterjev). Za posrat.
Demokracija je zdej v drugem planu, to je vendar jasno.

Nikec3 ::

Kako beden izgovori za nadaljevanje... Film je ena velika zmeda. Neko nasilje brez vsakega smisla, kjer je vse tako random, da je grozno. Na koncu so not še neke "kvazi wannabe Villeneuve dolgi shoti", vleče se kot ne vem kaj in vmes so taki nesmisli, da je zadevo nemogoče gledat s vklopljenimi možgani. Film sem pogledal v dveh delih, ker se mi je tako vlekel.

Btw, vmes je ena scena kjer je noč in imajo s helikopterjem ETA 2 minuti, potem pa je vmes še deset shotov kako se zdani in do tarče pridejo nekje sredi dneva. :))

Ocena: 3/10
@WarpedOne o Elonu Musku:
"ST inteligenca serijskemu izdelovalcu "čudežev" očita pomanjkanje inteligence"


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Edge of Tomorrow aka. All You Need Is Kill (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Sedem umetnosti
11226983 (1155) oo7
»

Deadpool 2 (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Sedem umetnosti
15027403 (12806) M.B.
»

Blade Runner 2 (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Sedem umetnosti
688107493 (71840) nurse013
»

Najboljši filmi leta 2015

Oddelek: Sedem umetnosti
214622 (3658) garamond

Več podobnih tem