Forum » Pomoč in nasveti » sd card corrupted
sd card corrupted
Carmack ::
Živjo,
Ima kdo kakšne izkušnje z reševanjem podatkov iz nedelujočih sd kartic? Imam eno Kingstonovo (16gb), ki je bila v Android telefonu, nakar je brez nekih opozoril crknila. Do vsebine ne morem dostopati niti preko treh različnih telefonov, PCja, celo na fotoaparat sem poskusil z adapterjem, no-go.
Poskusil sem tudi z EaseUS Data Recovery, ki mi ponudi sistemsko (100 mb) in podatkovno particijo (14.5 gb) za obnovitev. Pri podatkih mi po petih urah ponudi za recovery dva .swf fajla, en v velikosti 1.5 gb, drugi 4.5 gb, ostalega nič.
Kakšna ideja, sem se mogoče narobe lotil?
hvala in lp,
Ima kdo kakšne izkušnje z reševanjem podatkov iz nedelujočih sd kartic? Imam eno Kingstonovo (16gb), ki je bila v Android telefonu, nakar je brez nekih opozoril crknila. Do vsebine ne morem dostopati niti preko treh različnih telefonov, PCja, celo na fotoaparat sem poskusil z adapterjem, no-go.
Poskusil sem tudi z EaseUS Data Recovery, ki mi ponudi sistemsko (100 mb) in podatkovno particijo (14.5 gb) za obnovitev. Pri podatkih mi po petih urah ponudi za recovery dva .swf fajla, en v velikosti 1.5 gb, drugi 4.5 gb, ostalega nič.
Kakšna ideja, sem se mogoče narobe lotil?
hvala in lp,
BRIJAM, ŠIŠAM, ZUBE VADIM...
Carmack ::
Super, hvala.
Mogoče sem pozabil dodati, Win7 mi kartice ne prikaže ob vstavitvi, mi jo pa zazna DiskTest.
lp,
Mogoče sem pozabil dodati, Win7 mi kartice ne prikaže ob vstavitvi, mi jo pa zazna DiskTest.
lp,
BRIJAM, ŠIŠAM, ZUBE VADIM...
polde66 ::
Poinštaliraj kakšen program za particije: MiniTool Partition Wizard npr, poglej kaj se dogaja na kartici, če je treba jo pač zbrišeš ali ustvariš ma možnosti je kar nekaj.>Potem pa boš itak videl če je kartica uporabna ali ne. Slike boš že potem dobil nazaj.
polde
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Huawei IDEOS X5 U8800Oddelek: Mobilne tehnologije | 3453 (2793) | errhec |
» | kloniranje compact flash karticeOddelek: Operacijski sistemi | 1932 (325) | mrsmoke |
» | deleteOddelek: Pomoč in nasveti | 1344 (1069) | luky |
» | Kako dobiti podatke na disku, ki ima zrušeno particijo?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1907 (1603) | Caligula |
» | Partition Magic Pro; težava z particijo tipa PqRPOddelek: Programska oprema | 1141 (976) | _vrag_ |