» »

instagram?

instagram?

shintaro ::

mene zanima..

Kako to da sm objavil sliko, katera je malo lepša ok, ampak sm dobil veliko število všečkov iz pravih profilov, katere prvič vidim/ne sledim mi ne sledijo.
Sm šel prav gledat in so vsi pravi.

A to pristaneš na Explore tabu?
  • spremenilo: shintaro ()

s1ck ::

preko #hashtegov (pa rabis imeti public profil)

zpza ::

Prosim pomoč:
Profil na Instagramu so mi iz neznanega razloga zaklenili: piše, da je njihov avtomatski mehanizem ugotovil, da kršimo pravila... Kakšna mi ni jasno- gledala sem štorije in naenkrat je prišel na ekran obvestilo, da so ga blokirali... Svojega sploh ne objavljam nič, če kakšno objavo komentiraj, drugega nič,
V glavnem piše, da če meni, da so storili napako, da se lahko pritožijo... In kliknem na ta gumb za pritožbo In potem se začne verifikacija profila, najprej s kodo poslano na mail, dobim vpišem, potem pa zahteva se verifikacijski kodo preko sms-a poslano na telefon, zahteva vpis cifre, napišem pravo telefonsko, AMPAK KODE NI... SPLOH NE POSLJEJO KODE... In tako se sploh ne morem prijaviti več obračun, da napišem, da so med po krivici blokirali...

Kaj mi je za narediti- kako priti do te kode prek sms-a, če je ne pošljejo, ne pride, pa je telefonska prava...
In kaj je potem najbolje napisati, da mi vrnejo račun... Se kdo spozna, ima izkušnje? Ta prekleta umetna inteligenca in njihovi mehanizmi, ki izklapljajo čist po butastem, če ne narediš popolnoma nič narobe...
Kaj jim napisati v pritožbo, da mi vrnejo račun? In kako do konec prek sms-a, če SMS ne pride sploh...
Hvala za pomoč

OutOfTheBox ::

piše, da je njihov avtomatski mehanizem ugotovil, da kršimo pravila...

Pisat bi moralo vsaj v splošnem v čem je problem. A lahko prilepiš email ki si ga dobila od Instagrama?

Tole je prišlo na mail

Your Instagram account has been suspended. This is because your account, or activity on it, doesn't follow our Community Guidelines on spam.

If you think we made a mistake, you have until March 16, 2025 to appeal.

Se pred tem je bilo pa na samem ig uni, ki ga je zablokirajo, samo tistega pa nimam print screena...vem, pa da je bil nek njihov mehanizem omenjen, ki da je ugotovil hude kršitve njihovih pravil... Sploooh mi ni jasno... Ko sploh nič na svojem profilu ne objavlja, samo kakšen post koga komentiraj, od športa kaj , pa kakšne čestitke komu, nič takega, kar bi karkoli kršilo...
Nič konkretno sploh, ni mi jasno,...pa vem,da nisem nič takega delala... Edin kar mi na misel pride je, da ker nimam objav na svojem profilu, da mislijo,da sem bot...

Dodaten problem je pa se, ker sploh kod prek sms-a za verifikacijo računa ne dobim... Sploh ne pošljejo sms-a s kodo, da bi jo lahko vpisala

kloko ::

Eno je, da so te iz Instagrama vrgli, o česar razlogih lahko ostali samo ugibamo, ker ne poznamo okoliščin.
Drugo je glede SMSa, ki ne pride. Težava je lahko TUDI pri tvojem operaterju telefonije. Nekaj nazaj je na Slo-teću bila debata o SMSih iz tujine, ki ne pridejo do telefona. Nekako je bila dokaj smiselna ugotovitev, da imajo nekateri mobilni operaterji filtre za SMSe iz tujine, kao zaradi preprečevanja spama. To se menda uredi s klicem na podporo operaterja. Seveda je lahko tudi kakšen drug problem...

Hvala... Bom klicala operaterja, oz bom najprej poskusila dat številko nekoga pri drugem operaterju in mi bo povedal kodo...

OutOfTheBox ::

zpza je izjavil:

Tole je prišlo na mail

Your Instagram account has been suspended. This is because your account, or activity on it, doesn't follow our Community Guidelines on spam.

If you think we made a mistake, you have until March 16, 2025 to appeal.

Se pred tem je bilo pa na samem ig uni, ki ga je zablokirajo, samo tistega pa nimam print screena...vem, pa da je bil nek njihov mehanizem omenjen, ki da je ugotovil hude kršitve njihovih pravil... Sploooh mi ni jasno... Ko sploh nič na svojem profilu ne objavlja, samo kakšen post koga komentiraj, od športa kaj , pa kakšne čestitke komu, nič takega, kar bi karkoli kršilo...
Nič konkretno sploh, ni mi jasno,...pa vem,da nisem nič takega delala... Edin kar mi na misel pride je, da ker nimam objav na svojem profilu, da mislijo,da sem bot...

