» »

"Talenti" na slovenskih cestah

"Talenti" na slovenskih cestah

Temo vidijo: vsi
««
52 / 309
»»

EnStot ::

Veste kakšna je razlika med mačkom in Lakotnikom29 ?

Maček spregleda po 3-eh tednih, Lakotnik nikoli.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: amacar ()

St235 ::

Res je, nikoli se ne bom strinjal s tem, da imate sociopati pravico ogrozat ostale ljudi zaradi lastne manjvrednosti, pa naj si izmislite se tako butaste razloge.

SimplyMiha ::

St235 je izjavil:

Nope, temu se rece racionalizacija sociopatskih izpadov zaradi erektilne disfunkcionalnosti.

Lej, če boš mahal z nabito poštolo v moj obraz, te bom brez pomišljanja zbil na tla. Tu ne gre za primerjanje penisov, tu gre za dejansko ogrožanje življenja, kar pa ti nikakor noče posvetit.

Zakaj se tako agresivno odzivam na ritopike? Ker je eden mojo dobro prijateljico naredil v invalidko. Whiplash ni šala.

facepalm je izjavil:

Na tem drugem videu sta se nasla prava talenta.
Prvemu ni bilo dovolj, da je ritopika zgolj prestrasil in je moral zaviranje ponovit. Drugemu pa se ni posvetilo s kaksnim idiotom ima opravka in je se naprej silil v rit.

Neverjetno kako je tvoj dar opažanja zakrnel. Zaviranje je seveda moral ponoviti, saj prvotno niti slučajno ni izučilo (prestrašilo) ritopika, ki je ponovno in še bolj agresivno ogrozil nedolžnega spredaj vozečega. Svoj idiotizem je tako pošteno plačal, kot se za pravično kazen tudi spodobi. Nikoli več ne bo ritopikal v življenju, ker ga bo preveč strah posledic, ki jih je že doživel.

SimplyMiha je izjavil:

St235 je izjavil:

Nope, temu se rece racionalizacija sociopatskih izpadov zaradi erektilne disfunkcionalnosti.

Lej, če boš mahal z nabito poštolo v moj obraz, te bom brez pomišljanja zbil na tla. Tu ne gre za primerjanje penisov, tu gre za dejansko ogrožanje življenja, kar pa ti nikakor noče posvetit.

Zakaj se tako agresivno odzivam na ritopike? Ker je eden mojo dobro prijateljico naredil v invalidko. Whiplash ni šala.

No shit sherlock in kaj se bo po tvoje zgodilo ce bos pohodil bremzo brez razloga z bedakom za sabo? Zgodilo se bo tocno to kar bi rad preprecil - zabil se ti bo rit.

Po tvoje je resitev pred nekom ki ti grozi s pistolo to, da se ustrelis v glavo.

Unknown_001 ::

St235 je izjavil:

Po tvoje je resitev pred nekom ki ti grozi s pistolo to, da mu pritisneš petelina.

fixd 4 U. GG
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

EnStot je izjavil:

facepalm je izjavil:

Prvemu ni bilo dovolj, da je ritopika zgolj prestrasil in je moral zaviranje ponovit. Drugemu pa se ni posvetilo s kaksnim idiotom ima opravka in je se naprej silil v rit.

Neverjetno kako je tvoj dar opažanja zakrnel. Zaviranje je seveda moral ponoviti, saj prvotno niti slučajno ni izučilo (prestrašilo) ritopika, ki je ponovno in še bolj agresivno ogrozil nedolžnega spredaj vozečega. Svoj idiotizem je tako pošteno plačal, kot se za pravično kazen tudi spodobi. Nikoli več ne bo ritopikal v življenju, ker ga bo preveč strah posledic, ki jih je že doživel.

Lahko pa bi imel za sabo kretena tvojega kova in bi oba koncala v ograji in na bliznjem pokopaliscu.

St235 je izjavil:

EnStot je izjavil:

Kaj mečeš v isti koš žrtev in storilca? Ti sosledje vzroka in posledice ni jasno? Ritopik se obnaša agresivno napadalno, proti takšnim pa je pravo zdravilo agresivna obramba.

Kje vidiš kaksni zrtev? Tisto sekundo ko sunkovito zaviras samo zato da ogrozas vozilo za sabo si povsem enak mehkokurcni kreten.

