» »

"Talenti" na slovenskih cestah

"Talenti" na slovenskih cestah

Temo vidijo: vsi
««
53 / 309
»»

kingsix ::

Pa kaj ste nekateri resnično bolani, da zagovarjate povžnjo za ritjo? Bedaki balkanski. Spravite se s svojimi starimi golfi nekam južneje, tukaj hočemo ustvarit malo bolj civilizirano družbo. Ajde, gremo.

Pa glede zaviranja, vsi se strinjamo, da je nevarno.. KO ZAVIRAŠ MEDTEM KO IMAŠ NEKOGA ZA RITJO. Zaviranje je v primeru posnetka namerno, ampak do nenadnega zaviranja lahko lride zaradi X NEPREDVIDLJIVIH razlogov. Spravite se s cest.

Unknown_001 ::

EnStot je izjavil:

Veleizjava Raptorja F16: "Egoist je človek, ki ne misli name !"

Ummm... če bi bil šolan, bi vedel, da je egoist oseba ki vidi le sebe. Je brez kančka družbene odgovornosti. Samo da je njemu prav... kar pa potrjuješ s svojimi otročjimi izpadi ko zagovarjaš lastno bolno šerifovsko obnašanje.

kingsix je izjavil:

Pa kaj ste nekateri resnično bolani, da zagovarjate povžnjo za ritjo? Bedaki balkanski. Spravite se s svojimi starimi golfi nekam južneje, tukaj hočemo ustvarit malo bolj civilizirano družbo. Ajde, gremo.

Pa glede zaviranja, vsi se strinjamo, da je nevarno.. KO ZAVIRAŠ MEDTEM KO IMAŠ NEKOGA ZA RITJO. Zaviranje je v primeru posnetka namerno, ampak do nenadnega zaviranja lahko lride zaradi X NEPREDVIDLJIVIH razlogov. Spravite se s cest.

Kaj ste nekateri resnično funkcionalno nepismeni?
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

Zgodovina sprememb…

St235 ::

kingsix je izjavil:

Kdo zagovarja voznjo za ritjo? A lahko kak citat?

Ker vse kar imamo je par sociopatov, ki verjame, da je upravičeno poskusiti ubit drugega cloveka zato, ker krsi prometne predpise.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: St235 ()

SimplyMiha ::

A potem je dovoljeno poskušati ubiti človeka pred sabo tako, da mu voziš za ritjo?

Absolutno ne. Ampak kaj ima to veze s tem kaj sem napisal?

To da nekdo vozi s prekratko razdaljo ti nedaje pravice povzrocit prometne nesrece.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: St235 ()

Seveda ne. Vendar, kot že rečeno prej, do tega ne bi prišlo če bi vozil na ustrezni razdalje. To je pa šele pravi pacient če zapelje predte in namenoma zmanjša razdaljo, a do tega tu ni prišlo.

EnStot ::

St235 je izjavil:

Right, umaknit se mu ni treba. Pravilno je da mocno zavre in povzroci prometno nesreco.

Prometno nesrečo je povzročil zaritnež zaradi zelo, zelo prekratke varnostne razdalje, saj mu zakon določa, da mora vedno in povsod voziti na takšni razdalji do vozilo spredaj, da lahko v vsakem primeru varno ustavi. Pika!

Daj mi pojasni kako bolan moras bit, da tako razmisljas?

Ne vem, tvoj psihiater mi hotel razkriti tvojih travm in blodenj.

Aja, pa na avtocesti lahko nadaljujes prehitevanje samo ce ne oviras vozil za sabo.

Bejž no, kje si pa to pobral? Na AC lahko prehitevam, dokler se ne naveličam, oziroma ko zmanjka vozil za prehitevanje, ob pogoju seveda, da nimam tebe za ritjo.
Sicer pa to lahko trobiš tvojim ritopikom, saj v nekaj sekundah za enim ritopikom pride naslednji ritoliznež in za njim naslednji. Hehe, še nisem videl, da bi se ritoznojčani umikali drug drugemu, sem pa videl ko so se pedrovsko nabili drug v drugega.

In ker si ocitno se samo pol pismen mi prosim citiraj kje sem trdil, da tisti spredaj kogarkoli ogroza? Do ogrozanja s strani spredaj vozecega pride ko je tisti spredaj tak kreten da brez razloga sunkovito zavira.

To ves čas počneš, ko na dolgo in široko enačiš žrtev z zločincem in v bistvu zagovarjaš ritopike.

