Forum » Programska oprema » Office 2010, windows 10
Office 2010, windows 10
Mahagonij ::
Zivjo,
Email streznik imamo pri office365, na racunalniku je namescen win 10 32bit ter office 2010 professional. Ko se zelim vpisat v Outlooku v email mi konstantno odpira okno za povernice, kod da ni pravo geslo. V cem bi lahko bila tezava?
Email streznik imamo pri office365, na racunalniku je namescen win 10 32bit ter office 2010 professional. Ko se zelim vpisat v Outlooku v email mi konstantno odpira okno za povernice, kod da ni pravo geslo. V cem bi lahko bila tezava?
jurre ::
manjka ti en update za avtentikacijo, naloži office 365 desktop setup, ki ti bo preveril in namestil manjkajočo stvar.
Mahagonij ::
tnx tole sm tut sam našel a link za DL ne deluje "We're sorry, this download is no longer available."
sem pa rešil težavo tako, da sem v nadzorni plošči pod mail, dodal profil z podatki za email in odkljukal, da se outlook povezuje preko tega profila.
sem pa rešil težavo tako, da sem v nadzorni plošči pod mail, dodal profil z podatki za email in odkljukal, da se outlook povezuje preko tega profila.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pretvorba Thunderbird v OutlookOddelek: Pomoč in nasveti | 2041 (1279) | markhenry |
» | Microsoft si je brž premislil glede oglasov v poštnem odjemalcuOddelek: Novice / Pisarniški paketi | 8105 (5025) | zmaugy |
» | Outlook 365 stalno sprašuje za IMAP gesloOddelek: Omrežja in internet | 7639 (6344) | tony1 |
» | "Internetna pošta" - uporabniško ime in gesloOddelek: Omrežja in internet | 4332 (3617) | jukoz |
» | Microsoft z Office 365 zasluži več kot z Office (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Rezultati | 28860 (25492) | GupeM |