Tisto sekundo, ko sunkovito ne zaviram, pač pa pobožam zavorni pedal, da resno opozorim kretena za sabo, da naj takoj preneha z ogrožanjem, saj lahko pride do naleta, ker bom zaradi situacije na cesti zares moral sunkovito zavreti.

Ti pa se pojdi zdravit, ker ti sploh niso jasni ne vzroki ne potencialne posledice, ne pravice udeležencev v prometu. In naslednjič ko boš ritopikal pomisli, da sem mogoče ravno jaz pred tabo!

St235 je izjavil:

...

Lahko pa bi imel za sabo kretena tvojega kova in bi oba koncala v ograji in na bliznjem pokopaliscu.

Bedak tvojega tlačnega litja seveda ne dojame, da jaz kaj takšnega niti slučajno ne počnem. Za razliko od tebe nimam odzadnjih erotičnih potreb in nikoli, ampak nikoli ne ritopikam. Kapiš in zakaj ne?!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: EnStot ()

IL_DIAVOLO ::

Aja, ti imas dejansko pravico namerno zavirat? In ti bos govoril o posledicah?

Get a grip.

EnStot je izjavil:

St235 je izjavil:

EnStot je izjavil:

Kaj mečeš v isti koš žrtev in storilca? Ti sosledje vzroka in posledice ni jasno? Ritopik se obnaša agresivno napadalno, proti takšnim pa je pravo zdravilo agresivna obramba.

Kje vidiš kaksni zrtev? Tisto sekundo ko sunkovito zaviras samo zato da ogrozas vozilo za sabo si povsem enak mehkokurcni kreten.

Tisto sekundo, ko sunkovito ne zaviram, pač pa pobožam zavorni pedal, da resno opozorim kretena za sabo, da naj takoj preneha z ogrožanjem, saj lahko pride do naleta, ker bom zaradi situacije na cesti zares moral sunkovito zavreti.

Ti pa se pojdi zdravit, ker ti sploh niso jasni ne vzroki ne potencialne posledice, ne pravice udeležencev v prometu. In naslednjič ko boš ritopikal pomisli, da sem mogoče ravno jaz pred tabo!

Nimaš kaj božat pedala za bremzo. Potegni naprej če lahko in se umakni. V nasprotem primeru drži varnostno razdaljo za tistim, ki vozi pred tabo. Plain simple. Ne rabiš potencirati situacije. Za pizdarijo sta potrebna 2 idiota. V enačbi manjkaš samo še ti s svojo veleumno nepremišljeno reakcijo.

Begabt

Zgodovina sprememb…

Kaj vam ni jasno? Tailgating je OGROŽANJE. Kako veste, da avto pred vami ne bo zavrl zaradi nepredvidene okoliščine, kot npr. ko na cesto skoči srna?

SPOKAJTE. NA. VARNO. RAZDALJO. IN. POČAKAJTE. DA. SE. AVTO. UMAKNE.

Dovolj jasno?

Aja, namerno zaviranje pa je kaj? Opozorilo na nevarnost?

facepalm ::

EnStot je izjavil:

facepalm je izjavil:

Zaviranje ni zgolj ponovil ampak ga je konkretno "ojacal". S kaksnim namenom nam je verjetno jasno.

IL_DIAVOLO je izjavil:

Get a grip.

Pričaj slovenštino, da te kapra ceo svet!

Kaj imaš ti dejansko predpravico, da ritopikaš?

facepalm je izjavil:

EnStot je izjavil:

facepalm je izjavil:

Zaviranje ni zgolj ponovil ampak ga je konkretno "ojacal". S kaksnim namenom nam je verjetno jasno.

Kasko

Begabt

EnStot je izjavil:

IL_DIAVOLO je izjavil:

Get a grip.

Pričaj slovenštino, da te kapra ceo svet!

Tako kot jaz nimam pravice ritopikat, nimas ti dolznosti da delas red na cesti.

Vsekakor si je zelel nesrece in je bil za to pripravljen stavit svoje zivljenje.

IL_DIAVOLO je izjavil:

Upravičena obramba svojega premoženja in življenja!

IL_DIAVOLO je izjavil:

T.I. "Braking Test" je nevaren in nesprejemljiv, vendar ga ne bi bilo če bi vsi spoštovali varnostno razdaljo. Tailgating je tu izvirni greh.

IL_DIAVOLO je izjavil:

EnStot je izjavil:

IL_DIAVOLO je izjavil:

Get a grip.

Pričaj slovenštino, da te kapIra ceo svet!

