Forum » Pomoč in nasveti » Izbris uporabniškega računa
Izbris uporabniškega računa
borut10 ::
Pozdravljeni!
Po napaki sem izbrisal uporabniški račun in s tem datoteke, ki so bile na namizju. Je možno, da kako vrnem podatke, ki so bili na namizju?
Lp, Borut
Po napaki sem izbrisal uporabniški račun in s tem datoteke, ki so bile na namizju. Je možno, da kako vrnem podatke, ki so bili na namizju?
Lp, Borut
jero_no1 ::
Če si samo izbrisal upor. račun v nadzorni plošči, potem so vse datoteke še vedno na disku.
Najdeš jih v C:\uporabniki\"izbrisano upor. ime"\namizje - to je pot na disku od Win 7 OS dalje.
Najdeš jih v C:\uporabniki\"izbrisano upor. ime"\namizje - to je pot na disku od Win 7 OS dalje.
Če si samo izbrisal upor. račun v nadzorni plošči, potem so vse datoteke še vedno na disku.
Izbrisal sem tudi v registru. Saj mi je metalo napako, da se ne more vpisati v moj račun, tako sem malo prečekiral na youtubu in je bla ena od možnosti, da izbrišem register. Zdaj, ko sem to naredil, pa so normalno izginili podatki, ki sem jih imel na namizju.
harmony ::
Ce imas backup ja, drugace ne oziroma poskusi z recovery toolsi. Disk nic vec slatat. Koliko bos lahko dobil nazaj je odvisno kaj si po izbrisu na racunalniku pocel.
ToniT ::
Recovery tool moraš uporabiti na drugem računalniku in dati ta disk v njega kot drugi disk.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izsiljevalski Wildfire zlomljenOddelek: Novice / Kriptovalute | 6162 (4266) | SeMiNeSanja |
» | Kako zbrisati nezbrisane mape iz koš„a !?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 5637 (4919) | SanAndreas |
» | Težave Win7 uporabniški računiOddelek: Pomoč in nasveti | 2111 (1833) | OttoParts |
» | Izginila mapa z delom - NUJNO!!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 3860 (3340) | energetik |
» | TOSHIBA satellite L650-11r WLAN driverOddelek: Pomoč in nasveti | 2812 (2602) | Stupo |