Forum » Pomoč in nasveti » Ven metanje CD-ja
Ven metanje CD-ja
tnt ::
Imam Sony CDRW CRX175A1 (star leto in pol) in Windows 2000 in kar naenkrat mi je zacel ven metat CD-je. Cim noter vstavim katerikoli CD mi zagori lucka in po parih sekundah naredi isto, kot ce bi pritsinil tipko EJECT (in to se zgodi tudi ob resetu, se preden se windowsi nalozijo). Ce pa CD enoto zaprem brez vstavljenega CD-ja mi ostane zaprta.
Cesa takega se nisem zasledil!
Na sistemu je enota lepo vidna in tudi komentar je, da dela brez napak. Poskusil sem deinstaliart driverje pa ni nic pomagalo. Se kaksna ideja?
Za pomoc se lepo zahvaljujem!
Tomaz
Cesa takega se nisem zasledil!
Na sistemu je enota lepo vidna in tudi komentar je, da dela brez napak. Poskusil sem deinstaliart driverje pa ni nic pomagalo. Se kaksna ideja?
Za pomoc se lepo zahvaljujem!
Tomaz
sash ::
tak mimgrede, si poskusil isti CD tud kje drugot, morda je poškodovan, umazan, ...
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HP 4720s - Ne zazna novega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 3367 (2830) | N0t0ri0us |
» | Računalnik se ne zaženeOddelek: Pomoč in nasveti | 782 (703) | petkofak6527 |
» | PC se ne boota s CD enoteOddelek: Strojna oprema | 1443 (1309) | LordTado |
» | USB mass storage problemiOddelek: Strojna oprema | 2858 (2572) | energetik |
» | ISDN modem Siemens Gigaset 3070 problem pri povezovanju ... urgentnoOddelek: Omrežja in internet | 1498 (1384) | SkIDiver |