Forum » Mobilne tehnologije » Avtomatsko nalaganje slik s telefona v cloud
Avtomatsko nalaganje slik s telefona v cloud
AnotherMe ::
Rabil bi neko brezplačno zadevo za nalagat slike s starejšega android telefona v cloud. Tako kot ima to dropbox, google drive, onedrive...
Obvezno mora imeti desktop clienta za windows in linux (ubuntu).
Vsaj par GB brezplačnega storage.
Kaj polek že zgoraj naštetih še imamo?
Pa prosim brez vprašanj zakaj ne uporabim kar katerega, ki sem ga že naštel - pač moji osebni problemi :D
Hvala za predloge.
Obvezno mora imeti desktop clienta za windows in linux (ubuntu).
Vsaj par GB brezplačnega storage.
Kaj polek že zgoraj naštetih še imamo?
Pa prosim brez vprašanj zakaj ne uporabim kar katerega, ki sem ga že naštel - pač moji osebni problemi :D
Hvala za predloge.
Mavrik ::
Težka bo. Google Photos bo najcenejši (neomejeno število slik) ampak na desktopu imaš na voljo samo webpage.
The truth is rarely pure and never simple.
BladE_ ::
FolderSync, imaš free in plačljivo opcijo, ni nek bajni denar... Meni že nekaj let pridno dela backup na Mega vsako noč, ko je na WiFi in polnilcu...
Akcija - Reakcija
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Domači strežnik (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 12735 (10828) | Zalachenko |
» | Google maps an Androidu in shranjevanje brez povezaveOddelek: Programska oprema | 6399 (5689) | Go-ahead |
» | Chrome dobil funkcijo Remote Desktop (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 19595 (16171) | poweroff |
» | BSA izdala letno poročilo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 13427 (10445) | opeter |
» | Windows Live Mail Desktop BetaOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 4965 (3564) | CaqKa |