» »

"Talenti" na slovenskih cestah

"Talenti" na slovenskih cestah

Temo vidijo: vsi
««
75 / 309
»»

St235 ::

Timurlenk je izjavil:

poweroff je izjavil:

krneki0001 je izjavil:

Shegevara je izjavil:

To da je omejitev 80 pač ne pomeni, da je treba nujno v ta ovinek 80 prinoret.

Na žalost večina ljudi prav na ta način razmišlja, da če je omejitev 80, pa lahko oni 80 tam vozijo.

80 ni omejitev. 80 je pravica. :))

80 je premalo za moje sposobnosti, imam pravico iti tudi 120, ker sem tako dober šofer.

Hoces rec si to pravico jemljes, ker si tako velik bedak?

Timurlenk ::

Bi mar moral dodati /s? :D

p.s.: ja seveda sem, ti numale soyboy, ki ne upa več kot 120 po avtocesti
Demokracija je zdej v drugem planu, to je vendar jasno.

Vsak izgovor prav pride, da lahko naredis bedaka iz sebe.

Gr8t ::

martincek1 je izjavil:

Še vseeno je pa velik rizik, sploh če je tisti pred tabo enako živčen. Smerokaz moraš dati dovolj hitro in nato upat, da te voznik pred tabo opazi v svojem pripravljanju na prehitevanje.

Eh, s tem še nisem imel problemov. Res niti za en primer se ne spomnim, pa sem lansko leto prehiteval zelo na veliko, ker je bila zaprta običajna cesta in sem se moral vozit po bolj prometni.
Sem pa imel kar nekaj primerov, ko sem hotel prehiteti samo enega, pa je vmes zadnji trenutek dal levi smernik in zavil levo.
V 95% primerih itak noben ne prehiti. To ti seveda bolj malo pomaga, ker če ni 100%, ni nič.
Ampak jaz sem sposoben prej razbrat tip voznika, tako glede na tip avta kot glede njegove vožnje. Seveda se boste tudi temu smejali, valda tud to ni 100%.

Pa tudi še v življenju nisem videl, da bi kdo tukaj prehiteval:
http://bit.do/eHgAe
Se pa verjetno lahko strinjamo, da je ravnina dovolj dolga in da klanec ni tako hud. Kjer se je avtobus ustavil je malo nazaj za mostom.
Sam bi rekel, da lahko prehitiš avto, ki vozi 50 ali manj in ne pospešuje, z nekje 60KM, avtobus ali tovornjak bo pa mojih 200KM kar prav. Avtobus + avto 1m za njim ni praktično nobene razlike kot samo avtobus, ker to je samo 5m razlike.
V vsakem primeru moraš pa vzeti ravno pravi zalet, vsekakor ni pravilen postopek, da začneš pospeševati iz odbijača tistega pred tabo, pa če imaš 1000KM.
Je pa to vseeno eno najlepših mest za prehitevanje, povsod drugje je še slabše.

Ampak za kar noben ne ve in tudi sam nekaj let nazaj nisem vedel, da je celo pravilno, dokler nisem prebral v knjigi Varna vožnja.
Pred prehitevanjem lahko opozoriš voznika s trobljo. Res pa da nekateri to narobe vzamejo, enkrat se spomnim, da se je eden v avtu povsem razpenil.
Oz. verjetno večina ne ve kaj hočeš, ampak važno je da postanejo pozorni nate.

Drugače pa kot sem že rekel, gledam katero uro se vozim, da mi ni treba tolk prehitevat. Ta mesec sem tankal 8.1., pa bo še za jutri. Pa se vozim po ravnini 120. 4 tedne sem se npr. vozil s Puntom 1.2, še s 105KM je šlo komaj tolk.
Saj poraba bo verjetno 10l, 400km in 40l tank. Ampak dejstvo ostaja, da se več kot 4 tedne nisem vozil z nobenim avtom, tako da za 10km (do 20km bi še šlo) razdalje je avto top.
Ni pa to motor za v Insignio in AC vožnjo. Ravno včeraj mi je fotr kazal, pa sem se samo smejal, to vzameš CDTi 170 pa si kralj avtocest.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Gr8t ()

Avtobus + avto 1m za njim ni praktično nobene razlike kot samo avtobus, ker to je samo 5m razlike.

če tako idiotsko ocenjuješ razdalje, potem je očitno zakaj se ti zdi vsaka ravnica primerna za prehitevanje.