PRAVICO IN DOLŽNOST!!

Kaj bi ti zdaj rad?

Begabt

Jaz vem, kaj bi rad: da končno začnete voziti po predpisih!

SimplyMiha je izjavil:

IL_DIAVOLO je izjavil:

T.I. "Braking Test" je nevaren in nesprejemljiv, vendar ga ne bi bilo če bi vsi spoštovali varnostno razdaljo. Tailgating je tu izvirni greh.

Tako kot bi bilo sekanje ovinkov (voznja cez locilno crto) nasproti vozecega izvirni greh, ti bi pa talentu dal "kontra" s tem, da bi zapeljal do skrajnega levega roba tvojega pasu.

Izgubil je bitko, pa se ven vlece s slovenscino.

Kaj?

Ne ti, drugi zivcnez.

St235 je izjavil:

Res je, nikoli se ne bom strinjal s tem, da imate sociopati pravico ogrozat ostale ljudi zaradi lastne manjvrednosti, pa naj si izmislite se tako butaste razloge.

Kot je recimo RITOPIKANJE, kajne ?!

IL_DIAVOLO je izjavil:

Izgubil je bitko, pa se ven vlece s slovenscino.

A tip še ni slišal za rodilnik?

Begabt

Glede na njegovo razmisljanje je po mojem danes sploh prvic slisal za njega.

krneki0001 ::

Eni tukaj pač nočete dojeti, da je takšno bremzanje POSLEDICA. Vzrok je pa ritopik, ki se ti nabije par metrov za tabo. Če ritopikov nebi bilo, tudi takšnega bremzanja nebi bilo.

Tako da je ritopike treba spravit s cest. Če se jih spravi s cest, tudi ne bo pogojev za tiste, ki bi "probali delat red" z zaviranjem.
Asrock X99 Extreme 4 | Intel E5-2683V4 ES | 64GB DDR4 2400MHz ECC |
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster

Zgodovina sprememb…

Nope.

Vi ne razumete, da nimate pravice in. ne dolznosti delati reda na cesti.

krneki0001 je izjavil:

Eni tukaj pač nočete dojeti, da je takšno bremzanje POSLEDICA. Vzrok je pa ritopik, ki se ti nabije par metrov za tabo. Če ritopikov nebi bilo, tudi takšnega bremzanja nebi bilo.

Lahko nadaljujemo po verigi. Če bi komu v puberteti zrasel ku*ac tak kot se spodobi, ne bi prihajalo do reakcij s kontra teroriziranjem za kompenzacijo.

Begabt

IL_DIAVOLO je izjavil:

Nope.

Vi ne razumete, da nimate pravice in. ne dolznosti delati reda na cesti.

Sej nisem rekel, da jaz to delam. Razumem pa ljudi, ki to počnejo. In počnejo to kot posledico ogrožanja njihove varnosti.

Jaz imam za takega drugačno zadevo - špricanje čistila na šipo. Imam serijsko 5 litro tanka za čistilo za stekla. Lahko dolgo časa špricam po tistem zadaj.

Unknown_001 je izjavil:

krneki0001 je izjavil:

Lahko nadaljujemo po verigi. Če bi komu v puberteti zrasel ku*ac tak kot se spodobi, ne bi prihajalo do reakcij s kontra teroriziranjem za kompenzacijo.

Kot sem že napisal. Ta posledica je odgovor na ritopike. Ni pravilna, ampak ljudje bodo to počeli, ker se počutijo ogrožene, če jim nekdo takoj za ritjo vozi pri visoki hitrosti.

Zgodovina sprememb…

krneki0001 je izjavil:

Kot sem že napisal. Ta posledica je odgovor na ritopike. Ni pravilna, ampak ljudje bodo to počeli, ker se počutijo ogrožene, če jim nekdo takoj za ritjo vozi pri visoki hitrosti.

Tudi ritopiki se pogosto pojavijo tam, kjer se "žrtev" noče umakniti...

Who will we blame now?

Dejstvi je da sta oba idiota prispevala k nastanku konfliktne situacije.

Begabt

Seveda brez žrtve ni tatu.

SimplyMiha je izjavil:

Seveda brez žrtve ni tatu.

Nevmesna primerjava.

Begabt

Unknown_001 je izjavil:

krneki0001 je izjavil:

Tudi ritopiki se pogosto pojavijo tam, kjer se "žrtev" noče umakniti...

