Forum » Pomoč in nasveti » Facebook You Can't Log In Right Now
Facebook You Can't Log In Right Now
WallSreet ::
Naj mi nekdo razloži kaj storiti. Pač včeraj so mi javili, da mi je nekdo morda vdrl v facebook (ni mi noben vdrl). Da preverijo, če sem to res jaz, sem moral poslati sliko (poslal sem prvo sliko, ki sem jo zagledal v google iskalniku, se pravi nisem poslal svoje slike). Potem so mi odgovorili, da bodo sliko preverili.
We'll get in touch with you after we've reviewed your photo. You'll now be logged out of Facebook as a security precaution.
In še vedno nič. Naj povem, da to ni bil moj originalni profil ampak sem ga imel za druge reči. Mislim, da je problem v tem, da sem se včeraj igral z aplikacijo HOLA, kjer sem imel prej nastavlje ameriški VPN, da sem lahko spremljal razne športne streame, ki ponavadi niso dostopni pri nas. No včeraj sem potem spremenil VPN še 2x in sicer iz ameriškega v britanskega in potem nazaj na slovenskega in so mi potem tudi v mailu javili, da se je nekdo poskušal prijaviti v moj mail iz Velike Britanije. Skratka mislim, da je problem predvsem v aplikaciji HOLA.
Skratka zanima me kaj storiti? Ima facebook kakšen mail naslov, da jim pišem? Skratka, če je imel kdo podoben problem kako ste ga rešili.
hvala in lp
We'll get in touch with you after we've reviewed your photo. You'll now be logged out of Facebook as a security precaution.
In še vedno nič. Naj povem, da to ni bil moj originalni profil ampak sem ga imel za druge reči. Mislim, da je problem v tem, da sem se včeraj igral z aplikacijo HOLA, kjer sem imel prej nastavlje ameriški VPN, da sem lahko spremljal razne športne streame, ki ponavadi niso dostopni pri nas. No včeraj sem potem spremenil VPN še 2x in sicer iz ameriškega v britanskega in potem nazaj na slovenskega in so mi potem tudi v mailu javili, da se je nekdo poskušal prijaviti v moj mail iz Velike Britanije. Skratka mislim, da je problem predvsem v aplikaciji HOLA.
Skratka zanima me kaj storiti? Ima facebook kakšen mail naslov, da jim pišem? Skratka, če je imel kdo podoben problem kako ste ga rešili.
hvala in lp
Machete ::
Saj si naredil kar so te prosili (razen da si jim dal lažno sliko, kar je edina stvar, ki so jo terjali od tebe).
Čičaj in čakaj, no need to bump 1h old thread..
Čičaj in čakaj, no need to bump 1h old thread..
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
shintaro ::
facebook nima nbenega kontakta za jim pisat. (bedaki)
Nimaš druge kot čakat.
Glede HOLA, ne bi smelo bi problema dokler ne misliš dostopat do bančnih zadev in paypala.. ostalo nima kaj bit. Sm sam bil 1 mesec na US proxyju, dobival US oglase, pa ni blo nbenga problema.
Nimaš druge kot čakat.
Glede HOLA, ne bi smelo bi problema dokler ne misliš dostopat do bančnih zadev in paypala.. ostalo nima kaj bit. Sm sam bil 1 mesec na US proxyju, dobival US oglase, pa ni blo nbenga problema.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izkušnje s trgovino computer universe (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Kaj kupiti | 189350 (4544) | Ebu Bekr |
» | Kripto virus kako reševati če sploh, umrem sicer ne če ne restavriram (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 67402 (44258) | SeMiNeSanja |
» | Ogled videa ni mogoč zunaj SlovenijeOddelek: Omrežja in internet | 3842 (3212) | konspirator |
» | Fifa 16 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 17382 (9636) | Beskomedo |
» | GmailOddelek: Pomoč in nasveti | 6214 (4425) | tattoo |