Forum » Pomoč in nasveti » Gmail in gostota prikaza (Display Density)
Gmail in gostota prikaza (Display Density)
Ajnstajn` ::
Po daljšem času sem resetnil firefox in ko znova odprem gmail, vidim da se mi je gostota prikaza spremenila, čeprav je nastavljena na "Visoko".
Nekako me zelo moti ta nižja gostota prikaza.
Ali obstaja kak addon ali plugin, s katerim bi si lahko sam nastavil gostoto prikaza ?
Nekako me zelo moti ta nižja gostota prikaza.
Ali obstaja kak addon ali plugin, s katerim bi si lahko sam nastavil gostoto prikaza ?
//
donvito ::
Saj imaš v g-mailu desno zobnik in možnost nastavitev gostote: normalna, srednja in visoka.
Da ne odpiram nove teme ... aja, pa iskalnik spet ne dela?
Ali kdo ve, če v spremenjenem gmailu obstaja opcija, da vidiš vse stike, tako kot v starem. Ali jo samo jaz ne vidim.
Da grem v google stiki, to vem, samo pri starem je bilo priročno, da si pogledal v samem gmailu vse stike in po potrebi lahko določene brisal.
Ali kdo ve, če v spremenjenem gmailu obstaja opcija, da vidiš vse stike, tako kot v starem. Ali jo samo jaz ne vidim.
Da grem v google stiki, to vem, samo pri starem je bilo priročno, da si pogledal v samem gmailu vse stike in po potrebi lahko določene brisal.
McClane ::
Stike so preselili na desno stran gmaila, v tisti meni z ikonami.
\"You want us to build WHAT??\" - Ancient Chinese Wall Engineer
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Podvojeni stiki ?!Oddelek: Mobilne tehnologije | 1365 (1207) | Invictus |
» | sinhronizacija gmail stikov?Oddelek: Mobilne tehnologije | 17999 (4708) | Malcolm_Y |
» | Urejevalnik imenika na PCOddelek: Mobilne tehnologije | 1582 (1499) | s6c-gEL |
» | Kaj se zgodi z Gmailom, Yahoojem, Facebookom po smrti uporabnikaOddelek: Novice / Omrežja / internet | 9748 (6034) | bortchy1 |
» | gmail - kako poslati mail vsem ki jih imam pod določeno oznakoOddelek: Pomoč in nasveti | 2350 (2256) | Domina |