Vsaka ne, ta pa sigurno, tukaj prehitevam že 10 let.
Katere razdalje točno? Avto ima 4m, ali ni temu tako? Oz. ta BMW 3 pač 4,5m. To sem jaz že v tem desnem ovinku ob njem, tako da on res ni imel neke veze pri prehitevanju.
Tudi sem končal prehitevanje nekje na polovici te ravnine, preglednosti je res več kot dovolj.

Če se pa že gremo prehitevanja v klanec, tukaj sem lansko leto skoraj vsakodnevno prehiteval, pa je prišel avto za šalo do 120 preden sem moral zmanjšat pred desnim ovinkom:
http://bit.do/eHgZy

Pa to ni še nič, malo pred tem je še precej hujši klanec z naklonom 12%, tudi na teh mestih je šlo prehiteti:
http://bit.do/eHg2t
http://bit.do/eHg2S
Včasih tudi ta mesta, tako da imaš očitno prav, da mi je vsaka ravninica dovolj dolga:
http://bit.do/eHg2X
http://bit.do/eHg3a
http://bit.do/eHg3p

Zgodovina sprememb…

Najbolj z užitkom sem pa prehiteval en dan noobe, ki so prišli iz kolone na AC po tej cesti. To je bila nesposobnost na višku, 60 so vozili tudi po ravnem, jaz pridem v ta klanec do 120, če grem na blef čez to srednjo ravnino na 2. linku v zadnjem postu.

Tomassi ::

Poba, enkrat boš spoznal nekaj, čemur se reče promet. En idiot je v naših koncih mislil isto kot ti, da je vsaka ravnina dovolj dolga - pa je spravil tovornjak na nasprotni pas, ta pa čelno v nič krivega, ki je pripeljal izza ovinka po svojem pasu. Pa je umrl še nedolžen. Upam, da ti bo prej napoti kakšno drevo, kot pa nasproti vozeči.

Siddh ::

Gr8t itak trola, verjetno se vozi z avtobusom, medtem ko sanja kakšen oh in sploh voznik je.

shadeX ::

Gr8t itak trola,

Sam potem je dober trol, da si vsak dan vzame toliko časa za trolanje in limanje slikovnega gradiva.

St235 je izjavil:

Vsak izgovor prav pride, da lahko naredis bedaka iz sebe.

A to si se naprej uzaljen, ker vcasih izpostavim, da si pac burzoazna golazen?

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: jest10 ()

Shegevara ::

shadeX je izjavil:

Gr8t itak trola,

Sam potem je dober trol, da si vsak dan vzame toliko časa za trolanje in limanje slikovnega gradiva.

Za trole je znano, da nimajo lajfa.

martincek1 ::

@gr8t, lahko še malo opišeš svoje mnenje in izkušnje s kolesarji na zgoraj linkani trasi?

jest10 ::

Gr8t je izjavil:

http://bit.do/eHgAe
http://bit.do/eHgZy

Dej naj ti en razloži, kaj pomeni tista črta, ki je po sredi ceste

shadeX je izjavil:

Gr8t itak trola,

Tolk časa pa res nimam, da bi si moral še izmišljevat. Če povem kar je res, je precej lažje.
Dobro, tiste zadnje 3 so bili kakšni, ki niso znali (ali pa so imeli počasno/težko prevozno sredstvo, pa ne mislim navadnega tovornjaka ali avtobus, to sta predolga in ti vzameta preveč preglednosti) več kot 30-40, recimo na predzadnjem je bila avtošola z nekje 20km/h, ki sem jo prehitel za šalo. Sicer pa gledam sliko in tudi ni tako malo prostora, to bi moral nasproti prit eden z vsaj 90, težko pa prideš z več kot 60.
Je blo pa kar noro na tej cesti, čudno da nisem prišel v kake novice. Ampak če se naredi nesreča pač ni za nikogar zanimivo.

Polna črta je zame samo zaradi lepšega in so jo po mojem mnenju risali za avte v časih fičota, oz. tudi z današnjimi avti s samo 60-100KM ni pametno prehitevat na takih mestih.
Na tem drugem linku vidite tudi poševne črte, te meni tudi ne pomenijo veliko, ampak vsaj za opozorilo so mi, da moram bolj pazit med prehitevanjem.