Who will we blame now?

Dejstvi je da sta oba idiota prispevala k nastanku konfliktne situacije.

Dejstva so:
1.) problematična vožnja na prehitevalnem pasu, ker se ljudje ne umikajo nazaj na vozni pas.
2.) problematični ritopiki, ki se limajo na rit.

Na srečo vsaj teh, ki sprobavajo zavore ni toliko kot ritopikov, drugače bi imeli veliko več nesreč.

s1m0n ::

1.) problematična vožnja na prehitevalnem pasu, ker se ljudje ne umikajo nazaj na vozni pas.
Tole je problematično samo za tiste, ki spadajo pod točko 2...

s1m0n je izjavil:

Ne ni, problematično je za vse, ki bi radi normalno vozili. Zaradi teh drekačev nastanejo kolone na prehitevalnem, zaradi katerih ne morejo ostali, ki vozijo pravilno prehiteti kamiona, razen če izsilijo prednost in se rinejo v kolono. Posledica je zaustavljanje kompozicije, krajšanje varnostne razdalje in zabasan prehitevalni pas ki z dovolj bedaki na kupu postane počasnejši od voznega. Strojevodja na čelu pa se praska po glavi in si misli kako so ostali prifuknjeni.

Begabt

normalno vozili

Zakaj imam občutek, da taka vožnja ni ravno znotraj omejitev?

SimplyMiha je izjavil:

normalno vozili

Ker ne misliš na tiste ki so se zaradi kolone na prehitevalnem pasu prisiljeni voziti za tovornjaki. Ker predominantno vidite le svojo pravico izigravanja tumorja na prehitevalnem pasu. Kuri vas bolac za druge.

Begabt

Aha. Boli te, ker ne moreš voziti 150.

SimplyMiha je izjavil:

Ne, boli me glava ker zarad "tumorjev" prihaja do takih nepotrebnih zamaškov zaradi katerih moram vozit 90 na uro za tovornjakom. Namesto da bi promet šel mimo in sprostil plac za prehitevat vi nonšalantno po prehitevalnem, kot da ste sami na cesti.

Pač sprijaznite se, da niste ravno biserni vozniki. Ste pač balkanerji, tu vam nimam kaj pomagat.

Begabt

Zgodovina sprememb…

EnStot je izjavil:

IL_DIAVOLO je izjavil:

EnStot je izjavil:

IL_DIAVOLO je izjavil:

Get a grip.

Pričaj slovenštino, da te kapIra ceo svet!

PRAVICO IN DOLŽNOST!!

Ne, nimas ne pravice, se manj pa dolznosti da si domisljas da bos delal red. Imas pa dolznost, da ne ogroža ostalih v prometu. In samo zblojen sociopat bo sanjal o tem da s je bolj varno zavirat pred norcem z premajhno varnoatno razdaljo, kot da bi se umaknil.

Zgornja primera jasno pokazeta, da sta se imela oba moznoat umaknit in s tem povsem nevtralizirat nevarnost ampak sta se raje odlocila, da bosta (tako kot nekateri kekci tukaj) namenoma ogrozila sebe, vozbika zabseboj in vse ostale udelezence v prometu.

Unknown_001 je izjavil:

SimplyMiha je izjavil:

Ne, boli me glava ker zarad "tumorjev" prihaja do takih nepotrebnih zamaškov zaradi katerih moram vozit 90 na uro za tovornjakom. Namesto da bi promet šel mimo in sprostil plac za prehitevat vi nonšalantno po prehitevalnem, kot da ste sami na cesti.

Pač sprijaznite se, da niste ravno biserni vozniki. Ste pač balkanerji, tu vam nimam kaj pomagat.

Do prometnih zamaškov prihaja zaradi vas neodgovornih voznikov, ki se na cesti obnašate kot njeni gospodarji. Delate prekrške, prehitevate desno itd., zaradi česar nastaja vse večji zamašek, ker so drugi prisiljeni zavirati - zaradi vas nepotrpežljivcev. Potem pa še prometno povzročite - kakopak verižno trčenje vsaj treh avtomobilov, kot je navada, ker nimate nobene varnostne razdalje - in povzročite daljši zastoj, v službo/šolo pa bomo zaradi vas seveda zamudili vsi.

Ker nimate niti kapljice potrpljenja.