SimplyMiha je izjavil:

A potem je dovoljeno poskušati ubiti človeka pred sabo tako, da mu voziš za ritjo?

Ni, ampak butci bi radi lastno početje racionalizirali (ali pa vsaj izenačili). Vsem, ki ne odobravajo vaših praks podtaknete dejanje ustvarjanja "neprimerne varnostne rszdalje"

Medtem ko debata teče o vaših neprimernih reakcijah in izigravanju tumorja, vi preusmerjate pozornost, ker se ne marate gledati v ogledalu kritike.

Begabt

Zgodovina sprememb…

Prometno nesrečo je povzročil zaritnež zaradi zelo, zelo prekratke varnostne razdalje, saj mu zakon določa, da mora vedno in povsod voziti na takšni razdalji do vozilo spredaj, da lahko v vsakem primeru varno ustavi. Pika!
preberi se kazenski zakonik kaj pravi o poskusu uboja, ali naklepni povzrocitvi hudih telesnih poskodb. Al pa tist del prometnih predpisov, ki govori o sunkovitem zaviranju.

Lej, če voziš nekomu tik za ritjo, je vsako zaviranje voznika pred tabo nevarno, ne glede na razlog. Onemogočaš mu varno zaviranje, ne glede na situacijo; ali je samo ježek na cesti ali pa avtobus prehiteva kamion, v vsakem primeru ne more narediti ničesar ker mu onemogočaš varno zaviranje.

Če voziš na ustrezni razdalji, je več kot dovolj prostora za varnostne ukrepe. Tako pa mu tega ne omogočaš in s tem si sokriv nesreče, ki neizbežno nastane.

Vsakršno namensko ogrožanje voznikov se lahko šteje kot poskus uboja. In to vožnja za ritjo je.

Bejž no, kje si pa to pobral? Na AC lahko prehitevam, dokler se ne naveličam, oziroma ko zmanjka vozil za prehitevanje, ob pogoju seveda, da nimam tebe za ritjo.
Sicer pa to lahko trobiš tvojim ritopikom, saj v nekaj sekundah za enim ritopikom pride naslednji ritoliznež in za njim naslednji. Hehe, še nisem videl, da bi se ritoznojčani umikali drug drugemu, sem pa videl ko so se pedrovsko nabili drug v drugega.
kot ponavadi bomo ugozovili da sociopatki niti prometnih predpisov ne poznajo, bi pa delali red na cestah.

Preberi 51. Clen zakona, potem pa vrni voznisko, ker ocitno ne znas vozit.

SimplyMiha je izjavil:

Lej, če voziš nekomu tik za ritjo, je vsako zaviranje voznika pred tabo nevarno, ne glede na razlog. Onemogočaš mu varno zaviranje, ne glede na situacijo; ali je samo ježek na cesti ali pa avtobus prehiteva kamion, v vsakem primeru ne more narediti ničesar ker mu onemogočaš varno zaviranje.

Če voziš na ustrezni razdalji, je več kot dovolj prostora za varnostne ukrepe. Tako pa mu tega ne omogočaš in s tem si sokriv nesreče, ki neizbežno nastane.

Vsakršno namensko ogrožanje voznikov se lahko šteje kot poskus uboja. In to vožnja za ritjo je.

Tudi namerno zaviranje sodi sem.

Begabt

SimplyMiha je izjavil:

Absolutno, samo to ne spremeni dejstva da bo samo totalno zablojen sociopat namerno povzrocil prometno nesreco.

Unknown_001 je izjavil:

SimplyMiha je izjavil:

Itak. A, kot rečeno, do tega ne more priti če voziš na ustrezni razdalji. Voznik zadaj je namenoma izzval nevarno situacijo.

To ves čas počneš, ko na dolgo in široko enačiš žrtev z zločincem in v bistvu zagovarjaš ritopike.

Nekdo ki namenoma povzroci prometno nesreco in se ob tem naslaja ni zrtev.

Ha, ne bodi tako dvobiten. Bil je žrtev tailgatinga, pa se je odzval in postal povzročitelj nesreče.

SimplyMiha je izjavil:

Unknown_001 je izjavil:

SimplyMiha je izjavil:

Itak. A, kot rečeno, do tega ne more priti če voziš na ustrezni razdalji. Voznik zadaj je namenoma izzval nevarno situacijo.

