Forum » Pomoč in nasveti » Priključki na wifi kartici za laptop
Priključki na wifi kartici za laptop
rozman ::
V roke sem dobil en laptop, na katerem ni delal niti wifi niti bluetooth, ubistvu nič.
Na novo naložim Windows, pogledam če potem dela WiFi, tudi ni.
Malo se zafrkavam še z driverji in potem spravim vse v delovanje.
Medtem sem pa odprl laptop in videl, da je en izmed priključkov na wifi kartici odlomljen.
Odlomljen je priključek 2 (prazen trikotnik). Zdaj me pa zanima. Wifi dela pri polni hitrosti, kaj dejansko je ta 2. priključek?
Če je kaj nujnega in potrebnega, bom nabavil na ebayu novega in ga zamenjal, drugače bom pustil tako kot je.
Na novo naložim Windows, pogledam če potem dela WiFi, tudi ni.
Malo se zafrkavam še z driverji in potem spravim vse v delovanje.
Medtem sem pa odprl laptop in videl, da je en izmed priključkov na wifi kartici odlomljen.
Odlomljen je priključek 2 (prazen trikotnik). Zdaj me pa zanima. Wifi dela pri polni hitrosti, kaj dejansko je ta 2. priključek?
Če je kaj nujnega in potrebnega, bom nabavil na ebayu novega in ga zamenjal, drugače bom pustil tako kot je.
FX6300B ::
to sta priključka za anteno ena za oddajanje, druga sprejemanje wifi signala
načeloma nič narobe če dela, zna se pa zgodit da boš imal težave na malce daljše razdalje
načeloma nič narobe če dela, zna se pa zgodit da boš imal težave na malce daljše razdalje
May the force be with you!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Razdelitev UTP kabla (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 25336 (10298) | Daniel |
» | Google izdelal lastni brezžični usmerjevalnik OnHubOddelek: Novice / Omrežja / internet | 19333 (12712) | blue |
» | Posodobitev ali nakup novega prenosnika?Oddelek: Strojna oprema | 1829 (1561) | Steampunk |
» | Wireless WIFI antenaOddelek: Omrežja in internet | 8295 (7534) | hodor |
» | Kablovje v idealnem stanovanjuOddelek: Loža | 2007 (1607) | Ziga Dolhar |