Na primer prejšnji mesec, vozim na šiht, vključujete se z desne pa jaz in drugi za mano zavijemo na levo, da vam naredimo prostor - ampak vi cestni geniji greste takoj na levega, tako da moramo vsi zavirat. Ker nočete na voznem pasu ostati dokler ne razvijete enake hitrosti kot na levem.

Zgodovina sprememb…

Sestradani, spet bluziš svojo motono pesem, ne da bi se zavedal realnosti in predvsem cestnih pravil. Honda spredaj se izsiljevalcu nima kaj umikat, saj nadaljuje svojo vožnjo s prehitevanjem počasnejših vozil in to v koloni, kjer vsaj 5 vozil pred njo vozi s konstantno hitrostjo, ki določa vožnjo v koloni. Zaritnež s kamero pa sili naprej, čeprav nima nobenih realnih pogojev, še manj pa zakonskih, saj mora prav on, če hoče naprej, vozilu pred seboj omogočiti varni umik na desni pas. Z vožnjo za ritjo to ne samo, da ni mogoče, ampak je življensko nevarno.

Ti pacient pa ga kar naprej opravičuješ, češ da je ga oni spredaj ogroža, ker mu vozi tik pred smrčekom in se mu revežu ne umakne. Tvoja logika je otročja, kar je verjetno posledica travm, ki si jih doživel v vrtcu.

Unknown_001 je izjavil:

SimplyMiha je izjavil:

normalno vozili

Ker ne misliš na tiste ki so se zaradi kolone na prehitevalnem pasu prisiljeni voziti za tovornjaki. Ker predominantno vidite le svojo pravico izigravanja tumorja na prehitevalnem pasu. Kuri vas bolac za druge.

Veleizjava Raptorja F16: "Egoist je človek, ki ne misli name !"

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: EnStot ()

Right, umaknit se mu ni treba. Pravilno je da mocno zavre in povzroci prometno nesreco.

Daj mi pojasni kako bolan moras bit, da tako razmisljas?

Aja, pa na avtocesti lahko nadaljujes prehitevanje samo ce ne oviras vozil za sabo.

In ker si ocitno se samo pol pismen mi prosim citiraj kje sem trdil, da tisti spredaj kogarkoli ogroza? Do ogrozanja s strani spredaj vozecega pride ko je tisti spredaj tak kreten da brez razloga sunkovito zavira.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: St235 ()

Unknown_001 je izjavil:

s1m0n je izjavil:

Ne ni, problematično je za vse, ki bi radi normalno vozili. Zaradi teh drekačev nastanejo kolone na prehitevalnem, zaradi katerih ne morejo ostali, ki vozijo pravilno prehiteti kamiona, razen če izsilijo prednost in se rinejo v kolono. Posledica je zaustavljanje kompozicije, krajšanje varnostne razdalje in zabasan prehitevalni pas ki z dovolj bedaki na kupu postane počasnejši od voznega. Strojevodja na čelu pa se praska po glavi in si misli kako so ostali prifuknjeni.

Božček. Če ti vožnja predstavlja takšen psihični problem, potem raje ostani doma in prodaj avto ali pa reci ženi naj te pelje najprej k psihologu, nato pa še k psihiatru!

Ti bos ljudi posiljal k paihijatru, med tem ko razlagas da je pravilno da nekoga zaradi krsenja prometnih predpisov poskusis ubit?

SimplyMiha je izjavil:

Unknown_001 je izjavil:

SimplyMiha je izjavil:

Do prometnih zamaškov prihaja zaradi vas neodgovornih voznikov, ki se na cesti obnašate kot njeni gospodarji. Delate prekrške, prehitevate desno itd., zaradi česar nastaja vse večji zamašek, ker so drugi prisiljeni zavirati - zaradi vas nepotrpežljivcev. Potem pa še prometno povzročite - kakopak verižno trčenje vsaj treh avtomobilov, kot je navada, ker nimate nobene varnostne razdalje - in povzročite daljši zastoj, v službo/šolo pa bomo zaradi vas seveda zamudili vsi.

Ker nimate niti kapljice potrpljenja.

Na primer prejšnji mesec, vozim na šiht, vključujete se z desne pa jaz in drugi za mano zavijemo na levo, da vam naredimo prostor - ampak vi cestni geniji greste takoj na levega, tako da moramo vsi zavirat. Ker nočete na voznem pasu ostati dokler ne razvijete enake hitrosti kot na levem.

Bralna pismenost tebi dela preglavice, mar ne?

Begabt
««
52 / 309
»»