Dam pa lahko nasvet, da če že začneš prehitevat in vidiš nasproti avto, recimo včeraj je bilo na mestu na prvem linku v mojem prvem postu na tej strani. Pa sem bil tolk neumen, da sem vseeno potegnil.
To nikakor ni ok, ostalo je samo za nekje 3 dolžine avtomobila. Je pa res da če z mojim avtom enkrat potegneš, si tako hitro mimo, da težko pride do naleta. Je pa seveda možno in to moram sam pri sebi še za uredit.
Drugače nisem res nikoli prehiteval v škarje, začel sem enkrat sredi prejšnjega leta in sem od takrat ene 3x. Samo enkrat je bilo pa res nevarno, da je moral tisti nasproti že zavirat.
Bila je pa seveda ura že po 15-ti in je bil promet nenormalen, ene štirje so me ovirali.

V snegu pa priznam da ne znam/upam hitro vozit, tudi če je samo par mm kot danes. Edino po ravninah sem šel 60-70. V enem ovinku sem mal več pritisnil, pa je šel takoj oprijem.
Najprej sem 2 spustil naprej, čeprav sta imela približno enak tempo. Eden se je pa vključil za mano v naselju. Tisti je bil pa res prehiter in sem že pred rizičnim delom zmanjšal hitrost in ga opozoril z utripalkami, da nočem da me naleti. Ampak na srečo ni bil ritopik.
Par 100m naprej kjer sem razbil prvi avto 2008 in imam na tem odseku še danes travme, je bila potem podobna situacija, malo klanca navzdol, avtobus nasproti na tolk ozki cesti da moraš z gumami povsem po robu. Ampak zdaj sem že prej prilagodil hitrost na 30-40. Tako da precej pomaga če poznaš cesto in najbolj zahrbtne dele.
Ja, ta je šel pa kar vsaj enih 60, izven naselja mi je pa tut ušel z nekje 80-90, eni imajo res jajca. Na splošno pa ljudje vozijo prehitro glede na razmere.
Ni mi edino jasno zakaj noben nima jajc za vožnjo po suhem in mokrem, tam je pa zelo redko da koga vidiš voziti hitro. Hitrost nasprotno vozečih je cčasih po moji oceni kar velika, ampak tudi ne več kot 100-110.

Zgodovina sprememb…

Tudi v ovinkast klanec nisem opazil, da bi imeli kaj manjši tempo, po suhem 50-60, v snegu 50-60, to je res neverjetno. Sam grem v suhem do 100 oz. kolikor pač avto da, da ne pridem v visoke obrate, v snegu pa 50. To je prilagajanje kot se zagre, 50km/h, ne pa kvečjem 5km/h.

Zgodovina sprememb…

Ni mi edino jasno zakaj noben nima jajc za vožnjo po suhem in mokrem

Hotel sem povedat, da tam kjer bi lahko vozili tudi 2x več, vozijo počasi, kjer bi morali tudi do 2x počasneje, pa vozijo hitro.
Razlog je itak znan, ker šparajo bencin, nekateri pa sploh niso sposobni hitro vozit. Take vidiš, ko imajo med ovinki nenormalno nizko hitrost, pa po klancu dol tudi ne more it za šparanje bencina.
Zakaj v snegu vozijo hitro gre pa lahko samo za nizek IQ, ker nemogoče da so v snegu tolk sposobni, na suhem pa tolk nesposobni. Mogoče tudi za neko dokazovanje kako so sposobni, ampak zakaj potem tega ne dokazujejo v suhem.

Zgodovina sprememb…

Markus386 ::

Siddh je izjavil:

Gr8t itak trola, verjetno se vozi z avtobusom, medtem ko sanja kakšen oh in sploh voznik je.

Daj no daj, to malo bolj "politično koretno napiši":

Gr8t-a vsako jutro pobere voznik v ogromnem mercedesu in ga odloži pred šolo, popoldne pa pobere za nazaj.

No danes sem pa po dolgem času (mora bit že vsaj 8 let) končno srečal enega, ki se mi je umaknil, ker me je že en čas oviral. Pa mu nisem vozil takoj za ritjo, ampak na normalni razdalji. Ampak glej ga zlomka, ni imel slovenske tablice, ne vem pa katera država je bila.
Tako da Slovenci, fuj in fej.

