Forum » Na cesti » "Talenti" na slovenskih cestah
"Talenti" na slovenskih cestah
Temo vidijo: vsi
val46 ::
Ok, pol je kake tri leta nazaj, ko sem zadnjič pihal, davni časi. Ali pa so me pač ustavili policaji, katerim ni bilo težko napisat en papir. Je pa res, da mi ga sami od sebe niso ponudili in sem jim sam rekel, ali ne dobim kakega potrdila? Me je res malo čudno pogledal, ampak mi ga je napisal in tudi dal. Škoda da take stvari mečem v kanto za smeti, oziroma na ogenj, drugače bi ga lahko tudi pokazal tu gor.
delavec44 ::
No vidiš. Če ne bi težil, ne bi dobil nič. Meni je na zadnje samo tisti ustnik vsiljeval. Sem mu rekel naj ga on vrže stran, pa je začel komplicirati.
GupeM ::
fikus_ ::
Nekaj let nazaj, ko sem pihal, mi je policist dal samo ustnik za "trofejo", nobenega papirja.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
ZveeZ ::
c23po ::
Ker sem jaz zakuril... in se naveličal "izkušenj od prijatla"... v zakonu piše, da policaj mora napisati zapisnik, če ugotovi prisotnost alkohola. Torej, če je test negativen najbolj verjetno upošteva zakon in ne napiše nič.
Računalniki nimajo spominov.
val46 ::
Aha, mogoče je to to ja. Ker vedno sem pihal 0.0, sam sem vseeno tudi zapisnik dobil. No, razen takrat, kaka 3 leta nazaj, pa se mi je čudno zdelo in sem ga vprašal. Mi ga je napisal, ampak je tako čudno gledal, kot da sem ga vprašal po številki noge in dolžini njegovega ... Sam rekel mi pa ni nič, da ne dajajo več. No, hvala za ta info, bom naslednjič vedel, pa ne bom "tečen".
WizzardOfOZ ::
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
OK,
- Freebets je zelo verodostojen naslov za izvajanje IQ testov.
- 2000 anketirancev je reprezentančna populacija za izvajanje utemeljenih sklepov.
- MoškemSvetu.com pa lahko verjamemo na besedo, ni jim treba navesti virov.
- IQ nima nobene zveze s pravico biti talent na slovenskih cestah.
Amen.
- 2000 anketirancev je reprezentančna populacija za izvajanje utemeljenih sklepov.
Amen.
IgorCardanof ::
Članek kot članek, ampak se mi zdi, da bi tudi realna raziskava pokazala nekaj podobnega, zelo verjetno. BMW bolj na dnu, Volvo pri vrhu.
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
Utk ::
OK,
Amen.
Kater bmw praviš da imaš?
Ne vem. Trdim samo, da je post neverodostojen.
Torej: sem se zmotil ali samo smetiva po temi?
Jaz ne bom več.
Torej: sem se zmotil ali samo smetiva po temi?
Jaz ne bom več.