Forum » Pomoč in nasveti » Računalnik včasih ne vžge
Računalnik včasih ne vžge
MP ::
Mam en problem
Pred kešnim mescem mi je v računalnik trejšla strela.
Zamenov sm plato - da sm računalnik spet obudu od mrtvih.
Od takrat pa mi včasih noče zalavfat pa ne vem kaj je - mal sumim napajalnik sam nevem uakaj po nekej časa in po večkratnem poskusu zalavfa.
Pred kešnim mescem mi je v računalnik trejšla strela.
Zamenov sm plato - da sm računalnik spet obudu od mrtvih.
Od takrat pa mi včasih noče zalavfat pa ne vem kaj je - mal sumim napajalnik sam nevem uakaj po nekej časa in po večkratnem poskusu zalavfa.
Jackal ::
Verjetno je res kriv napajalnik. Poskusi dobit od koga kak drug napajalnik, pa sprobaj.
P. S. : drugače pa preveri, če dobi bencin, pa če ima iskro na svečki -> glede na naslov teme
P. S. : drugače pa preveri, če dobi bencin, pa če ima iskro na svečki -> glede na naslov teme
Walking the way is something completely different than imagining the way.
Zgodovina sprememb…
- polepsalo: OwcA ()
sash ::
za začetek preveri če imaš vse stike ko je treba
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
MP ::
Vse stike mam vredu
Čud me da pol enkat zalavfa Mogoče se mal ohladi sm kaj k sploh ni vroč(procesor kje do 52stopin, sistem pa okol 30)
tle okol mene nobedn noče posodit napajalnika(k nočjo razkopavat računalnika
Ker napajalnik je pa zdele ugodn pa dobr( rabm dolge kable k mam dost diskov pa ventilatorjev) u kerih trgovinah majo najcenej.
Čud me da pol enkat zalavfa Mogoče se mal ohladi sm kaj k sploh ni vroč(procesor kje do 52stopin, sistem pa okol 30)
tle okol mene nobedn noče posodit napajalnika(k nočjo razkopavat računalnika
Ker napajalnik je pa zdele ugodn pa dobr( rabm dolge kable k mam dost diskov pa ventilatorjev) u kerih trgovinah majo najcenej.
ADF ::
Dei pou kšn deijsk odkloup, pa proubi šnkrt. Poust sm teiste dejle, kso mndtorn.
------------------
by moderator
prevod: Daj potem kakšen disk odklopiin poskusi še enkrat. Pusti samo tiste dele ki so nujni.
( no ja vsaj do nekaj takega smo prišli na ircu )
------------------
by moderator
prevod: Daj potem kakšen disk odklopiin poskusi še enkrat. Pusti samo tiste dele ki so nujni.
( no ja vsaj do nekaj takega smo prišli na ircu )
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Predator ()
pingo76 ::
Hmm, zakaj pa ste šli tolmačit cerkljansko? Saj ne da ga razumejo vsi a včasih bi MENI prišlo prav, da se kakšno ljubljasko pogruntavščino prevede .
Napisano v vednost da "lublanski" sleng ni razumljiv vsem.
L'anima dei mortacci vostra!
Napisano v vednost da "lublanski" sleng ni razumljiv vsem.
L'anima dei mortacci vostra!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se ne zažene (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5752 (4688) | svetetko |
» | Problemi z RačunalnikomOddelek: Strojna oprema | 1734 (1158) | Anarki |
» | Računalnik problem. prosim za pomoč.Oddelek: Strojna oprema | 1802 (1680) | kikicar |
» | Težave pri na novo sestavljenem računalniku.Oddelek: Pomoč in nasveti | 2003 (1466) | Dominik91 |
» | (pre)vročeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2161 (1514) | joza20 |