In ti verjames da zato ker je voznik za tabo v prekršku imas pravico da ga zrines s ceste? Al kar da ga na licu mesta ubijes? A pesce, ki preckajo cesto mimo prehoda ali pri rdeci, tudi poskusis povozit?

Jaz ne. A razume, da se s tem vozniku hitro dvigne pritisk in postane neracionalen. Še enkrat, z vožnjo za ritjo izzivate.

SimplyMiha je izjavil:

Ha, ne bodi tako dvobiten. Bil je žrtev tailgatinga, pa se je odzval in postal povzročitelj nesreče.

In to je zate pravilno in pohvale vredno?

SimplyMiha je izjavil:

Jaz ne. A razume, da se s tem vozniku hitro dvigne pritisk in postane neracionalen. Še enkrat, z vožnjo za ritjo izzivate.

Če ti izsiliš prednost in zapelješ predme tako da nimam več varnostne razdalje. A po tem si po tvoje upravičen zagrenit dan in tvegat nesrečo?

Begabt

SimplyMiha je izjavil:

Se enkrat, a lahko vidimo kak citat kjer razlagam o tem da ne drzim varnostne razdalje ali da to zagovarjam?

Zadnje dve strani imamo samo sociopatke ki zagovarjajo povrocanje nesrec in se naslajajo nad tem.

To si postal takrat, ko si nas začel enačiti z vozniki, ki namenoma brake checkajo.

SimplyMiha je izjavil:

Z lizanjem bremze tudi. Na prazni avtocesti nimaš kaj zavirat.

SimplyMiha je izjavil:

To si postal takrat, ko si nas začel enačiti z vozniki, ki namenoma brake checkajo.

Ma nego, kaj ti misliš da si nedolžen, mona?

Begabt

Zgodovina sprememb…

Bolje potem, da te med vožnjo ne zadane srčna kap. Ne smeš zavirat!

Vem za naslednji primer:
Stric se je ponoči peljal s koncerta po regionalni cesti ob gozdu. Nekako se mu je naenkrat zazdelo, da vidi ob cesti srno in je malo zavrl (tam s 80 na 60), vzadaj se mu je en vpičil v rit. Ta ga je obtoževal namernega zaviranja bla bla.. Stric je pač videl nekaj ob cesti in zavrl, če slučajno kaj skoči pred avto. Kazen je seveda dobil izključno prepotentnež, ki se je vozil za njim. Rezultat bi bik enak, če bi tam bla srna, če je ni, če zavre namerno, če srna dejansko skoči na cesto.. V vseh primerih pride do naleta izključno zaradi balkanca za njim.

IL_DIAVOLO ::

Tam kjer je videonadzor in je jasno namerno zaviranje, pravilo neprimerne razdalje odpade oz. je krivda deljena.

kingsix je izjavil:

Vem za naslednji primer:
Stric se je ponoči peljal s koncerta po regionalni cesti ob gozdu. Nekako se mu je naenkrat zazdelo, da vidi ob cesti srno in je malo zavrl (tam s 80 na 60), vzadaj se mu je en vpičil v rit. Ta ga je obtoževal namernega zaviranja bla bla.. Stric je pač videl nekaj ob cesti in zavrl, če slučajno kaj skoči pred avto. Kazen je seveda dobil izključno prepotentnež, ki se je vozil za njim. Rezultat bi bik enak, če bi tam bla srna, če je ni, če zavre namerno, če srna dejansko skoči na cesto.. V vseh primerih pride do naleta izključno zaradi balkanca za njim.

Ti ne razumeš, da mi tu obsojamo NAMERO "poučevanja" ostalih.

Begabt

St235 je izjavil:

To da nekdo vozi s prekratko razdaljo ti nedaje pravice povzrocit prometne nesrece.

Če me nekdo napade s smrtonosnim orožjem z jazno izraženo grožnjo, da me bo ubil ali vsaj hudo ranil, imam vso pravico, da ubranim nedotakljivost svojega telesa. Celo tako, da potem ko ga jasno opozorim, da naj s svojim dejanjem preneha, on pa ne samo, da nadaljuje ampak še stopnjuje grožnjo, da mu dejanje fizično preprečim z njegovim poškodovanjem ali celo ubojem. Temu se reče upravičena samoobramba.
Da ne boš takoj jokal in molil Boga, naj ti povem, da v Amerikiji enako obravnavajo napad s pištolo ali napad z avtomobilom. Oboje imenujejo "assault with a deadly weapon" in za oboje greš sedet za dolgo časa.

