Forum » Strojna oprema » uprašanje glede modema
uprašanje glede modema
igi001 ::
Na hitro sem moral kupit nov nodem (starega mi je uničila strela), niso imeli nobenega roboticsa zato sem uzel kar en modem (edini vgradni model ki so ga imeli) , na skatli pise SINGLEPOINT v.92 fax modem.
Sedaj pa uprašanje: opazil sem da se je močno povečala uporaba procesorja ko je vzpostavljena povezava cca 80% in več (+vklopljen winamp) je to normalno oziroma ima kdo izkusnje s tem, prej sploh nisem bil pozoren kaksna je uporaba procesorja, zato sprasujem
Sedaj pa uprašanje: opazil sem da se je močno povečala uporaba procesorja ko je vzpostavljena povezava cca 80% in več (+vklopljen winamp) je to normalno oziroma ima kdo izkusnje s tem, prej sploh nisem bil pozoren kaksna je uporaba procesorja, zato sprasujem
Vesoljc ::
takmu modemu se reče tudi softwerski modem (tud motorola je taka), zato je tudi cpu usage precej večji od navadnega (strojnega).
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
Zheegec ::
Jp, saj na boljših procih naj se nebi toliko poznal
Hardwerski so pa večinoma zunanji, vsaj jaz ne vem za internega 100% hardwerskega....
Hardwerski so pa večinoma zunanji, vsaj jaz ne vem za internega 100% hardwerskega....
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Fury ::
usr sportster vem da je bil cist hardverski.. jest sem ga mel 33.6k pa je blo ql. pol sm pa motorolo 56k ubodu pa je smrdela :)
zdej mam pa kabl ze nekic casa pa je ql :)
zdej mam pa kabl ze nekic casa pa je ql :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri hardverski modem?Oddelek: Kaj kupiti | 1354 (1050) | JP |
» | isa in pci modemiOddelek: Strojna oprema | 903 (795) | k4vz0024 |
» | Problem s motorola SM56voice chipsetom.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1570 (1332) | Koci |
» | MODEM 56k v90Oddelek: Strojna oprema | 1656 (1454) | Evil|One |
» | Modem 56kOddelek: Strojna oprema | 1037 (919) | Koci |