Forum » Pomoč in nasveti » ABIT NF7-S (težave z CPUjem)?
ABIT NF7-S (težave z CPUjem)?
MOJNET.net ::
ABIT NF7-S mi namesto Bartona 2500 prepoznava XP3200?
Je to tipično ali se da to kako odpraviti
Je to tipično ali se da to kako odpraviti
WEBhosting / WEBdesign / WEBdomain / Security Solutions /
monster-x ::
Če si kaj navijal bi blo to mogoče clo normalno drgač pa ne...Sicer pa: kaj ni to lepo, da imaš hitrejši proc?
There comes a point when a dream becomes reality and reality becomes a dream.
Navijal ga nisem, plata mi ga tako prepozna, če pustim vse privzete opcije oz. izberem optimatizirano. Greje pa se mi okoli 53 stopinj (v pomoči z vulkanotom 11). Je to normalno?
Pa še eno vprašanje: a ti Abitka, avtomatsko prepozna procesor ali ti pokaže maximalno podprtega v Soft meniju 3?
Drugače pa je fino imeti tak procesor .
Pa še eno vprašanje: a ti Abitka, avtomatsko prepozna procesor ali ti pokaže maximalno podprtega v Soft meniju 3?
Drugače pa je fino imeti tak procesor .
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MOJNET.net ()
Jop, vesel bi bil res, če sem ob ponovnem restu ne bi postavil na pravilno vrednost .
V glavnem sedaj mi nhoče več delat dual 400 ram. Kje bi lahko vzrok?
V glavnem sedaj mi nhoče več delat dual 400 ram. Kje bi lahko vzrok?
matter ::
Mene zanima zakaj pri NF7 1.2 (original bios) ko kaj spremenim v biosu in shranim, pa se resetira in ni nič , morm ročno resetirat. Al je to normalno za te plate ?
Zato ne upam biosa flashat de nau kej crknl :(
Aja pa dual ne kaže pri ramu ko bootam, v programu cpu-z pipe da je dual, pa tut porv mam ploščici zadegani.
Zato ne upam biosa flashat de nau kej crknl :(
Aja pa dual ne kaže pri ramu ko bootam, v programu cpu-z pipe da je dual, pa tut porv mam ploščici zadegani.
sash ::
ni normalno, sicer pa men na v2.0 dela vse normalno
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
Hi!
Za bios: probaj ga nadgradit preko WINosv, ki ti sam z enim klikom nadgradi in shrani staro različico biosa.
Glede rama, pa sem ugotovil, da ga nastaviš SOFT III, tam kjer je za rame določat, mu poveš, da glede na procesorsko hitros ali nekaj takega .
Za bios: probaj ga nadgradit preko WINosv, ki ti sam z enim klikom nadgradi in shrani staro različico biosa.
Glede rama, pa sem ugotovil, da ga nastaviš SOFT III, tam kjer je za rame določat, mu poveš, da glede na procesorsko hitros ali nekaj takega .
matter ::
Sem updatal prek winprograma, pa zdaj kaže dual channel, pa nižjo temp :) ene 5-6 stopinj.
ql
ql
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | A-bit nf7-s in barton 2500+crap!Oddelek: Navijanje | 1604 (983) | Mirč |
» | Navijanje ->uničenje?Oddelek: Navijanje | 1349 (1013) | delfinus |
» | Abit AN7, AMD Barton 2600+, RAM INFINEON DDR400 CL3 problem pri navitju..Oddelek: Navijanje | 2108 (1680) | boštjan |
» | Gigabyte Nforce 7n400 - Temperatuta procesorja???Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1943 (1495) | Ethan |
» | "težava" z NF7-S in AthlonXP 2500+ (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5488 (4229) | Tilen |