Forum » Pomoč in nasveti » Imam slab obÄ�utek
Imam slab ob�utek
prodlgy ::
Pozdravljeni.
Imam nov ra�unalnik na katerem je ssd disk, kjer je naloŞen windows in 1 TB HDD disk. Mesto map v knjiŞnici, ki je seveda na disku C sem hotel ustvariti na disku D, da bi se vse shranjevalo na disk D. 3 mape sem uspeťno prenesel na D, potem pa se je zapletlo, mapa glasba in prenosi sta se ustvarili kot diska D. Sedaj imam 3 iste diske D pod razli�nimi mapami. Ko sem spreminjal mesto mape se mi je pokazalo neko opozorilo, ki ni bilo razumljivo in ni obetalo takega presene�enja.
Vse je razvidno na sliki
Nimam pojma kako naj to rešim.
Hvala za odgovor.
Imam nov ra�unalnik na katerem je ssd disk, kjer je naloŞen windows in 1 TB HDD disk. Mesto map v knjiŞnici, ki je seveda na disku C sem hotel ustvariti na disku D, da bi se vse shranjevalo na disk D. 3 mape sem uspeťno prenesel na D, potem pa se je zapletlo, mapa glasba in prenosi sta se ustvarili kot diska D. Sedaj imam 3 iste diske D pod razli�nimi mapami. Ko sem spreminjal mesto mape se mi je pokazalo neko opozorilo, ki ni bilo razumljivo in ni obetalo takega presene�enja.
Vse je razvidno na sliki
Nimam pojma kako naj to rešim.
Hvala za odgovor.
Miha 333 ::
Te knjižnice, ki jih vidiš tu pobirajo oz. sledijo več map. Moraš iti prav v c:\uporabniki\ime\ in tam prestavit mape. Če boš želel prestaviti prav vse, boš moral računalnik zagnati v varen način (safe mode).
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Disk D polnOddelek: Pomoč in nasveti | 2249 (1848) | Valery |
| » | formatirati disk COddelek: Pomoč in nasveti | 1643 (1364) | solatko |
| » | NTFS simbolični linkOddelek: Igre | 1034 (867) | Cold1 |
| » | Windows 7, težavaOddelek: Pomoč in nasveti | 2062 (1607) | solatko |
| » | Ne gre formatirat..Prosim za pomoč!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2073 (2073) | Spike Edin |