Sicer pa, ker vem da ti razmišljanje predstavlja velik problem, ti bom pomagal z vojaško analogijo:

1. STOJ, DRUGAČE BOM STRELJAL! = Božanje zavor ali " Umakni se, drugače bom še bolj zavrl! "

2. STOJ, STRELJAM ! = Pritisk na zavoro ali " Zaviraj, drugače se boš zaletel! "

namerno zaviranje v določenih primerih. tudi težko dokazat itd. Kot v primeru, ki sem ga navedel.. Stric bi si z lahkoto to enostavno izmislil.

IL_DIAVOLO je izjavil:

Tam kjer je videonadzor in je jasno namerno zaviranje, pravilo neprimerne razdalje odpade oz. je krivda deljena.

Pa nič ne pomaga, ker ko sem nazadnje prijavil pacienta, ki je zavil predme in sunkovito zaviral na voznem pasu... ne vem ki ku*ac mu je bilo. niso storili nič. Niti poklicali niso nazaj čeprav so rekli da lahko klic oričakujem čez največ 3 dni.

Begabt

IL_DIAVOLO je izjavil:

Kako zdaj a odpade ali ne? Ne bluzi. NE ODPADE.

kingsix je izjavil:

namerno zaviranje v določenih primerih. tudi težko dokazat itd. Kot v primeru, ki sem ga navedel.. Stric bi si z lahkoto to enostavno izmislil.

Vsredi avtoceste boš težko dokazal, da je srna čez bezljala, sploh če so priče.

Begabt

Za nenadno zaviranje je lahko ogromno razlogov. Za vožnjo na riti pri večjih hitrostih pa ni absolutno NOBENEGA razloga.

EnStot je izjavil:

St235 je izjavil:

Če me nekdo napade s smrtonosnim orožjem z jazno izraženo grožnjo, da me bo ubil ali vsaj hudo ranil, imam vso pravico, da ubranim nedotakljivost svojega telesa. Celo tako, da potem ko ga jasno opozorim, da naj s svojim dejanjem preneha, on pa ne samo, da nadaljuje ampak še stopnjuje grožnjo, da mu dejanje fizično preprečim z njegovim poškodovanjem ali celo ubojem. Temu se reče upravičena samoobramba.
Da ne boš takoj jokal in molil Boga, naj ti povem, da v Amerikiji enako obravnavajo napad s pištolo ali napad z avtomobilom. Oboje imenujejo "assault with a deadly weapon" in za oboje greš sedet za dolgo časa.

Sicer pa, ker vem da ti razmišljanje predstavlja velik problem, ti bom pomagal z vojaško analogijo:

1. STOJ, DRUGAČE BOM STRELJAL! = Božanje zavor ali " Umakni se, drugače bom še bolj zavrl! "

2. STOJ, STRELJAM ! = Pritisk na zavoro ali " Zaviraj, drugače se boš zaletel! "

Majstr... dej da se ne bom poscal od smeha.

SimplyMiha je izjavil:

Za nenadno zaviranje je lahko ogromno razlogov. Za vožnjo na riti pri večjih hitrostih pa ni absolutno NOBENEGA razloga.

Um je, če me izsiliš. Neizbežno.

Begabt

Zgodovina sprememb…

Meni včasih proti oknu leti velik kamen.. Prav vidim ga in včasih instinktno malo zavrem ali pa tapknem zavoro. Bodo to videli na vaših kamerah?

.. Po AC imam krepko preko 100k km.. Okno sem imel res pošteno napokano 3x do zdaj.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kingsix ()

krneki0001 ::

Unknown_001 je izjavil:

SimplyMiha je izjavil:

Nihče ne trdi da ne. Vendar je to zaviranje posledica in ne vzrok.
Asrock X99 Extreme 4 | Intel E5-2683V4 ES | 64GB DDR4 2400MHz ECC |
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster

krneki0001 je izjavil:

Unknown_001 je izjavil:

SimplyMiha je izjavil:

Nihče ne trdi da ne. Vendar je to zaviranje posledica in ne vzrok.

To ni niti malo pomembno ko diskutiramo kdo je idiot v tej situaciji.

Pizdarija = idiot 1 + idiot 2

Begabt

If(voznikVzadaj==idijot)
{
voznikSpredaj = idijot
}

To je to.

IL_DIAVOLO ::

SimplyMiha je izjavil:

Aja na prazni avtocesti?

