Forum » Zvok in slika » Sistem za hišni kino
Sistem za hišni kino
Temo vidijo: vsi
sasoe ::
preveri se znamko XTZ.
vzel njihov sub edge 17, bookshelfe series 4 in center 8 + ze od prej denon 2800
kasneje se vzamem 2 zadnja + 2 atmos in bo 5.1.2 zakljucen
zaenkrat zelo zadovoljen, dobro trese
Uf sem ga vsekal mimo, sedaj vidim, da je 500 eur par bookshelf zvočnikov.
No tole je pa že bolj zanimivo. Zelo zanimivo :)
Mali problemček je edino ta, da ne vem, kako v tem primeru kupit 5 zvočnikov. Moj cilj je imeti vse iste, tudi C.
LCR bo za platnom. In tudi nizka občutljivost 86dB me malo skrbi? Bi potreboval cca 100W na zvočnik, da bi zacveteli? To bi pa samo z AVR težko dosegel, ko bi priključil vse kanale.
Hvala, LP
CoolerMaster_RC-590: asus_P7P55D-E, i5_760_2.80GH+ninja3, LC6650GP3_SGv2.3,
2x2GB_RAM, GeForce GTX 1050, SSD_Samsung_830_128GB, WD-green-2TB, Win7 ...
2x2GB_RAM, GeForce GTX 1050, SSD_Samsung_830_128GB, WD-green-2TB, Win7 ...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: sasoe ()
dussan ::
Kaj pravite o soundbaru Samsung HW-Q990F/EN? Povsod same pohvale, npr. RTINGS. Cena je krepko padla, ker je prišel ven novi model. Primarno gledam na TV filme, pomembni so mi dialogi, ne toliko glasba ali zvočni učinki.
windigo ::
Kaj pravite o soundbaru Samsung HW-Q990F/EN? Povsod same pohvale, npr. RTINGS. Cena je krepko padla, ker je prišel ven novi model. Primarno gledam na TV filme, pomembni so mi dialogi, ne toliko glasba ali zvočni učinki.
Že ene par produktnih generacij je solidna izbira v tem cenovnem razredu, torej če si pripravljen dati slabega jurja.
Za soliden ATMOS sistem z diskretnimi zvočniki boš dal najmanj 2x toliko, če sploh imaš prostor in možnost kabliranja.
Truth is not negotiable!
dussan ::
Prostor ni optimalen, dnevna in jedilnica sta skupaj. Kable bi sicer že lahko povlekel, ampak doslej sem bil "zadovoljen" z zvočniki, ki so v TV.
damirj79 ::
Potem boš morda enako zadovoljen tudi s kakšno nižjo verzijo, recimo hw-q800 ali HW-QS90H ali hw-qs700f, ali pa res kar q990 in enostavno ne priklopiš zadnjih zvočnikov, potem bo downmixal vsebino na trenutno konfiguracijo. Jaz imam 990D in sem zadovoljen, za filme je odlično, teh atmos efektov je sicer bolj za vzorec, sploh ker imam res visok strop. Ostalo pa je odlično, tudi ta širok stage je res očiten in dosti bolj izrazit kot v kino dvorani. Za muziko pa je tko-tko, če ti ni pomembna, potem bo izpolnil vsa pričakovanja.
Sara1Mulder ::
Poln AVR sistem proti vrhunskemu soundbaru. Če imaš prostor in možnost kablov, bo XTZ + Denon AVR še vedno boljši po dinamiki in natančnosti, posebej pri LCR zvočnikih. Po drugi strani pa so današnji soundbari, kot Q990F, za filme že zelo blizu po občutku, predvsem pri dialogih in enostavnosti uporabe.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Zvočni sistem 2.1 - primerjava kaj kupitiOddelek: Zvok in slika | 5536 (3383) | Darko! |
| » | Kateri Soundbar - je vredno nakupa? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 68657 (35027) | naruto2 |
| » | Stereo sistem za kvaliteten zvokOddelek: Zvok in slika | 8296 (4979) | Likalnik |
| » | Hišni kino Onkyo HT-S5805 da/ne?Oddelek: Zvok in slika | 5156 (4311) | neo5468 |
| » | Zvočniki in receiver (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 27886 (25596) | car100 |