Tako da karkoli že dirkam po cesti, vsaj poznam cestno kulturo, ampak pri meni pač ne pride do izraza, ker ne znam normalno hitro vozit. Oz. znam, ampak bi se moral res prisilit.
Recimo tudi na AC se praktično nisem vozil, pa bi se znal ob primerih nesreč razvrščat bolje kot 99.9% Slovencev. Špegel tudi do 2cm do ograje če je treba, pa da ne stojiš neki postrani, ker prej nisi imel zadostne varnostne razdalje, da bi se pravočasno razvrstil.

Tudi na svojem delovnem mestu sem že zdavnaj opazil, da imam kvaliteto in natančnost, ki bi jo lahko primerjal z nemško. Tudi eno leto brez ene napake, ampak to zahteva veliko preverjanja, ker sem pač vseeno človek.
Tako da je bil po vsej verjetnosti vmes kak nemški poštar.

Zgodovina sprememb…

Al pa nemski ovcar.

poweroff ::

Seveda, hitrim voznikom se je treba umakniti, tudi če so prehitri:

I'm doin' a hundred on the highway
So if you do the speed limit, get the FUCK outta my way
I'm D.U.I., hardly ever caught sober
and you about to get ran the FUCK over
sudo poweroff

harvey ::

Tole je pa epsko. Voziš rikverc in se zabiješ, odpelješ kot francoz in ko te isledijo policisti, jim groziš z nožem 8-O

54-letnik je med vzvratno vožnjo trčil v vozilo 47-letnice, nato pa odpeljal s kraja nesreče. Policisti so ga kmalu izsledili, a je moški med postopkom policistom grozil z nožem. Ko so ga obvladali, so mu odredili preizkus alkoholiziranosti, vendar ga je 54-letnik odklonil. Sledi kazenska ovadba.
vir.2ur.com
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------

ProGo ::

To je epsko samo za tiste, ki niso hodili v osnovne šole v Dolenjski. Mi Dolenci smo navajeni na takšno "kulturo".

V čem se šole na Dolenskem ločijo od šol v npr Gorenjski ali Primorski, pa si predstavljajte sami.

Noben ni poštekal? Tudi modi ne?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: ProGo ()

Po tem, da je na dolenjskem več inbredanih retardov, kakršen si sam?

KAVINSKY ::

Čakaj, a so to tisti kraji, kjer reševalci imajo antistab jopiče?

Unknown_001 ::

KAVINSKY je izjavil:

Čakaj, a so to tisti kraji, kjer reševalci imajo antistab jopiče?

Čivil, čivil !
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

ProGo ::

Raprto16 i see, you are a man of culture.

ProGo je izjavil:

Raprto16 i see, you are a man of culture.

To šo našii !

Begabt

kuall ::

Meni je prav smešen ta pojav, ko se ti bodo ritopiki prilepili na rit na avtocesti najraje v ovinku. Tam vsi potegnejo. Pa boš imel pred ovinkom omejitev 100km/h in bodo šli manj kot 100, v ovinku pa bodo potegnili čez 100, kjer je omejitev logičnih 80. Da jih bo ja enkrat ven vrglo.

Drugi zoprn pojav je vhod na avtocesto, ovinek tik preden prideš na avtocesto. Tam se bodo najraje majali 40km/h, ko bi morali potegniti vsaj na 80.

Ali pa najnovejši pojav, ko se ti majejo 50km na uro po dolenjski , kjer je 60 omejitev.

Ali pa v hrib v vasi bodo potegnili na 70 najraje, čeprav je vas, kjer je omejitev še vedno 50. po ravnini bodo šli pa 50.

Al pa loleki, ki se bodo pretirano umikali na vozni pas na avtocesti, namesto da bi ostali na prehitevalnem. Ne znajo predvideti, da bodo morali iti takoj nazaj na prehitevalni pas. Ostani na prehitevalnem. Pol ga moram pa gledat, kdaj mi bo zapeljal pred avto.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kuall ()

Kuall... pojdi enkrat z mano na pot do Münchena.

1-st Obljubim, da boš preživel. (Če se nama karkoli zgodi ne bo zarad mene)

2-nd Videl boš vse živo ker sem očitno po Murphyju magnet za munjene voznike

3-rd Videl, kako kljub butcem ostati chill + voziti elegantno in jebantno.

4-th Free Beer in bobi palčke + cukri za sopotnike, da mi dajo mir.

Edit.

5-th Mam dobre sedeže, klimo in radio. Ob normalnem okusu imaš lahko svojo musko po izbiri, ker se mi ne da USB-jev in SD kartic pečt.