Seveda. Zadnjič je npr na AC bil ponoči pujsek. Res.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kingsix ()

IL_DIAVOLO je izjavil:

SimplyMiha je izjavil:

Aja na prazni avtocesti?

Rata ti slabo, srčni napad, ob cesti vidiš srno, ki se pripravlja na prečkanje, mulci na nadvozu mečejo kamenje dol... Prazna avtocesta ali ne, kadarkoli se lahko zgodi kaj nepredvidljivega.

Zato je varnostna razdalja obvezna, ne zgolj priporočilo.

Zgodovina sprememb…

shadeX ::

EnStot je izjavil:

Sestradani, spet bluziš svojo motono pesem, ne da bi se zavedal realnosti in predvsem cestnih pravil. Honda spredaj se izsiljevalcu nima kaj umikat, saj nadaljuje svojo vožnjo s prehitevanjem počasnejših vozil in to v koloni, kjer vsaj 5 vozil pred njo vozi s konstantno hitrostjo, ki določa vožnjo v koloni. Zaritnež s kamero pa sili naprej, čeprav nima nobenih realnih pogojev, še manj pa zakonskih, saj mora prav on, če hoče naprej, vozilu pred seboj omogočiti varni umik na desni pas. Z vožnjo za ritjo to ne samo, da ni mogoče, ampak je življensko nevarno.

Ti pacient pa ga kar naprej opravičuješ, češ da je ga oni spredaj ogroža, ker mu vozi tik pred smrčekom in se mu revežu ne umakne. Tvoja logika je otročja,

Honda spredaj se izsiljevalcu nima kaj umikat, saj nadaljuje svojo vožnjo s prehitevanjem počasnejših vozil in to v koloni,

Po tvoji logiki pa ima avto spredaj pravico nenadno zavirat in povzročit nesrečo, ki bi se lahko končala veliko huje s trkom več vozil, nastradali pa bi nedolžni zaradi dveh kretenov.

P.S Očitno je, da je avto, ki je povzročil nesrečo, vozil konstantno po levem pasu in niti z veliko hitrostjo. Avti, ki se vključujejo na avtocesto niso veliko počasnejši kot oba avta na levem pasu. Očitno je avto, ki je bil udeležen v nesreči, to motilo in tipu vozil za ritjo (mogoče mu tudi blendal, trobil - tega ne vemo). Avto spredaj je razpizdil , pohodil zavoro ter povzročil nesrečo, potem se pa lepo umakne nazaj na desni pas. Kot da mu je bilo prej tako težko, da bi ga avto zadaj lahko normalno prehitel.

Skratka, dva idiota na kupu, je pa zanimivo koliko podpornikov tukaj imata oba.

kingsix je izjavil:

If(voznikVzadaj==idijot)
{
voznikSpredaj = idijot
}

To je to.

Nene...

Idiot = 1
Normal = 0

Voznik1 = ?
Voznik2 = ?

kombinacija = Voznik1 * Voznik2

If kombinacija == 1
Print: pizdarija

Else
Print: faith in humanity restored

Begabt

Zgodovina sprememb…

Unknown_001 je izjavil:

To ni niti malo pomembno ko diskutiramo kdo je idiot v tej situaciji.

Seveda je pomembno kaj je vzrok in kaj posledica. Bremzanje je posledica in ne vzrok.

Unknown_001 je izjavil:

Pizdarija = idiot 1 + idiot 2

Za bedarijo na cesti sta skoraj vedno potrebna 2 idiota, al pa en sam zelo velik idiot.

kingsix je izjavil:

If(voznikVzadaj==idijot)
{
voznikSpredaj = idijot
}

To je to.

Karneki. Če bi bilo to res, bi bilo veliko več nesreč. Načeloma je tisti spredaj pametnejši in tistega zadaj spusti ali pa nadaljuje z vožnjo kot je do tedaj, brez da bi ga idiot zadaj živciral. Če se pa najdeta dva taka na kupu, so posledice večinoma slabe.

kingsix je izjavil:

Meni včasih proti oknu leti velik kamen.. Prav vidim ga in včasih instinktno malo zavrem ali pa tapknem zavoro. Bodo to videli na vaših kamerah?

.. Po AC imam krepko preko 100k km.. Okno sem imel res pošteno napokano 3x do zdaj.

