» »

Prenosni polnilec - powerbank

Prenosni polnilec - powerbank

juve91 ::

Iscem powerbank za mobilni telefon, cena do 25 eur, majhen in prirocen. Kaksnega priporocate? Kaj naj gledam? Kapaciteto polnilnika? Prosim za kaksne linke(bigbang, mimovrste, conrad..)

dj_uro ::

http://www.mi.com/my/powerbank/

jaz imam tega 10.000mah
meni zadostuje za SGS7EDGE
vw-klub.si

gusto ::

Tudi jaz imam Xiaomija 10000, na mimovrste same pohvale: Xiaomi prenosna baterija Mi Power Bank, 10.000 mAh. Napolne hitro (3-krat v celoti) Samsung Galaxy S5 in Huawei P10.

Nekako gre ta model iz prodaje, lahko pogledaš model 2.0, ali pa pro, če hočeš imeti usb type-c, samo je dražji.

otago ::

resni userji prisegajo na powerbanke Anker. Najbolj funky powerbank z ledicami.

Sam imam tega (cena v pln), dober p/p.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: otago ()

Miha 333 ::

Če ga nameravaš jemati na letalo, mora imeti kapaciteto manjšo od 20.000 mAh.

SmeskoSnezak ::

Ko je ze ravno tema. Je kaksen spodoben in mocan power bank v velikosti bancnih kartic?
@ Pusti soncu v srce... @

SmeskoSnezak je izjavil:

Ko je ze ravno tema. Je kaksen spodoben in mocan power bank v velikosti bancnih kartic?

Ne vem kaj za tebe pomeni "velikost bančnih kartic". Tanek ni noben tako in še dolgo ne bo. Če pa gledaš samo dolžino in širino, pa sta Xiaomi z mojega linka in Anker, ki ga je linkal @otago, zelo blizu. Oba merita samo 0.5 cm več v dolžino in širino od bančne kartice.

APPluk ::

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: APPluk ()

blackbfm ::

Tudi jaz imam Xiaomija 10000, na mimovrste same pohvale:

Pohvale za? Masovno izdelan powerbank ker je boljsi od.. drugih masovno izdelanih powerbankov? Verjetno clo z istimi komponentami :))

d4vid ::

blackbfm je izjavil:

Pohvale za? Masovno izdelan powerbank ker je boljsi od.. drugih masovno izdelanih powerbankov? Verjetno clo z istimi komponentami :))

Prav veliko tudi ne mores izumljat tople vode... En switcher, pa polnilec baterije in je to to. Najbrz majo kvalitetnejsi vec zascite, drugac je pa to to. Pa seveda kvaliteta vgrajenih celic.
Main PC: Asus PN50 | AMD Ryzen 5 4500U | 16 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD

blackbfm je izjavil:

Bla, bla, bla, nisem nikjer trdil, da je ne vem kako boljši, ima pa neko težo, če mu da 156 od 166 uporabnikov 5 zvezdic. Preverjena zadeva, ki deluje, to sem hotel poudariti. Cenovno pa med najcenejšimi.

next3steps ::

Anker, za velikost, priključke, ali laptope, Xiaomi za ceno. Za Huaweije nel drug kitajc, ki xna šibat SuperCharge.

bradp904 ::

I'm Mac user and It has a pretty solid battery life except whether you have to travel a lot for business meetings or conferences. But I always keep my portable charger with me and travel without any a headache. And this is the best portable chargers for MacBook Pro https://www.megebyte.com/best-portable-... I ever used.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Power Bank za telefon/tablico (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Kaj kupiti
37279965 (8835) Karen
»

Prenosna baterija, cim ceneje?

Oddelek: Mobilne tehnologije
392762 (912) Samael
»

Kateri Power pack / power bank ? (strani: 1 2 3 )

13631891 (12681) k4vz0024
»

Power bankov ne pošiljajo!

243685 (2904) fujtajksel
»

prenosni polnilnik baterij

Oddelek: Loža
237128 (6416) SimplTech

Več podobnih tem