Begabt

Zgodovina sprememb…

kuall je izjavil:

Meni je prav smešen ta pojav, ko se ti bodo ritopiki prilepili na rit na avtocesti najraje v ovinku. Tam vsi potegnejo. Pa boš imel pred ovinkom omejitev 100km/h in bodo šli manj kot 100, v ovinku pa bodo potegnili čez 100, kjer je omejitev logičnih 80. Da jih bo ja enkrat ven vrglo.

Precej ovinkasta je ta tvoja avtocesta, da moraš vozit 100 in celo 80. Na avtocesti praviloma ni ostrih ovinkov in se vse da zvozit s 130.
Lahko pa prilepiš Google maps in ti jaz povem koliko se da zvozit tvoj 80 ovinek.

Tomassi ::

A se ti je že kdaj zgodilo, da bi se ti na kakem viaduktu prižgal esp pri 110? Na novih continentalkah? Seveda pozimi, ampak brez snega - samo poledica?

facepalm ::

jp. zaradi "crosswind assistence".

edit: sedaj prebral se 1x:)
seveda, brez ledu:)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: facepalm ()

Ekstra talent. Neizkušen voznik, pijan in za več kot 80 km/h prekoračil hitrost. Dobil je 9 kazenskih ter 1440€ kazni.

Moral bi se policiji zahvaliti, ker mu je rešila življenje.

Novomeški policisti so med kontrolo prometa na dolenjski avtocesti izvajali meritve hitrosti, ko je mimo pridivjal 20-letni voznik avtomobila znamke Audi A5, in sicer s hitrostjo 214,8 km/h. Zaradi očitnih znakov alkoholiziranosti so mu odredili preizkus. V litru izdihanega zraka je imel 0,83 miligrama alkohola.

scipascapa ::

Od kje mu denar? 20 letnik? To je izguba vozniške + zaseg avta najmanj.

Če bi šel po regionalki ja, na AC pa to lahko narediš 1x.
https://www.amzs.si/na-poti/prikaz-prom...
215km/h pa res ni nek presežek. Če je AC nekje srednje polna, tolk itak ne morš it, če je prazna, pa tudi ne škoduješ nikomur. Novica bi bila, če bi šel več kot 300.
200 po števcu mislim da sem tud sam že dosegel 1x ali 2x. Ponoči na prazni ravni AC ob pogoju da imaš avto, ki gre vsaj enih 215, ni noben problem prit do 200.

Zgodovina sprememb…

če je prazna, pa tudi ne škoduješ nikomur.

Mogoče res ne če voziš trezen. Tip je vozil nadelan + voznik začetnik, kar že na daleč kliče po tragediji.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: shadeX ()

martincek1 ::

To glede kazni je zanimivo.

Če greš 165km/h, boš plačal 40e + 0pik.
Če greš 201km/h, boš plačal 250e + 9 pik. (teoretično odbitek 11km/h nad 200km/h, čeprav ponavadi pri teh velikih prekoračitvah niso striktni in še kakšen kilometer odštejejo baje)

Kazni so majhne. Kdor ima denar in je 'dirkač', tud pomislil ne bo, da bi po avtocesti vozil pod 155km/h.

Tud jaz grem na kakšnem odseku 160km/h. V devetih letih nobene slikce, nobene pike ali nesreče. Izven avtoceste mogoče prehitim dva avta na 100km ceste, ker se mi zdi preveliko tveganje glede na 'nagrado'. Na avtocesti imaš okrog sebe samo avtomobile in še to lahko promet spremljaš vsaj par avto naprej/nazaj, medtem ko izven avtoceste so v tej enačbi še motoristi, kolesarji, pešci, živali in ponekod kamenje. Vem, da sem po pravilih enako velik gnoj kot folk, ki cel čas prehiteva v škarjice, pa da sem že apriori brandiran zarad znamke avta.

KAVINSKY ::

martincek1 je izjavil:

Na avtocesti imaš okrog sebe samo avtomobile in še to lahko promet spremljaš vsaj par avto naprej/nazaj, medtem ko izven avtoceste so v tej enačbi še motoristi, kolesarji, pešci, živali in ponekod kamenje..