Dodaten problem je pa se, ker sploh kod prek sms-a za verifikacijo računa ne dobim... Sploh ne pošljejo sms-a s kodo, da bi jo lahko vpisala

Kar sem jaz na tekočem glede tega je velika možnost da so ti heknili račun in glede na njihov activity je Instagram izklopil ta račun.

Zgodovina sprememb…

_Denny_ ::

Ni nujno, da je bilo shekano. Meni so kak mesec nazaj kar tako brez razloga blokirali celoten Meta account, ki ga uporabljam samo za pogovor s kolegom, ki se je že leta nazaj izselil. Dejansko v 15 letih ni bilo nikoli nobene objave, komentarja ali uploadanih slik.

Pri appealu so bili isti problemi - sms koda na številko in kasneje na novo kreiran Whatsapp account je kazala error (je tudi prišla vedno ista ne glede na čas), na koncu pa "too many tries". Potem mi je bilo dovolj in sem kontaktiral support, na začetku so se me hoteli znebiti, češ kršil sem huda pravila, po pojasnilu kako se nikoli ni nič objavljalo pa je čudežno šla prijava brez zahtevane sms kode. Moral sem pa za appeal potem vseeno uploadati selfie, kar mi hudo ni bilo všeč (edina obstoječa slika odraslega mene je na osebni izkaznici), je pa minuto za tem account bil nazaj odklenjen...seveda brez opravičil.
Asrock X670E Taichi, Ryzen 9 7950X3D + NH-D14, 96GB Corsair DDR5-6400 CL32
RTX 2070S 8GB, 2TB Kingston KC3000, 2TB ADATA SX8200 Pro, 4TB Micron 5200
Seasonic Focus Plus 850W, Corsair Air 540, Logitech Z-2300, Samsung UE65H6400

A mi lahko poveš mail naslov supporta, da se lahko obrnem nanje?

V račun ne morem, da bi tam poiskala, na mail imajo no reply naslov...

Sem kontaktirala svojega operaterja so preverili, če bi prišlo do njih kakšno sporočilo od Instagram in da bi ga oni blokirali, ampak ni bilo nobenih sporočil... Tako da sploh niso poslali kod.

Če mi lahko daš kakšen kontakt mete oz. Ig supporta bom hvaležna.

PunkDude ::

Not sure if this fix will work for everyone, but if you aren't receiving a text from IG to confirm your identity, then go to settings, check your blocked numbers, and unblock the number 32665. I NEVER blocked this number myself, but for some reason it had been blocked on my phone and this is the number IG sends a confirmation code to. Such a simple fix was really surprising to me considering my issue seemed so random and complicated. Unblocking this number allowed to me receive the text and i was immediately given full access to my account again. I hope this works for anyone having this problem !

Hvala tudi za to idejo, sem šla preveriti, ampak med blokirani ki nimam te cifre

Miki N ::

LOL, to se zdaj kar roboti med sabo menijo glede šintotovega starega posta. Koristno, bodo saj drugje dali mir. :))

_Denny_ ::

zpza je izjavil:

A mi lahko poveš mail naslov supporta, da se lahko obrnem nanje?

V račun ne morem, da bi tam poiskala, na mail imajo no reply naslov...

Sem kontaktirala svojega operaterja so preverili, če bi prišlo do njih kakšno sporočilo od Instagram in da bi ga oni blokirali, ampak ni bilo nobenih sporočil... Tako da sploh niso poslali kod.

Če mi lahko daš kakšen kontakt mete oz. Ig supporta bom hvaležna.

Na istem screenu (na PC-ju) kot zahteva sms kodo imaš spodaj desno live chat.
Asrock X670E Taichi, Ryzen 9 7950X3D + NH-D14, 96GB Corsair DDR5-6400 CL32
RTX 2070S 8GB, 2TB Kingston KC3000, 2TB ADATA SX8200 Pro, 4TB Micron 5200
Seasonic Focus Plus 850W, Corsair Air 540, Logitech Z-2300, Samsung UE65H6400

Han ::

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Microsoft: ne uporabljajte večstopenjske avtentikacije s SMS ali telefonskimi klici

Oddelek: Novice / Varnost
4711119 (2676) Mr.B
»

Težave z Paypalom, prosim za pomoč. (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
7312286 (10005) markuljac
»

Kaj če izgubiš PIN in PUK?

Oddelek: Loža
1326471 (25693) telexdell
»

Pričetek testiranja storitve "Skype to SMS" (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
9011835 (8422) wifi4all

Več podobnih tem