Forum » Programska oprema » Panda antivirus ne deluje več
Panda antivirus ne deluje več
Branimir ::
Pozdravljeni!
Včeraj sem posodobil vse računalnike na Fall Creators Update in pri enem sem opazil, da kupljen Panda antivirus ne deluje več. Ne vem, koliko časa ne deluje več, mogoče sem to opazil šele včeraj. Ob zagonu Windowsa se ne zažene in ko poskušam antivirus zagnati ročno iz iskalnika ali iz file explorerja se ne zgodi nič. Sem ga probal deinštalirati in napiše, da je pri odstranjevanju prišlo do napake in da je program že odstranjen in me vpraša, če želim Panda antivirus odstraniti iz seznama aplikacij. Drugače pa je dejansko inštaliran v mapi Program Files\Panda Antivirus. Je mogoče kaj narobe z registrom? Mogoče kdo ve, kako rešiti to težavo?
Pa še eno vprašanje, zakaj ima po posodobitvi večina bližnjic na namizju zraven dodano (1) na istem računalniku?
Hvala!
Včeraj sem posodobil vse računalnike na Fall Creators Update in pri enem sem opazil, da kupljen Panda antivirus ne deluje več. Ne vem, koliko časa ne deluje več, mogoče sem to opazil šele včeraj. Ob zagonu Windowsa se ne zažene in ko poskušam antivirus zagnati ročno iz iskalnika ali iz file explorerja se ne zgodi nič. Sem ga probal deinštalirati in napiše, da je pri odstranjevanju prišlo do napake in da je program že odstranjen in me vpraša, če želim Panda antivirus odstraniti iz seznama aplikacij. Drugače pa je dejansko inštaliran v mapi Program Files\Panda Antivirus. Je mogoče kaj narobe z registrom? Mogoče kdo ve, kako rešiti to težavo?
Pa še eno vprašanje, zakaj ima po posodobitvi večina bližnjic na namizju zraven dodano (1) na istem računalniku?
Hvala!
i7-10700 (16 thread @ 4.8GHz)
16GB RAM DDR4, 500GB NVMe SSD, 500GB SSD, 480GB SSD, 1TB HDD, 2TB HDD
Gigabyte RTX 2070 Super
16GB RAM DDR4, 500GB NVMe SSD, 500GB SSD, 480GB SSD, 1TB HDD, 2TB HDD
Gigabyte RTX 2070 Super
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Registri v Windows XPOddelek: Pomoč in nasveti | 989 (820) | detroit |
» | kateri antivirus naj izberem?? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9763 (8559) | fitipaldi |
» | Norton Antivirus se slabša, kakšna je alternativa... (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 9427 (7679) | fruti |
» | Antivirus (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 6006 (5031) | BigFoot |
» | Prvi protivirusni program v slovenščiniOddelek: Novice / Varnost | 3271 (3271) | Mikados12 |