Bo podobno veljalo za avtocesto. Prevozim veliko in veliko sem doživel. V poletnih mesecih dobiš motoriste, kateri vijugajo med avti, ki vozijo stotko zaradi gostega prometa, kolesarje sem že videl na odstavnem pasu, isto pešce, kako med počivališči skačejo (nedavno je eno romunko zbilo do smrti) oziroma se sprehajajo po odstavnem pasu (in celo sončijo - I shit you not). Živali tudi videl, največ srnjadi, zajce, tudi povoženega divjega prašiča. Paleto sem dobil ponoči na robu prehitevalnega pasu in desko. Da počenih gum šleparjev ne omenjam. Talentov kateri se vključujejo na avtocesto z 30 na uro. Do šleparjev kateri vijugajo. Folk, kateri vozi v slabem vremenu, kot da je poletje in sonce...

Saj občasno gre voziti 160+, ampak potem če si vsaj malo pri zdravi pameti moraš bolj spremljati okolico. Kar te na dolgi relaciji izmuči.

codeMonkey ::

Jaz sem recimo v temi na istrskem ipsilonu zbil mizo za namizni tenis. Nisem imel nobene moznosti odviti. Ze pri 130 km/h zadevo opazis prepozno, kaj sele 200.

predi ::

Ponoči je pri Gospodarskem razstavišču v Ljubljani voznik z osebnim avtomobilom prevozil rdečo luč in do smrti zbil dva človeka. S kraja nesreče je pobegnil, a ga je policija hitro izsledila.
https://www.rtvslo.si/crna-kronika/v-lj...

33-letnik je bil preizkušen z alkotestom, ki je pokazal prisotnost alkohola nad dovoljeno mejo, odrejen mu je bil strokovni pregled za prisotnost alkohola, mamil in drugih psihoaktivnih snovi. Med postopkom so policisti 33-letniku zasegli tudi štiri alu zavitke z belo prašnato snovo - sumijo, da je kokain.
https://www.vecer.com/ponoci-na-prehodu...

pred dnevi kolesar Kranj Planina:

https://reporter.si/clanek/slovenija/na...

tale ponoči lj, bo dobil 8 let max, odsedel bo 5....in moril dalje.

predi je izjavil:

Ponoči je pri Gospodarskem razstavišču v Ljubljani voznik z osebnim avtomobilom prevozil rdečo luč in do smrti zbil dva človeka. S kraja nesreče je pobegnil, a ga je policija hitro izsledila.
https://www.rtvslo.si/crna-kronika/v-lj...

33-letnik je bil preizkušen z alkotestom, ki je pokazal prisotnost alkohola nad dovoljeno mejo, odrejen mu je bil strokovni pregled za prisotnost alkohola, mamil in drugih psihoaktivnih snovi. Med postopkom so policisti 33-letniku zasegli tudi štiri alu zavitke z belo prašnato snovo - sumijo, da je kokain.
https://www.vecer.com/ponoci-na-prehodu...

varen voznik, kaj pa je par pirov, dve črtici in gas po centru, če obvladaš. Mogoče je bil pa naš dvorni norček Gr8t, glede na to da je nekam tiho.

RedDrake ::

Sam kak amater je to.
Koka in VW passat?
To bi mogla bit vsaj bemfla 5 ali Audi A6, raje še en razred višje.

Kot vedno pa velja: "Tu počiva mož, ki je imel prednost"

krneki0001 ::

RedDrake je izjavil:

Sam kak amater je to.
Koka in VW passat?
To bi mogla bit vsaj bemfla 5 ali Audi A6, raje še en razred višje.

A to imajo sedaj dilerji? Kaki klošarji!!!
Asrock X99 Extreme 4 | Intel E5-2683V4 ES | 64GB DDR4 2400MHz ECC |
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Truga ()

s1m0n ::

Če si ta dober ne boš izstopal iz množice :)

RedDrake ::

s1m0n je izjavil:

Če si ta dober ne boš izstopal iz množice :)

En moj "sosed" (par hiš stran), zamenja vsaj ene 6-7 luksuznih vozil letno (razni porschi, landroverji in bemfle M serije).
Izstopa zelo, samo kaj ko drži par krimičev za jajca, pa mu noben nič ne naredi ...

evo čisto podobno pred 6 leti, 8 let, po 5 si zunaj.

https://www.zurnal24.si/slovenija/crna-...

Shegevara ::

Da obstaja pogojna izpustitev po tako kratkem obdobju zapora (5 let vse skupaj) se mi zdi res absurdno. Človek je ubil 2 osebi in pobegnil! 8 let zapora v celem kosu je res minimalno če mene vprašaš

Vse je pri nas narobe.
««
75 / 309
»»