Forum » Pomoč in nasveti » Bo backup aplikacije Abamobi deloval?
Bo backup aplikacije Abamobi deloval?
Eriathwen ::
Zdravo, mene zanima, če mogoče kdo ve, v primeru da backup-am app Abamobi in formatiram telefon ali npr. naložim custom rom in potem nazaj naložim Abamobi in restoram podatke, ali bo delovala ali bom mogoče spet mogla na banko po kodo oziroma žeton za ponovno prijavo? Mislite, da bi delovalo, ali je to že kdo poizkusil?
Hvala za odgovor :)
Hvala za odgovor :)
shadeX ::
Isto vprašanjem sem imel sam, sicer na iOSu, kjer sem naredil popoln backup sistema in telefon nagradil na beta verzijo novejšega OS-ja. Po testiranju sem zadevo restoral ampak Abamobi-ju se je žeton resetiral. Šel sem na banko po nov žeton in mimogrede, povedal situacijo (ker velikokrat prekladam med OS-ji kot developer) in so rekli, da drugače žal ne gre (sicer kaj pa se teta za pultom sploh spozna).
Tako da boš mogla kar na banko po nov žeton.
Tako da boš mogla kar na banko po nov žeton.
AStrukelj ::
Meni je cca 3 mesece nazaj, backup, narejen s Titanium backup normalno deloval. Je pa nedolgo nazaj prišel nek update za Abamobi, tako da za to verzijo nisem siguren.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: AStrukelj ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Apple Pay bo tudi v Sloveniji (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 26298 (5874) | Curve Ball |
» | Visa Electron (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 114475 (33325) | Vetrpiha |
» | Abanka-Katastrofa (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 20159 (12006) | w0mbat |
» | SMS Žeton NKBM in "Varno" gesloOddelek: Loža | 7777 (5884) | SeMiNeSanja |
» | nov na abanet Kako nakazat denar iz ene kartice na drugo obe abanka ?Oddelek: Loža | 3398 (3080) | Trololololol |