No vidiš, tudi meni se to dogaja. Prav tako pa mi pred avto velikrat skačejo veverice, zajčki, kune in srnice. in ker sem velik ljubitelj živali v takem primeru vedno zavrem, da ohranim življenje uboge živalce. Ritopiki, upoštevajte da pred vami vedno vozim jaz!

shadeX je izjavil:

kingsix je izjavil:

If(voznikVzadaj==idijot)
voznikSpredaj = idijot
To je to.

Karneki. Če bi bilo to res, bi bilo veliko več nesreč. Načeloma je tisti spredaj pametnejši in tistega zadaj spusti ali pa nadaljuje z vožnjo kot je do tedaj, brez da bi ga idiot zadaj živciral. Če se pa najdeta dva taka na kupu, so posledice večinoma slabe.

Torej, ko ti lopov nasloni pištolo na sence, ti mirno nadaljuješ s svojim sprehodom po parku in se delaš, da se nič ne dogaja ??

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: EnStot ()

nerro32 ::

EnStot je izjavil:

kingsix je izjavil:

No vidiš, tudi meni se to dogaja. Prav tako pa mi pred avto velikrat skačejo veverice, zajčki, kune in srnice. in ker sem velik ljubitelj živali v takem primeru vedno zavrem, da ohranim življenje uboge živalce. Ritopiki, upoštevajte da pred vami vedno vozim jaz!

shadeX je izjavil:

kingsix je izjavil:

If(voznikVzadaj==idijot)
voznikSpredaj = idijot
To je to.

Torej, ko ti lopov nasloni pištolo na sence, ti mirno nadaljuješ s svojim sprehodom po parku in se delaš, da se nič ne dogaja ??

Pa kakšno pištolo no... Ja, ritopik je bedak, ampak te nima namena izrinit s ceste oz. povzročit prometne. Kljub temu krši cpp. Ti, ki bi pred njim zaviral, si pa še večji bedak od ritopika, ker imaš prometno nesrečo namen povzročiti in ti bo to hitro tudi uspelo.

Kakšno povezavo ima lopov, ki z določenim namenom oz. zahtevo naslanja pištolo meni na sence z idiotom, ki mi vozi za ritjo, povečini samo zato ker nima jajc, da bi me prehitel, jaz pa sem za njega prepočasen? Če se fizično ne umaknem in ga ne spustim naprej ter vozim z nespremenjeno hitrostjo, imam tako najboljše možnosti, da ne povzročim nesreče. Karkoli drugega začnem delat, povečujem možnost nastanka za nesrečo.

- Povečam hitrost (jo bo tudi on)
- Zaviram kot tisti na videu (je možnost da se mi zabije v rit)

Lahko pa me razsvetliš in poveš še kakšen scenarij, ki se ti zdi da bi bil boljši od tega da naprej nadaljujem in se delam kot da ga ni (poleg tega da se fizično umaknem in spustim naprej), pa ga bomo predebatiral.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: shadeX ()

Unknown_001 je izjavil:

kingsix je izjavil:

If(voznikVzadaj==idijot)
{
voznikSpredaj = idijot
}

To je to.

Nene...

Idiot = 1
Normal = 0

Voznik1 = ?
Voznik2 = ?

kombinacija = Voznik1 * Voznik2

If kombinacija == 1
Print: pizdarija

Else
Print: faith in humanity restored

Dovolj je samo eden, da povzroči pizdarijo. Torej... Voznik1 | Voznik2.

shadeX je izjavil:

Kakšno povezavo ima lopov, ki z določenim namenom oz. zahtevo naslanja pištolo meni na sence z idiotom, ki mi vozi za ritjo, povečini samo zato ker nima jajc, da bi me prehitel, jaz pa sem za njega prepočasen? Če se fizično ne umaknem in ga ne spustim naprej ter vozim z nespremenjeno hitrostjo, imam tako najboljše možnosti, da ne povzročim nesreče. Karkoli drugega začnem delat, povečujem možnost nastanka za nesrečo.

- Povečam hitrost (jo bo tudi on)
- Zaviram kot tisti na videu (je možnost da se mi zabije v rit)

Lahko pa me razsvetliš in poveš še kakšen scenarij, ki se ti zdi da bi bil boljši od tega da naprej nadaljujem in se delam kot da ga ni (poleg tega da se fizično umaknem in spustim naprej), pa ga bomo predebatiral.

Postaviš se za kamion in voziš 90km/h po desnem pasu od začetka do cilja. :))
««
53 / 309
»»