Forum » Pomoč in nasveti » Izbira TV/PC monitorja
Izbira TV/PC monitorja
PunkDude ::
Pozdravljeni, težave imam z izbiro TV sprejemnika, ki bi bil primarno PC monitor.
TV le redko gledam, ponavadi samo šport. Dva monitorja pa ne prideta v poštev zaradi prostora.
Rabil bi nekaj do največ 24 inč in okoli 200 EUR.
Raje dam tudi kakšen euro več, samo da bo kvalitetno.
Hvala.
TV le redko gledam, ponavadi samo šport. Dva monitorja pa ne prideta v poštev zaradi prostora.
Rabil bi nekaj do največ 24 inč in okoli 200 EUR.
Raje dam tudi kakšen euro več, samo da bo kvalitetno.
Hvala.
- spremenil: PunkDude ()
Seljak ::
Jaz sem kupil pred leti LG pa nikoli več v življenju, tako, da ti ga ne priporočam. Kot monitor sicer ni tako slab, kot TV pa ima zelo slabo narejene menije in se lahko skrije pred Sony-jem ali pa recimo Samsung firmo.
Mitch ::
V tem primeru lahko nabaviš tudi navaden monitor saj ne rabiš digitalnega tunerja za sprejem DVBT signala. Glej le, da ima monitor vgrajene zvočnike, če ne nameravaš speljat zvoka na zunanje zvočnike. Pa priporočam LCD z IPS ali podobno tehnologijo, ker TN matrike imajo zelo omejen "vidni kot" pod katerem so barve še kolikor toliko pristne...
filip007 ::
Jaz imam LG, je super, imam tistega z univerzalnim čipom za DVB-T/S/C, meniji so odlični, uporabljajo pastelno roza za izbor, nisem ravno ljubitelj, ampak dobri so. Daljinec je šrot, to je res, ostalo dobro.
Prenosnik, konzola, TV, PC upokojen.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup monitorja (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 14936 (4294) | Han |
» | HDMI (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 11504 (4069) | acookook |
» | Ni slike na monitorju preko MiniDisplay porta.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1891 (1511) | crniangeo |
» | Ali je tv ponaredek SONY (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 16294 (12381) | d4vid |
» | Katero R9 280x/290 kupiti? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 34564 (29346) | chucki |